Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, πήγα σήμερα και πλήρωσα τον λογαριασμό των γονιών μου στη nova, θυμάμαι το sms να λέει 32,62 που δίνουν οι γονείς μου και πήγα κύριος με την κάρτα να πληρώσω. Στο κατάστημα η κοπέλα μου είπε 44 ευρώ κι εγώ επειδή βιαζόμουν (παράνομο παρκάρισμα γαρ) πλήρωσα κι έφυγα. Υπέθεσα πως οι γονείς μου θα έχουν κάνει κάποια χρέωση παραπάνω εξού και το "φουσκωμένο" ποσό. Στο myaccount λοιπόν δεν έδειχνε κάποιον λογαριασμό με 44€ και προφανώς σαν τελευταίο λογαριασμό 32.62. Παίρνω κι εγώ τηλέφωνο στο κατάστημα που πλήρωσα και μου λέει η κοπέλα "Ναι δεν έχετε κάποια οφειλή, πληρώσατε έναν λογαριασμό 32.62 και έναν 44€, μπορεί να μην φαίνεται στο σύστημα". Είπα να κάνω υπομονή μέχρι αύριο να δω την έξτρα χρέωση αλλά ταυτόχρονα να ρωτήσω κι εσάς, αν γνωρίζετε ή είχατε παρόμοιο θέμα, πώς γίνεται να μου εμφανίζει τον τελευταίο (αυτός που πλήρωσα τώρα 44€) σαν 32.62 πληρωμένο και η άλλη να μου λέει για 44€; 

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.

τοσο καιρο πληρωνω Online με το Nova my account και ολα καλα.εκτος αν αυτη η χρεωση ειναι τιποτε αλλο απο παλια δεν ξερω τι.συνηθως ερχεται και μυνημα οταν ερχεται ο λογαριασμος και λεει για ποτε ειναι.αν εχει γινει αλλαγη υπηρεσιας τοτε μπορει να βγει εκαθαριστικος αλλα παλι τον βλεπεις μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...