Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω χαλάσει σε διάστημα 3 μηνών 4 ζευγάρια ακουστικά,3 samsung και 2 lg.Πανω από μήνα δεν έχει βγάλει κανένα.Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ζευγάρι ακουστικά με κύριο χαρακτηριστικό να μην χαλάνε...όσο το είναι δυνατόν αυτό, μέχρι 50 ευρώ βαριά, φθηνότερα ακόμα καλύτερα.Η χρήση που κάνω είναι κυρίως ραδιόφωνο.Περιμενω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ.Επισης θα ήθελα να είναι in ear, γιατί τα φοράω μέσα από κράνος.

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει Skullcandy, Xiaomi, Samsung, LG κλπ τα οποία κράτησαν απο 1 μέχρι 12 μήνες, αυτά που ξεχώρισα είναι στα Sennheiser CX 300-II. Κλασσική περίπτωση του ότι πληρώνεις παίρνεις. Καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα σε ποιότητα κατασκευής/ήχου. Πάρτα να ησυχάσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, teo_3 είπε

Έχοντας δοκιμάσει Skullcandy, Xiaomi, Samsung, LG κλπ τα οποία κράτησαν απο 1 μέχρι 12 μήνες, αυτά που ξεχώρισα είναι στα Sennheiser CX 300-II. Κλασσική περίπτωση του ότι πληρώνεις παίρνεις. Καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα σε ποιότητα κατασκευής/ήχου. Πάρτα να ησυχάσεις.

Πραγματικα αυτο το λεπτο καλωδιακι που βγαινει απο τα ακουστικα πιστευεις οτι θα κρατησει το βαλε βγαλε του κρανους; Με τιποτε ομως!

Προταση να πας σε κατι με πλακε καλωδιο και προτιμοτερο κατι σε Bluetooth.

Δημοσ.
7 minutes ago, SeNNinhA said:

Πραγματικα αυτο το λεπτο καλωδιακι που βγαινει απο τα ακουστικα πιστευεις οτι θα κρατησει το βαλε βγαλε του κρανους; Με τιποτε ομως!

Προταση να πας σε κατι με πλακε καλωδιο και προτιμοτερο κατι σε Bluetooth.

Φίλε μου, αν δεν το έχεις δοκιμάσει, νομίζω είναι καλύτερα να μη σχολιάζεις και μάλιστα με στόμφο! Δοκίμασέ το και μετά κρίνεις!!1ένα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Φίλε μου, αν δεν το έχεις δοκιμάσει, νομίζω είναι καλύτερα να μη σχολιάζεις και μάλιστα με στόμφο! Δοκίμασέ το και μετά κρίνεις!!1ένα

Ναι. Δεν τα εχω δοκιμασει. Εχω δοκιμασει ομως πολλα σε μηχανη και κρανος και ξερω που ποναει το θεμα. Εσυ τα εχεις δοκιμασει αυτα με κρανος; Απλη ερωτηση.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/12011061/Samsung-Tangle-Free-Earphones-Tuned-by-AKG-EO-IG955.html  πήρα αυτά τελικά για οικονομικά,αλλά δεν δουλεύει το μικρόφωνο.Εχω το xiaomi redminote 4 global,όταν είμαι σε τηλεφωνική κλήση,τους ακούω δεν με ακούνε.Πηγα στο κατάστημα τους το είπα,τα έβαλε ο πωλητής στο δικό του δεν τον άκουγα.Πηρε την άλλη πωλήτρια τον άκουγε κανονικά.Μου τα άλλαξε με άλλα ίδια πάλι το ίδιο.Τα έβαλε στο δικό του τον άκουγα.Τα έβαλα στο δικό μου με άκουγε,οπότε τα πήρα κ έφυγα.Μετα από λίγο τα ίδια δεν με ακούει κανένας.Μπορειτς να μου πείτε τι συμβαίνει;

Δημοσ.
20 minutes ago, SeNNinhA said:

Ναι. Δεν τα εχω δοκιμασει. Εχω δοκιμασει ομως πολλα σε μηχανη και κρανος και ξερω που ποναει το θεμα. Εσυ τα εχεις δοκιμασει αυτα με κρανος; Απλη ερωτηση.

Φίλε μου με το συμπάθειο, αλλά αν τα είχες δοκιμάσει δε θα χαρακτήριζες το Sennheiser ως ένα "λεπτό καλωδιάκι", ένα απο τα πιο ανθεκτικά στην αγορά στην τιμή τους. Καλό θα ήταν να μη κρίνουμε αν δεν γνωρίζουμε επειδή έχουμε δοκιμάσει "πολλά παρόμοια".
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το εν λόγω όπως και ένα ζευγάρι Awei A920BL. Και ναι είμαι ευχαριστημένος και απο τα δύο με κράνος.
Απλή απάντηση.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Φίλε μου με το συμπάθειο, αλλά αν τα είχες δοκιμάσει δε θα χαρακτήριζες το Sennheiser ως ένα "λεπτό καλωδιάκι", ένα απο τα πιο ανθεκτικά στην αγορά στην τιμή τους. Καλό θα ήταν να μη κρίνουμε αν δεν γνωρίζουμε επειδή έχουμε δοκιμάσει "πολλά παρόμοια".
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το εν λόγω όπως και ένα ζευγάρι Awei A920BL. Και ναι είμαι ευχαριστημένος και απο τα δύο με κράνος.
Απλή απάντηση.

Δεκτον εφοσον εχουν δοκιμαστει σε κρανος. Δεν ειναι βεβαια το καλωδιο που αστοχει αλλα το σημειο συνδεσης του με το ακουστικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα ακουστικά,θα τρελαθώ.Επισης όταν κάνω ηχογράφηση το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά.

Μήπως είναι μαϊμού,με 15 ευρώ τα ακουστικά που συνοδεύουν το s8 λίγο περίεργο...

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
1 hour ago, SeNNinhA said:

Δεκτον εφοσον εχουν δοκιμαστει σε κρανος. Δεν ειναι βεβαια το καλωδιο που αστοχει αλλα το σημειο συνδεσης του με το ακουστικο.

Εκεί που χωλένουν όλα τα φθηνά. Ιδίως τα Skullcandy, το ένα με πλακέ καλώδιο, μου χάλασαν σε 2 και 3 εβδομάδες αντίστοιχα. Χαλάει στο ύψος του βύσματος εσωτερικά και παραμορφώνει μέχρι που χάνει εντελώς τον ήχο. Η ποιότητα του καλωδίου εσωτερικά ευθύνεται κυρίως και η ένωσή του. To Sennheiser MX 365 ιδίως το έχω μια πενταετία και όσο και να το τραβάω απλά αρνείται να πεθάνει. Απέθαντο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teo_3 είπε

Εκεί που χωλένουν όλα τα φθηνά. Ιδίως τα Skullcandy, το ένα με πλακέ καλώδιο, μου χάλασαν σε 2 και 3 εβδομάδες αντίστοιχα. Χαλάει στο ύψος του βύσματος εσωτερικά και παραμορφώνει μέχρι που χάνει εντελώς τον ήχο. Η ποιότητα του καλωδίου εσωτερικά ευθύνεται κυρίως και η ένωσή του. To Sennheiser MX 365 ιδίως το έχω μια πενταετία και όσο και να το τραβάω απλά αρνείται να πεθάνει. Απέθαντο.

Nice

Δημοσ.

Επανέρχομαι,πήρα αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/13501436/Awei-AK7.html?from=catspan&keyphrase=ak7#reviews  αλλά δεν μπορώ να κάνω το ραδιόφωνο να παίξει.Χωρις ακουστικά στην υποδοχή δεν έχει σήμα ραδιοφωνικό.Καμια λύση υπάρχει ή τα πάω πίσω;

Κάποιος να βοηθήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...