Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί να βάζεις μέσο για να προσπεράσεις τους άλλους που είναι σε λίστα αναμονής και μετά να θες να κανείς και καταγγελία...Περίμενε τη σειρά σου και όταν έρθει,αν σου ζητήσει λεφτά ο χειρουργός που θα σε αναλάβει τότε μαζί σου να του κανείς καταγγελία.

• Like 2
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια απλή ερώτηση:

Αν σου ζήταγε 20 ευρώ το μάτι, θα σκεφτόσουν να του κάνεις καταγγελία;

• Like 5
Δημοσ.

300€ το ματι και ανετα μπορει να κανει 5/6 επεμβασεις την ημερα(αν ειναι οντως γνωστος).....αυτα ειναι χρηματα και μαλιστα αφορολογητα και σε δημοσιο νοσοκομειο.

Δημοσ.
  Στις 29/1/2018 στις 6:32 ΠΜ, Snoob είπε

Μια απλή ερώτηση:

Αν σου ζήταγε 20 ευρώ το μάτι, θα σκεφτόσουν να του κάνεις καταγγελία;

Νομίζω πως καταλαβαίνω το point σου, αλλά αναρωτιέμαι, αν αντίστοιχα τους ζητούσε όσα και ο ιδιώτης, τι;

Δημοσ.

Ειχα διαβασει καπου οτι οι εξυπνοι ανθρωποι ειναι γεματοι με αμφιβολιες ενω οι χαζοι ειναι σιγουροι για τον ευατο τους. Κατι αντιστοιχο βλεπω και εδω.

Τα μεγαλο λαμογια ζητανε 300 το ματι για να σε προσπερασουν στην σειρα χωρις απολυτος κανεναν ηθικο ενδιασμο ενω αντιθετα αυτοι που προσπαθουν να ζησουν σωστα την ζωη τους εχουν αμφιβολιες καθε μερα για το εαν ειναι ηθικο το ενα η το αλλο.

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 29/1/2018 στις 1:26 ΠΜ, katerina_a_86 είπε

Αν ήμουν σε καμιά Σκανδιναβική χώρα δεν θα υπήρχε καν δίλημμα.

Απλά με αφορμή αυτό να πω ότι στη Σουηδία πχ, η αναμονή θα ήταν αντίστοιχα 6-12 μήνες για μια μη επείγουσα επέμβαση.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με την πλειοψηφία. Το φακελάκι είναι αλητεία, η σωστή αντιμετώπιση είναι η καταγγελία.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρητικό σεναριο αλλα αν εβαζε το δημοσιο 300€/ματι (οπως λεει ο γιατρος) γρηγορόσημο θα τα εδινες;

Τωρα, εγω αν ημουν στη θέση σου είτε θα περιμενα στην ουρα για όσους μηνες αναμονής χρειάζεται είτε θα πληρωνα κ τελειωσε η υποθεση να μην ταλαιπωρείται ο χριστιανός..... Ολα τα υπολοιπα CSI Miami και οπως προείπαν "οταν θα εισαι εσυ στη θεση του παιξτο και FBI"...

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να πας σε ιδιώτη ή να περιμένεις όπως όλοι στο δημόσιο το πρόβλημα σου ποιο είναι;

Ότι ανακάλυψες ξαφνικά έναν από τους εκατοντάδες γιατρούς που παίρνουν φακελάκι και θες να τον τιμωρήσεις; 

Το κέρδος σου όπως είπε ο Papoys ποιο είναι; 

Απλά θα βάλεις ένα γιατρό μέσα (αν όλα πάνε καλά, γιατί από το να σκεφτείς εσύ να καταγγείλεις έναν γιατρό μέχρι να γίνει κάτι υπάρχει τεράστια διαφορά και πολλές διαδικασίες).

Το σύστημα πάλι θα παραμείνει ίδιο, το σύστημα δεν το αλλάζουμε εγώ και εσύ (όσο και αν μερικοί πετούν στα σύννεφα), θα το αλλάξει η πολιτεία αν ποτέ το πάρει απόφαση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ και αναρωτιέμαι, πού ξεκινούν και που τελειώνουν οι υποχρεώσεις μας σε αυτή τη χώρα;

Ποιος ορίζει τελικά πού θα κάνουμε τα στραβά μάτια και αν είναι τελικά στο χέρι μας να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο;

Οι ίδιοι που εδώ προτείνουν να κοιτάξεις την πάρτη σου, θα πάνε μετά στο νήμα με τον εξυπνο, το μάγκα, τον ελληνάρα οδηγό να υποδείξουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο καθένας στους δρόμους. Θα περάσουν κι απ' το νήμα με το κάπνισμα να ξεχαρμανιάσουν κι εκεί.

Μήπως τελικά γέμισε το διαδίκτυο από εξυπνάκηδες που το παίζουν όπως τους βολεύει κάθε φορά;

• Like 7
Δημοσ.
  Στις 29/1/2018 στις 6:24 ΠΜ, moure είπε

Δεν μπορεί να βάζεις μέσο για να προσπεράσεις τους άλλους που είναι σε λίστα αναμονής και μετά να θες να κανείς και καταγγελία...Περίμενε τη σειρά σου και όταν έρθει,αν σου ζητήσει λεφτά ο χειρουργός που θα σε αναλάβει τότε μαζί σου να του κανείς καταγγελία.

Στις 29/1/2018 στις 7:30 ΠΜ, phanispal είπε

Μήπως τελικά γέμισε το διαδίκτυο από εξυπνάκηδες που το παίζουν όπως τους βολεύει κάθε φορά;

θα συμφωνησω δυστυχως και με τους 2...!!

δυστυχως εχουμε πολυ δρομο για να αλλαξουμε νοοτροπια σαν χωρα-πολιτες-συστημα.    

απο την μια θελεις να  "πηδηξεις" την σειρα, απο την αλλη θελεις να κανεις και καταγγελια...!!   πως την βλεπεις τη δουλεια δλδ?   εγω που περιμενω την σειρα μου θα ειμαι ο μ@λ@κ@ς της ιστοριας δλδ?  δεν καταλαβα?  

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν αποφασίσει να κάνει καταγγελία δεν θα πάρει τη σειρά κανενός. Αφού το μετρητό θα πέσει πριν την επέμβαση. Τι λέτε στην κοπέλα .

Δημοσ.
  Στις 29/1/2018 στις 7:49 ΠΜ, HALF EVIL είπε

Ρε παιδιά αν αποφασίσει να κάνει καταγγελία δεν θα πάρει τη σειρά κανενός. Αφού το μετρητό θα πέσει πριν την επέμβαση. Τι λέτε στην κοπέλα .

Εχω ακούσει  οτι δίνουν  προσημαδεμενα  Χαρτονομίσματα   απο την Αστυνομία   πληρώνει  κανονικά το φακελακι   και μετά   Έχει  να κάνει  με την αστυνομία.  

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάνουν ορισμένοι, λες και ο γιατρός την εκβιάζει.

Πρώτον, ο γιατρός δεν της έχει ζητήσει (ακόμη, έστω) τίποτε. Βάρδα μην κοιτάει να πάρει "προμήθεια" ο γνωστός για το κονέ.

Δεύτερον, αν σε ενοχλούν τα φακελάκια, πηγαίνεις στο νοσοκομείο, εξετάζεσαι και μπαίνεις στην ουρά. Όταν με το καλό έρθει η σειρά σου, αν βρεθεί κανένας κερατάς να σου ζητήσει γκαφρά, του αλλάζεις τον αδόξαστο.

Τα υπόλοιπα, πήγαινα για ιδιωτικό αλλά δεν με παίρνουν τα 1500, βάζω κονέ για δημόσιο και το μέσο μου λέει πως ο γιατρός θα ζητήσει λεφτά, και ξαφνικά θίγομαι που για να πάω νωρίτερα χειρουργείο με συγκεκριμένο γιατρό θα πρέπει να πληρώσω, συγγνώμη κιόλας, αλλά κομμάτι υποκριτικό μου κάνει.

• Like 14
  • Thanks 3
Δημοσ.
  Στις 29/1/2018 στις 8:13 ΠΜ, fanis8791 είπε

προφανως αφου η ηθικη σου δε δικαιολογει το φακελακι , κλεινεις κανονικα ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεα του νοσοκομειου και πας κανονικα με τη σειρα σου. Η ελευθερη επιλογη γιατρου στο δημοσιο δεν υπαρχει, πας και σε χειρουργει οποιος ειναι στη λιστα. Το φακελακι ξεκινησε γιατι ο καθε ασθενης με το αναμενομενο αγχος που εχει για την υγεια του ζηταει τον "καλυτερο" στο δημοσιο νοσοκομειο να τον χειρουργησει. 

Πολύ σωστά.

Απλώς αν κατάλαβα καλά η κοπέλα λέει αν θα έπρεπε παράλληλα να καταγγείλει τον γιατρό που πρόκειται να ζητήσει φακελάκι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...