Antonis.Tr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, πρόσφατα νοίκιασα ενα σπίτι και ο ιδιοκτητης άφησε ό,τι ηχεία, ενισχυτές κλπ. υπήρχαν μέσα. Αλλά δυστυχώς δεν με λες και σχετικό στο θέμα του ήχου. Όσων αφορά τα ηχεία εσωτερικου χωρου, home cinema, τα εφτιαξα με ενα φιλαράκι αλλα στα εξωτερικά εχω θεματάκι και τώρα που θα φτιαξει ο καιρός σιγά σιγά θα είναι χρήσιμα. Σας επισυνάπτω φωτογραφιες του ενισχυτη και το πισω μερος των ηχείων. Να σημειωθεί οτι το θέμα κολλάει γιατί υπάρχουν 3 ηχεία ενω μόνο δυο έξοδοι στον ενισχυτή και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ohms και τις παράλληλες(ή σε σειρα...δεν τα ξέρω καθόλου). Γι'αυτό ας με διαφωτίσει κάποιος ποιό καλώδιο βάζω που. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
cabdik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 αν τα βλεπω καλα στην πρωτη φωτο, στο ηχειο εχεις εισοδο (input) και εξοδο (output), αρα νομιζω οτι μπορεις να συνδεσεις το 3ο ηχειο στην εξοδο ενος απο τα πρωτα 2 ηχεια..!! βεβαια,.... περιμενε κι αλλους πιο ειδικους να σου πουν...!!
Knight of Mercy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει πρώτα απ' όλα να καθαρίσεις τα ΠΑΝΤΑ, όσο είναι εφικτό. Αν είσαι τυχερός και λειτουργούν (όσα άφησε), ΠΡΕΠΕΙ να βρείς τα Manuals κάθε συσκευής γιατί αναφέρεσαι σε επαγγελματικά μηχανήματα. Το Ηχείο λειτουργεί όπως αναφέρθηκε νωρίτερα (Είσοδος - Έξοδος) για να μπορείς να συνδέσεις ηχεία στο ίδιο κανάλι. Φαντάζομαι ότι όσα έχεις φωτογραφίσει είναι και όσα "έμειναν" στο σπίτι (δηλ. δεν υπάρχουν άλλες συσκευές). Στείλε μου με ΠΜ ενα email, να σου περάσω τα εγχειρίδια χρήσης (τα οποία και πρέπει να διαβάσεις). Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Knight of Mercy
xrhstosiak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 ειναι μηχανηματα PA για επαγγελματική χρηση, οποτε οτι γνωριζεις για stereo/homecinema εδω δεν δουλευει ακριβως εχεις εναν τελικο ενισχυτη ,εναν ισοσταθμιστη και εναν limiter-compressor αν δεν εχεις σκοπο lives ή rave party το μονο χρησιμο σου ειναι ο τελικος ενισχυτης που θες κατι να το οδηγησεις ( συνηθως κονσολα ή μικτη ) αλλιως εναν παθητικο προενισχυτη / ολα φυσικα πανε σε σχεση τι πηγες σκοπευεις να βαλεις και τι χρηση θες να κανεις τα ηχεια πανε σειριακα απο το ενα στο αλλο ανα καναλι τα καλωδια ειναι επισης διαφορετικα μονοφονικα καρφια ή speakons και δεν υπαρχει τοσο η λογικη των rca επισης για μεγαλες αποστασεις και για να μην εχεις παρεμβολες εχουν και balance διανσυνδεσεις οπως ειπωθηκε θες τα manual για να τα συνδεσεις σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα