naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν τιθεται θεμα αιθεραισιοδοξιας, οταν ο πραγματισμος ειναι αμειλικτος: για καθενα που του επεζησε 1 ετος, θα βρεις τουλαχιστον 20 που ψοφησε! Οποτε?? Συνεννοηθηκαν δηλαδη ολοι τους, να μην πιστευουν στον Κοελιο? Για να σου βγαλει...δευτερο καλοκαιρι, εφαρμοστε -σαν Ευαγγελιο!- τουλαχιστον ο,τι ανεφερα ^^ : c) θελεις να κανεις reballing και να..το κρατησεις? Ελαχιστη συμβουλη: downclocking μεχρι τερμα! εχεις καταλαβει οτι δεν εχω λυση οποτε θα παιξω μπαλα με οτι εχω και οσο παει? με την ελπιδα οτι θα παει και με του ανεμιστηρες στα τερματα. δεν ειναι οτι ειμαι μαζοχας, ειναι οτι δεν εχω αλλη λυση. και να τον πουλησω παντως παλι θα γραψω οτι η καρτα ειναι επισκευασμενη. τωρα αν ξαναψοφησει σε 6 μηνες ισως εχω λεφτα να το κανω κοτετσι
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εξακολουθεις, να μην διαβαζεις ομως... Σου εχω γραψει ηδη Χ2 τι θα επρεπε να γινει, και πως τη λυση δεν ειναι δουλεια σου να τη βρεις εσυ! Δεν χρειαζονται (παντα) ανεμιστηρες @ φουλ. Υπαρχουν και αλλοι τροποι, να κρατηθει δροσεροτερη, o ευκολο[τερο]ς ειναι χαμηλα ρολογια. Επιπλεον ας ερευνηθει -οχι απο εσενα!-: μηπως υπαρχει δυνατοτητα + για καποιο undervolting http://forum.notebookreview.com/threads/6970m-undervolting.576540/
cpc464 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kostasSTi είπε Μπλα μπλα μπλα. Έφτιαξα το 2011 iMac 2005 με reflow και το μηχάνημα δούλεψε μέχρι και φέτος, όπου χάλασε σε τελείως διαφορετικό σημείο! Τα υπόλοιπα είναι @%$!@#$%@ για clickbait. Εσύ και ένας ακόμα,και δέν μιλαμε για το ίδιο μηχανημα άλλο το 05 άλλο το 11 και άλλο το 18, reflow και reball είναι ένα ψέμα, έτσι και αλλιώς ο φιλαράκος γνώμη ρώτησε, εάν δέν θέλει δέν με ακούει,τώρα το milaraki γιατί το βγάζει email protected δέν ξερώ.
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 το να βαλεις καινουριο τσιπ δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο χαλια φαση. δηλαδη τα εργοστασια με τι τα κολανε τα τσιπακια πανω με εξωγηινη τεχνολογια? που οπως αποδειχτικε ειναι κι αυτη προβληματικη
k_w_t Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά είχα κανει reballing σεVga Ati 5750 απο iMac 2010mid πριν 3χρόνια και δουλεύει ακόμα... Το εχω πουλήσει σε φίλο και το δουλευει photoshop ολη μέρα...
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Προσωπικά είχα κανει reballing σεVga Ati 5750 απο iMac 2010mid πριν 3χρόνια και δουλεύει ακόμα... Το εχω πουλήσει σε φίλο και το δουλευει photoshop ολη μέρα... επιτελους αισιοδοξια
albabis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, naka είπε παιδιά καινούργια καρτα δεν υπάρχει. οτι λινκ μου στειλατε απο eBay είναι ανακατασκευή. θα γίνει απλά αντικατάσταση τσιπ Αθήνα απο επαγγελματια. οσο για το είναι συμβατες πολλές κάρτες εχω να σχολιάσω ότι μου κάνει εντύπωση που το διαβάζω. εχω διαβάσει 30+ σελιδες στο μακ φορουμ στο εξωτερικό και κανενας δεν έχει καταφερει να δουλέψει καρτα σωστα. κανα δυο βαλανε με πολυ πατεντα καποιες απο dell αλλά χωρίς να δουλευει hdmi και φωτεινότητα https://www.applemacparts.co.uk/imac-24-inch-intel-nvidia-geforce-7300-gt-128-mb-video-card-661-4179-x
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, albabis είπε https://www.applemacparts.co.uk/imac-24-inch-intel-nvidia-geforce-7300-gt-128-mb-video-card-661-4179-x να κανω λιγο τον παραξενο? μου βαζεις ενα λινκ που δειχνει μια καρτα ασχετη η οποια ειναι και out of stock, λεω ας μην ειμαι τεμπελης απλα μου εδειξε την σελιδα. τελικα μπανω βρησκω τη δικη μου και ειναι ολες ανακατασκευη με εγγυηση 90 μερων και τιμη κοντα στα 500 ευρω. αληθεια ποιος ο σκοπος του ποστ σου? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από naka
cpc464 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, naka είπε το να βαλεις καινουριο τσιπ δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο χαλια φαση. δηλαδη τα εργοστασια με τι τα κολανε τα τσιπακια πανω με εξωγηινη τεχνολογια? που οπως αποδειχτικε ειναι κι αυτη προβληματικη Άλλο να βάλεις νέο bga, είναι διαφορετικό. Για νέο chip φυσικά και κάντο.
albabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/31/2018 στις 1:58 ΜΜ, naka είπε να κανω λιγο τον παραξενο? μου βαζεις ενα λινκ που δειχνει μια καρτα ασχετη η οποια ειναι και out of stock, λεω ας μην ειμαι τεμπελης απλα μου εδειξε την σελιδα. τελικα μπανω βρησκω τη δικη μου και ειναι ολες ανακατασκευη με εγγυηση 90 μερων και τιμη κοντα στα 500 ευρω. αληθεια ποιος ο σκοπος του ποστ σου? δεν το πρόσεξα... αλλά η κάρτα δεν είναι άσχετη.Είναι mxm3 για imac.Λογικά κάνει Στις 1/31/2018 στις 1:58 ΜΜ, naka είπε να κανω λιγο τον παραξενο? μου βαζεις ενα λινκ που δειχνει μια καρτα ασχετη η οποια ειναι και out of stock, λεω ας μην ειμαι τεμπελης απλα μου εδειξε την σελιδα. τελικα μπανω βρησκω τη δικη μου και ειναι ολες ανακατασκευη με εγγυηση 90 μερων και τιμη κοντα στα 500 ευρω. αληθεια ποιος ο σκοπος του ποστ σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα