logistoulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σιγά το ευαίσθητο δεδομένο, αν πεις δηλαδή πήρα αυτό το φορτιστή από το public έχει καμιά ουσιαστική διαφορά; δημόσιοι είναι οι επαγγελματίες, δεν είναι κρυφό αυτό που κάνουν Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis 2
DrNick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Υψηλή μυωπία και η γνώμη ενός φίλου ΔΕ σημαίνει κακοήθη μυωπία. Υψηλή μυωπία και η γνώμη ενός ειδικού στο ίντερνετ ΔΕ σημαίνει κακοήθη μυωπία. Χρειάζεται ένας πλήρης κλινικός έλεγχος (που μπορεί και πρέπει να γίνεται παντού) όπως σου είπαν τα παιδιά και πιθανώς πρόσθετες εξετάσεις που γίνεται σε εξειδικευμένα κέντρα (δημόσια ή ιδιωτικά). Αποέκεί και πέρα παρακολούθηση μια φορά το χρόνο ή και συχνότερα αν προκύψει οτιδήποτε. Η οπτική οξύτητα που περιγράφεις δε δικαιολογεί (ακόμα) κάποιο ποσοστό αναπηρίας σε επίπεδο ΚΕΠΑ. Κάποια πιθανά ευρήματα (εκφυλίσεις) αν βρεθούν, δικαιολογούν ένα ποσοστό (από 10-50% ανάλογα με το είδος κλπ) για 1 χρόνο. Γενικά οι ονομαστικές συστάσεις γίνονται με πμ γιατί αλλιώς εγώ είμαι ο καλύτερος οφθαλμίατρος, (υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και ότι άλλο θέλετε). 1
BuckRodgers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, logistoulis said: σιγά το ευαίσθητο δεδομένο, αν πεις δηλαδή πήρα αυτό το φορτιστή από το public έχει καμιά ουσιαστική διαφορά; δημόσιοι είναι οι επαγγελματίες, δεν είναι κρυφό αυτό που κάνουν οι γιατροί δεν λειτουργούν με τους ίδιους κανόνες με το public η το mediamarkt. Παρεμπιπτόντως το όνομα που αναφέρθηκε δεν εξειδικεύεται σε αυτό που ψάχνει ο Anorymous. +1 σε αυτά που λέει ο DrNick 1
DrNick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε TS καπου εδω εισαι: Αποσύρθηκε από την αγορά.
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε TS καπου εδω εισαι: ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ 17 λεπτά πριν, DrNick είπε Αποσύρθηκε από την αγορά. Γιατί ?
DrNick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Anorymous είπε ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ Γιατί ? Όλοι είναι ξύπνιοι, ΠΑΝΤΑ! Αποσύρθηκε από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία γιατί σε κάποιους ασθενείς δημιούργησε πρόβλημα. 1
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 2:00 ΜΜ, DrNick είπε Υψηλή μυωπία και η γνώμη ενός φίλου ΔΕ σημαίνει κακοήθη μυωπία. Υψηλή μυωπία και η γνώμη ενός ειδικού στο ίντερνετ ΔΕ σημαίνει κακοήθη μυωπία. Χρειάζεται ένας πλήρης κλινικός έλεγχος (που μπορεί και πρέπει να γίνεται παντού) όπως σου είπαν τα παιδιά και πιθανώς πρόσθετες εξετάσεις που γίνεται σε εξειδικευμένα κέντρα (δημόσια ή ιδιωτικά). Αποέκεί και πέρα παρακολούθηση μια φορά το χρόνο ή και συχνότερα αν προκύψει οτιδήποτε. Η οπτική οξύτητα που περιγράφεις δε δικαιολογεί (ακόμα) κάποιο ποσοστό αναπηρίας σε επίπεδο ΚΕΠΑ. Κάποια πιθανά ευρήματα (εκφυλίσεις) αν βρεθούν, δικαιολογούν ένα ποσοστό (από 10-50% ανάλογα με το είδος κλπ) για 1 χρόνο. Γενικά οι ονομαστικές συστάσεις γίνονται με πμ γιατί αλλιώς εγώ είμαι ο καλύτερος οφθαλμίατρος, (υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και ότι άλλο θέλετε). Δεν είναι μόνο ότι έχω υψηλή μυωπία και αυτό με φοβίζει είναι οτι έχω και μεγάλο αστιγματισμό 2 με 2,5 και επίσης έχω την εντύπωση ότι η μυωπία μου μεγαλώνει. 7 με 8 δέκατα είχα το 15 τώρα δεν ξέρω ελπίζω να μην έχει χειροτερέψει έχω ραντεβού στη Σινά την Παρασκευή.
DrNick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε Δεν είναι μόνο ότι έχω υψηλή μυωπία και αυτό με φοβίζει είναι οτι έχω και μεγάλο αστιγματισμό 2 με 2,5 και επίσης έχω την εντύπωση ότι η μυωπία μου μεγαλώνει. 7 με 8 δέκατα είχα το 15 τώρα δεν ξέρω ελπίζω να μην έχει χειροτερέψει έχω ραντεβού στη Σινά την Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα.. 1
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, DrNick είπε Όλοι είναι ξύπνιοι, ΠΑΝΤΑ! Αποσύρθηκε από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία γιατί σε κάποιους ασθενείς δημιούργησε πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι η εταιρεία πού φταίει η γενικά πάντως εμένα δύο γιατροί μου είχαν πει καλύτερα μην βάλεις ενδοφακο. Σοβαρά δεν γίνεται με ολική νάρκωση εγώ αν χρειασθεί θα φρικαρω σίγουρα θα πρέπει πριν κάνω την επέμβαση να κούμπωσω ηρεμιστικά.
DrNick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, Anorymous είπε Δεν ξέρω αν είναι η εταιρεία πού φταίει η γενικά πάντως εμένα δύο γιατροί μου είχαν πει καλύτερα μην βάλεις ενδοφακο. Σοβαρά δεν γίνεται με ολική νάρκωση εγώ αν χρειασθεί θα φρικαρω σίγουρα θα πρέπει πριν κάνω την επέμβαση να κούμπωσω ηρεμιστικά. Ότι χρειάζεσαι το δίνουμε εμείς (οι αναισθησιολόγοι μας).. Μετά θα θες.. να το ξανακάνεις! 1
gia_nnis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Anorymous είπε Δεν είναι μόνο ότι έχω υψηλή μυωπία και αυτό με φοβίζει είναι οτι έχω και μεγάλο αστιγματισμό 2 με 2,5 και επίσης έχω την εντύπωση ότι η μυωπία μου μεγαλώνει. 7 με 8 δέκατα είχα το 15 τώρα δεν ξέρω ελπίζω να μην έχει χειροτερέψει έχω ραντεβού στη Σινά την Παρασκευή. Για μενα κορυφη..!!! Μεγαλη προσωπικοτητα..!!! Στο 8:04 VIP 80 καραβια!!! TS δες ολο το βιντεο.. 2
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, DrNick είπε Ότι χρειάζεσαι το δίνουμε εμείς (οι αναισθησιολόγοι μας).. Μετά θα θες.. να το ξανακάνεις! δεν ξερω ειχα ασχημη εμπειρια μικρος με επεμβαση στην γλωσσα οπυ μου ειχε γινει τοπικη αναισθησια και εβλεπα νυστερια να μπαινουβγαινουν , δεν ξερω αν το αντεχα. ασχετο εισαι αναισθησιολογος ? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πολυ πιο μεγαλες επεμβασεις γινοντε χωρις γενικη αναισθησια...Εκανα ολικη αρθοπλαστικη ισχυου με ραχιαια αλλα για να μην ακουω τιποτα εγω ζητησα και μου εβαλαν και μεθη και απο οτι μου ειπε ο γιατρος εριξα και ροχαλητα .. 3
DrNick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Anorymous είπε δεν ξερω ειχα ασχημη εμπειρια μικρος με επεμβαση στην γλωσσα οπυ μου ειχε γινει τοπικη αναισθησια και εβλεπα νυστερια να μπαινουβγαινουν , δεν ξερω αν το αντεχα. ασχετο εισαι αναισθησιολογος ? Όχι, οφθαλμίατρος. Στις επεμβάσεις των ματιών το ένα είναι καλυμμένο και το άλλο (αυτό που χειρουργείται) δε βλέπει τίποτα από το φως του μικροσκοπίου. Τώρα αν δε θες ούτε να ακούς, υπάρχει η μέθη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις