Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα!εδώ και μέρες όταν εχω ενεργοποιημένο το freesync στα παιχνίδια πεταει μαύρες οθόνες...έχω το πισι της υπογραφής.άλλαξα καλώδιο hdmi,θέση θύρας hdmi,drivers με ddu,χαμήλωσα hz...πριν με r9 390 ήταν μια χαρά όλα αλλά με την 480 μου τα κάνει.καμιά ιδέα;η οθόνη είναι μια dell se2717Η/HX.

Επεξ/σία από kwstasps
Δημοσ.

Επειδή έχω μια RX580 με Freesync Οθόνη, αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα τα εξής:

Δοκίμασε καλώδιο Display Port αντί για Hdmi.

Τσέκαρε στα Display Properties των Windows ότι η οθόνη σου αναγνωρίζεται με το όνομά της και ότι είναι σε λειτουργεία 144hz γιατί τα Windows έχουν μια τάση να το αλλάζουν μόνα τους σε 60hz.

Ειδικά αν έχεις κάνει τελευταία ενημερώσεις, ίσως σου έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις.

Τσέκαρε στο Panel της AMD το ίδιο με το παραπάνω και αν είναι ενεργοποιημένο το Freesync.

Σαν τελευταία λύση τσέκαρε αν δουλεύει σωστά το τροφοδοτικό σου. Υπάρχει περίπτωση αν έχει ψιλοφάει τα 'ψωμιά' του να μην μπορεί να ανταποκριθεί όταν παίζεις απαιτητικά games με freesync, γιατί χωρίς limit στα fps οι RX καρτες τραβάν τα άντερά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω διπλοελεγξει ότι είναι 75 hz στα win...έχω παρατηρήσει πως εμφανίζεται το προβλημα εάν βγάλω από την πρίζα το πισι την προηγούμενη νύχτα..το θέμα με τις μαύρες οθόνες σταματά με 3 τρόπους. Αν βγάλεις και ξαναβάλεις το καλώδιο hdmi,αν κάνεις επανεκκίνηση ή αν κλείσεις το freesync...είναι πολύ κουλή συμπεριφορά πάντως. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manjaro είπε

Γιατί βγάζετε τα πισιά σας απο την μπρίζα την νύχτα; πρώτη φορά το ακούω αυτό :P 

Για το ups...κάπου διάβασα ότι κάνει καλό στις μπαταρίες. 

Δημοσ.

Έχω αυτά στην υπογραφή μου και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κάποιο πρόβλημα σε games. 

Παίζω και battlefield σαν τον τύπο στο link που ποστάρατε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Έχω αυτά στην υπογραφή μου και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κάποιο πρόβλημα σε games. 

Παίζω και battlefield σαν τον τύπο στο link που ποστάρατε. 

ενταξει δεν ειναι τιποτα τρομερο,απλα δεν τον βγαζεις απο την πριζα το βραδυ και ολα καλα απλα σαν συμπεριφορα ειναι λιγο περιεργη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...