theseus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 θα μου χαρισουν το παραπανω λαπτοπ που εχει win 7 32bit με δισκο 320gb και 3gb μνημη (αν θυμαται καλα ο φιλος που το εχει παροπλισμενο εδω και καιρο).θελω να ρωτησω,αξιζει να παρω ενα φθηνο ssd και ενα hhd candy και να του βαλω win 10 64bit; μεγαλυτερες μνημες εχω για να βαλω.αν αξιζει οντως η αναβαθμιση,καποια προταση για ssd και hdd candy;
XronisR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εννοειται ότι αξίζει ssd,εαν θες κάτι καλό πας σε Samsung 850
meletis_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με την επιλογή του Sdd. Καλό θα του κάνει και 1 εσωτερικός καθαρισμός απο σκόνες μαζί και αλλαγή πάστας επεξεργαστη Απο όσο είδα μνήμες Ram παίρνει DDR2 800MHz Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από meletis_m διόρθώση
mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, XronisR είπε Εννοειται ότι αξίζει ssd,εαν θες κάτι καλό πας σε Samsung 850 Αν δεν υποστηρίζει Sata 3 δεν θα δει διαφορά. Οποιοσδήποτε SSD θα κάνει μεγάλη διαφορά από τον μηχανικό όμως, γιαυτό θα πρότεινα να παει σε κάποιον Φθηνό SSD
theseus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστω για το χρονο σας..ναι θα καθαριστει και θα μπει παστα..τωρα για το αν υποστηριζει SATA III δεν το ξερω αλλα απο εδω https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware-and-Upgrade-Questions/Does-HP-Probook-supports-SATA-3-6Gb-s/td-p/3041993 μαλλον οχι..προτασεις για δισκο και hhd candy;
meletis_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, theseus είπε ευχαριστω για το χρονο σας..ναι θα καθαριστει και θα μπει παστα..τωρα για το αν υποστηριζει SATA III δεν το ξερω αλλα απο εδω https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware-and-Upgrade-Questions/Does-HP-Probook-supports-SATA-3-6Gb-s/td-p/3041993 μαλλον οχι..προτασεις για δισκο και hhd candy; Δές το με τη προοπτική οτι ο SSD θα μπεί στο νέο σύστημα όταν θα το αποσυρεις. Εαν θές πιο οικονομικό δές κάποιο της Kingston . Θά σου πρότεινα κατευθείαν 240Gb, οτι και να επιλέξεις. Tωρα για HHD Candy, εγω το είχα αγοράσει στα 12 ευρώ απο Ελλάδα. Μπορείς να κοιτάξεις και Ebay εάν δεν σε βιάζει, εάν και πιστεύω είναι μικρή διαφορά τιμής.
theseus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Δές το με τη προοπτική οτι ο SSD θα μπεί στο νέο σύστημα όταν θα το αποσυρεις. Εαν θές πιο οικονομικό δές κάποιο της Kingston . Θά σου πρότεινα κατευθείαν 240Gb, οτι και να επιλέξεις. Tωρα για HHD Candy, εγω το είχα αγοράσει στα 12 ευρώ απο Ελλάδα. Μπορείς να κοιτάξεις και Ebay εάν δεν σε βιάζει, εάν και πιστεύω είναι μικρή διαφορά τιμής. εχω ηδη καλο συστημα οποτε αυτο θα ειναι πιο πολυ για χρηση ιντερνετ και σαν ''αποθηκη'',συν οτι μου το χαριζουνε και χαλαλι το κοστος για μια μικρη αναβαθμιση...ευχαριστω για τις προτασεις
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οτι σου ειπαν και οι απο πανω. Γιατι να αγορασεις HD Candy ? βγαλε τον μαμα και βαλε τον ssd. Βαλε και τον 320gb σε μια θηκουλα usb και ολα μια χαρα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
meletis_m Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, dankannn είπε οτι σου ειπαν και οι απο πανω. Γιατι να αγορασεις HD Candy ? βγαλε τον μαμα και βαλε τον ssd. Βαλε και τον 320gb σε μια θηκουλα usb και ολα μια χαρα Και αυτό είναι λύση. Θήκη βρίσκεις απο 15 ευρώ
theseus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, dankannn είπε οτι σου ειπαν και οι απο πανω. Γιατι να αγορασεις HD Candy ? βγαλε τον μαμα και βαλε τον ssd. Βαλε και τον 320gb σε μια θηκουλα usb και ολα μια χαρα 11 λεπτά πριν, meletis_m είπε Και αυτό είναι λύση. Θήκη βρίσκεις απο 15 ευρώ εαν βαλω ''μικρο'' ssd θα χρειαστω HD Candy πιο πολυ για να μην κουβαλαω εξτρα το δισκο σε θηκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα