x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Χαιρετώ! Υπάρχει κάποιος legit τρόπος να ξεκλειδώσουμε από Vodafone UK ένα Samsung Galaxy S6 (SM-G920F); Είναι απλό όσο μια αλλαγή official rom, ή όπως σε iPhone πληρώνεις εφάπαξ ένα ποσό και στο ξεκλειδώνουν από το δίκτυο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις την rom, ενδέχεται να πιάσει. Μιλάμε πάντα για μια Official rom Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι δικό μου το S6 και δεν θέλω να πειράξω πολλά πολλά. Είναι και "περίεργος" ο κάτοχος, είναι και φίλος φίλου, και γι' αυτό ρωτάω πρώτα. Όσο ψάχνω online βρίσκω δυο λύσεις αλλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι η μία πιο πρόσφατη απ' την άλλη... Είτε αλλαγή rom είτε ένα ποσό 17-20 ευρώ σε "υπηρεσίες" που τους δίνεις ΙΜΕΙ και σε 2 μέρες είσαι free από τον πάροχο. Ξέρω πως στο ΝορθΑμέρικα μπορείς να πληρώσεις ένα 20-30$ και να σε ξεκλειδώσει officially ο πάροχος αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο ο κάτοχος του S6 είναι διατεθειμένος να το κάνει όλο αυτό...
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πιο εύκολο πράγμα είναι με ένα φλασαρισμα με το Odin και τέλος. Διαλέγεις την χώρα που θες και την περνάς. Αν είναι σίγουρο με το imei τι να σου πω ας κάνει αυτό. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλά, θα το προτείνω εννοείται, το μόνο εύκολο. Απλά περίμενα καμιά απάντηση του τύπου "όχι θέλει απαραίτητα carrier unlock code" όπως βλέπω στο youtube. Νομίζω όμως πως η αλλαγή rom μόνο το branding αφαιρεί. Το carrier lock αφορά τo IMEI και εκεί παίζει ματσατσουνιά με τους "μεσάζοντες". Θα δείξει.
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Περίμενε τότε μπας και ξέρει κανένας. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μονο με κωδικο απο vodafone uk... Τα σαιτς που βλεπεις δεν τα πολυεμπιστευομαι... Αλλιως μονος σου μονο με root και octopus jtag box(αν υπαρχει,που σιγουρα δεν) 1
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τα site ξεκλειδωματων ειναι κατα 99% απατες παντως. 1
x_vagos_x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Thanks παίδες, του είπα να το κάνει μέσω της official μεθόδου. Θα ενημερώσω για την πορεία μιας και ούτε εγώ το έχω ξανακάνει-ξαναδεί να γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα