albabis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το imac 2011 ΄έχει καρτα gpu mxm 3. Και υπ΄ρχουν πολλές συμβατές με αυτό.Δεν ξέρω ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχουν καινούργιες,πάντως κάνει λάθος.Υπάρχει ένα θέμα με το firmware,αλλά διορθώνεται. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από albabis 1
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 παιδιά καινούργια καρτα δεν υπάρχει. οτι λινκ μου στειλατε απο eBay είναι ανακατασκευή. θα γίνει απλά αντικατάσταση τσιπ Αθήνα απο επαγγελματια. οσο για το είναι συμβατες πολλές κάρτες εχω να σχολιάσω ότι μου κάνει εντύπωση που το διαβάζω. εχω διαβάσει 30+ σελιδες στο μακ φορουμ στο εξωτερικό και κανενας δεν έχει καταφερει να δουλέψει καρτα σωστα. κανα δυο βαλανε με πολυ πατεντα καποιες απο dell αλλά χωρίς να δουλευει hdmi και φωτεινότητα
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 και ομως για του λογου το αληθες, απο την πρωτη σελιδα κιολας αποτελεσματων αναζητησης για vga imac 2011 (nvidia) @ γουγλη https://www.ifixit.com/Story/18646/Successful_iMac_Upgrade_to_GTX_880M και με Nvidia 765m https://forums.macrumors.com/threads/2011-imac-graphics-card-upgrade.1596614/page-30#post-24903776 1
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε και ομως για του λογου το αληθες, απο την πρωτη σελιδα κιολας αποτελεσματων αναζητησης για vga imac 2011 (nvidia) @ γουγλη https://www.ifixit.com/Story/18646/Successful_iMac_Upgrade_to_GTX_880M και με Nvidia 765m https://forums.macrumors.com/threads/2011-imac-graphics-card-upgrade.1596614/page-30#post-24903776 διαβασε ολο το θέμα και θα δεις ότι δεν τα εχουν καταφέρει και δεν είναι κάτι το απλο
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..? Successfull upgrade ειναι (και) εφοσον δουλεψανε μετα Στην GTX880M δεν εχει Brightness Controls -δεν ξερω ομως αν προσπαθησε ολαταπαντα, ενω ο θορυβος Higher Fan Speeds, θα λυνοταν (ακομη και) κατεβαζοντας τα ρολογια της!
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..? Successfull upgrade ειναι (και) εφοσον δουλεψανε μετα Στην GTX880M δεν εχει Brightness Controls -δεν ξερω ομως αν προσπαθησε ολαταπαντα, ενω ο θορυβος Higher Fan Speeds, θα λυνοταν (ακομη και) κατεβαζοντας τα ρολογια της! η οθόνη στα τερματα την νύχτα για μένα είναι μη λειτουργικη όπως και αλλα μελη έχουν αναφέρει ότι πηραν ίδια καρτα και απλα δεν δουλεψε
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 O ετερος με την 2GB nvidia 765m, δεν αναφερει μεν προβλημα, αλλα ας παρουμε σαν δεδομενο το -brightness control, και ας πουμε πως δεν λυνεται αυτο ποτε και με κανενα τροπο(!) και παλι ειναι πολυ καλυτερο απο λυσεις 'reballing' Υποψιν οτι, τουλαχιστον σε περιβαλλον Windows: υπαρχουν τροποι ελεγχου φωτεινοτητας και εκτος των οδηγων/drivers με δυνατα προγραμματα, αλλα σε ΟSX σιγουρα ηταν παντοτε πολυ λιγοτερα αυτα, δηλαδη καμια σχεση -εκτος και κατι αλλαξε στον τελευταιο χρονο 1
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε O ετερος με την 2GB nvidia 765m, δεν αναφερει μεν προβλημα, αλλα ας παρουμε σαν δεδομενο το -brightness control, και ας πουμε πως δεν λυνεται αυτο ποτε και με κανενα τροπο(!) και παλι ειναι πολυ καλυτερο απο λυσεις 'reballing' να δωσω δηλαδή τα ίδια λεφτά , να αγοράσω καρτα που δεν ξέρω αν καταφέρω να την κανω να δουλεψει, και να εχω ενα μακ που δεν μπορω να κοιταω εκτός αν του βαλω φιμε απο το να κάνω reball και οσο δουλέψει; γερνω προς το reballing. εχω βάλει επεξεργαστή i7 απο πισι αλλα ήμουν σίγουρος για πλήρη συμβατοτητα και στα βατ και σαν λειτουργία και όντως δουλεύει βελούδο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από naka
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κανονικα, δεν θα πρεπει καν, να μπεις εσυ στο διλλημα, πολυ απλα αφου δεν μπορεις, δεν υφισταται επιλογη, η ερωτημα! Το ερωτημα θα ειναι: μπορει καποιος να σου το κανει -επειδη κατεχει τη γνωση & την εμπειρια (των) προηγουμενων του, επιτυχημενων εννοειται- αφου, εκεινος ειναι, ο καταλληλος τεχνικος (οχι εσυ ο απλος χρηστης) & να πληρωθει βεβαιως! Ο βασικος λογος για αμφιλεγομενα reballing? Δυστυχως ειναι αν καποιος θελει να "μεταμφιεσει" [ω, ναι] μετα το συστημα σε λειτουργικο: ωστε να καταφερει να το ξεφορτωθει πουλησει = να μειωσει τη χασουρα του πηγαινοντας σε καινουργιο.. Μη κοροιδευομαστε, το να μπλεξεις ο ιδιος με ετερες vga ειναι προφανως απολυτως "αγνωστα νερα" αν δεν εχεις την ανεση της εμπειριας εστω και βεβαιως των recources -περα απο online οδηγους κλπ! Been there done that, απο εποχες G4-G5 1
cpc464 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Φίλος μου πάντως που δουλεύει σε εταιρεία με refurbished, η οποία έχει και συνεργασία με το milaraki, με τα imac έχει ακόμα εφιαλτες το βράδυ, mac care σε αυτά τα μοντέλα δέν υπάρχει και ακόμα και οι βίδες που κρατάνε κάρτα-heatsink είναι τορκαρισμένες, φίλε naka το reballing δέν είναι λύση, εάν το κάνει άλλος θα πληρωθεί για κάτι που δέν θα κρατήσει πάνω απο 2-3 εβδομάδες, καλύτερα βάλτη στο φούρνο για 5 λεπτά στους 120, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις, πάντως εγώ θα έμπαινα στο milaraki@com να δώ μήπως παίζει καμία 6950m. Υπάρχει και η καθόλου νόμιμη λύση του hackintosh η το να βρείς κανα μεταχειρισμένο και να δώσεις αυτό για ανταλλακτικά.
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 το ίδιο το εργαστήριο δίνει 6 μηνες εγγύηση και εσείς μου λετε θα κρατήσει 2 βδομάδες; πως γίνεται αυτό. θα ειχαν φαληρισει τα εργαστήρια.
kostasSTi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, cpc464 είπε Reballing και reflow την ίδια ακριβώς δουλειά κάνουν, ζεσταίνουν και επισκευάζουν το chip προσωρινά, θα δουλέψει για λίγο και θα πεθάνει, να το πω απλά οταν ζεσταίνεις ένα chip στους 270 c για να κάνεις την αποκόλληση δέν είναι το reballing που φτιάχνει το chip αλλά το γεγονός ότι η θερμοκρασία που δίνεις επιρεάζει την δομή του φτιάχνοντάς το προσωρινά. Δές τι λέει τεχνικός που επισκευάζει επαγγελματικά mac ΕΔΩ. Μπλα μπλα μπλα. Έφτιαξα το 2011 iMac 2005 με reflow και το μηχάνημα δούλεψε μέχρι και φέτος, όπου χάλασε σε τελείως διαφορετικό σημείο! Τα υπόλοιπα είναι @%$!@#$%@ για clickbait. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από kostasSTi 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καταλαβαινεις σιγουρα οτι 2005 ειναι εντελως αλλο hardware? [και οι τοτε κολλησεις τους δεν ειναι ιδιες με μετα δυστυχως..] 1 ώρα πριν, naka είπε το ίδιο το εργαστήριο δίνει 6 μηνες εγγύηση και εσείς μου λετε θα κρατήσει 2 βδομάδες; πως γίνεται αυτό. θα ειχαν φαληρισει τα εργαστήρια. Οχι εγω θα σου ελεγα οτι μετα τους 6 μηνες θα εχεις προβληματα - γι' αυτο αλλωστε και δινουν μονο τοσο: δεν ειναι τοσο ηλιθιοι! Κι αν 2/10 "σκασουνε" ακομη πριν το 6μηνο, καπως τα μπαλωνουν... Για να μην το πολυζαλιζουμε ομως: a) θελεις να το πουλησεις? Κανεις reballing και το ξεφορτωνεσαι/γινεται προβλημα του επομενου b] θελεις να το κρατησεις? Εξαντλεις πρωτιστως καθε δυνατοτητα να μπει αλλη καρτα γραφικων c) θελεις να κανεις reballing και να..το κρατησεις? Ελαχιστη συμβουλη: downclocking μεχρι τερμα! 1
naka Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Καταλαβαινεις σιγουρα οτι 2005 ειναι εντελως αλλο hardware? [και οι τοτε κολλησεις τους δεν ειναι ιδιες με μετα δυστυχως..] Οχι εγω θα σου ελεγα οτι μετα τους 6 μηνες θα εχεις προβληματα - γι' αυτο αλλωστε και δινουν μονο τοσο: δεν ειναι τοσο ηλιθιοι! Κι αν 2/10 "σκασουνε" ακομη πριν το 6μηνο, καπως τα μπαλωνουν... πρεπει να εισαι αισιοδοξος παντως σαν ανθωπος
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δεν τιθεται θεμα αιθεραισιοδοξιας, οταν ο πραγματισμος ειναι αμειλικτος: για καθενα που του επεζησε 1 ετος, θα βρεις τουλαχιστον 20 που ψοφησε! Οποτε?? Συνεννοηθηκαν δηλαδη ολοι τους, να μην πιστευουν στον Κοελιο? Για να σου βγαλει...δευτερο καλοκαιρι, εφαρμοστε -σαν Ευαγγελιο!- τουλαχιστον ο,τι ανεφερα ^^ : c) θελεις να κανεις reballing και να..το κρατησεις? Ελαχιστη συμβουλη: downclocking μεχρι τερμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα