Goriillaki5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας,εχω ενα phablet 6.4" κινεζικο,φτηνούλι, ηταν root το απεγκατεστησα κτλπ μεσω su πως μου ηρθε να το ξανακανω ρουτ...προχτες! και αντις να το κανω μεσω pc ειπα να κατεβασω απ οτο site της kingo το apk για αμεσο setup. https://www.kingoapp.com/ με το που πατησα το εικονιδιο apk android ακουσα "τσαφ" δυνατο καπως -ηχο -και εκλεισε το κινητο αμεσα!!!!!!! πατησα για επανεκκινηση με τα πολλα οκ,μα διαπιστωσα οτι μου κατεβαινε πι ογρηγορα η σταθμη σχετικα και μου κανει κλεισιματα μονο του! το κανει συχνα πλεον,ειδικα σημερα. *ευτυχως εχω μπαταρια αποσπωμενη. δε με εβαζε επιφανεια εκανα recet με πατημα volume+ on off ειδα και επαθα να το ξανανοιξω γιατι μου κολλαγε στο λογοτυπο. τωρα βαζω εφαρμογες παλι μια μια που κατεβαζω απ οτο playstore αλλα πανω που ελεγα οτι θα ειναι οκ μου κλεινει αραια ξαφνικα. αν δε ανοιγει με τη μία με το που κανω συνδεση με το pc με το καλωδιο του καλυτερα..... ετσι δε ξερω αν θα κλεισει και ποτε ξανα! το κατεβασα μεσω pc το κωλο apk android οκ εγινε "root" μπηκε και το su να δινει δικαιωματα. να βαλω εφαρμογες τυπου battery doctor να κανω τι πλεον? τι το προκαλεσε? ΙΟΣ ? το τσαφ με ηχο μου το εκανε πριν λιγο που εκλεισε.(εκλεινε αθορυβα συνηθως) δε ξερετε ποσα βρισιδια ριχνω για το kingo που βλεπωνα μου προξενησε βλαβη στο κινητο. δυστυχως δε μπορω να βρω μπαταρια αλλη μπας και θα φτιαξει ολ οαυτο,διοτι ειναι σπανιο μοντελο σιγα μη το εχει αλλος! τι λετε να κανω? να το δουλευω οσο θα μενει ανοικτο και θα στρωσει μονο του? εν τω μεταξυ πατησα ολα τα μενου factory recet wipe data κτλπ οσα ειχε αφου εβλεπα οτι δε εφτιαχνε...το θεμα. κατεβασα το titanium backup + pro αγορασμενο,εκανα backup zip ολων. μαλλον, μπορω να κανω κατι με το προγραμμα αυτο ? να κατεβασω προγραμμα για ιους? τι να κανω? ελπιζω να μη μου σβηνει....να γινει καλα γιατι ειναι το αγαπημενο μου κινητο! τι στο καλ ο? επισημο site kingo root και να εχει ιο? με το που το πατησα το εικονιδιο apk τσαφ και κλεισιμο!!!!! φοβαμαι μη μου ανατιναχτει και ξαφνικα η μπαταρια στο μελλον! ξερω εγω...ουφ.....αγχος! συνηθως με βγαλε βαλε μπαταρια μου ανοιγε τωρα μου ανοιγει με το ον οφ πιο οκ. αλλα το θεμα ακομα δε περασε,ανα πασα στιγμη μπορει να κλεισει! τι κωλο ιος ηταν αυτος????????? εισχωρησε κα ιεκανε τι? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Goriillaki5
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνήθως τέτοιου τύπου apk για root δημιουργούν αρκετά προβλήματα,γι'αυτό συνήθως απευθυνόμαστε σε κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω αν θέλουμε να κάνουμε τέτοιες ενέργειες. Τα ποιο σίγουρα root τα κάνεις με τον υπολογιστή. Τώρα στην δική σου περίπτωση ενδέχεται να έχει "πειραχτεί "η rom,σε καμία περίπτωση δεν είναι ιός (καλά μην το δέσεις κιόλας). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις την stock rom και να την ξανά περάσεις στο κινητό. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
Goriillaki5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) που να βρεθει.... το αφησα να παει στο 0% και μετα να το φορτισω,τωρα που πξγε το πρωι 100% να δουμε. αν δε κλεινει μονο του θαναι οκ μεχρι να αγορασω αλλο και αυτο να το εχω ως δευτερο προχειρο,θα το κρατησω μεχρι να δω! το πιο καλυτερο θαναι να εβρισκα μπαταρια του αλλη,αλλα που να βρεθει..... ισως μονο εγω και λιγοι να το εχουν αυτο το συγκεκριμενο phablet 6.4......εδω στην ελλαδα...σπανιο.... (παντως με εχει σωσει το γεγονος που ειναι αποσπωμενη αλλιως δε θα καταφερνα να μπω να ανοιγει) και με εχει εντυπωσιασει που ενω του τα εκανα ολα(factory reset,revovery δεν υπαρχει) παρολα αυτα οκ,φοβομουν οτι θα κολλαγε στο λογοτυπο.....ή δε θα ανοιγε κανονικα! επειδη το ειχα λιγα χρονια με το kingo το απλο,ημουν ευχαριστημενος και γι αυτο το κατεβασα ξανα μεσω windows pc. αλλα μου κανει εντυπωση! πως πειραχτηκε η ρομ ή να βγαλει προβλημα σε ενα δευτερολεπτο που πατησα απ οτο site τους την επιλογη οτι θελω να κατεβασω το apk τους! σε ενα δευτερολεπτο τσαφ μπαμπ! κλεισιμο. κουφο ε! εννοειται οτι ως τοτε ηταν μια χαρα το κινητουλι αυτο. κουφοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλημερα! εκανα και μεσω εφαρμογης calibration πως λεγετε αυτο,μπας και..... οποιος ξερει με το titanium pro πως να παρω backup σαν recovery κατι ωστε αν δε μπαινω στο μελλον να με σωσει αυτο,ας ερθει inbox. το κινητο αυτο με volume up+on/off που ανοιγει μενου κρυφο εχει τα εξης: android system recovery(3e) reboot system now apply update from ADB apply update from sdcaerd apply update from cache wipe data/factory reset wipe cache partition backup user data restore user data αυτα! τα δοκιμασα ολα! στα apply δε υπαρχει κατι τις. ουτε στα backup restore κατω κατω. να παρω backup λετε καλου κακου? παντως ολο αυτο το θεμα με κατεστρεψε τη μπαταρια. τωρα απο 98% με πηγε 49%!!!!!!!!!!!!!!!!!! χτες βραδυ που ημουν 24% πηγε 15% εκλεισε το εβαλα για φορτιση μου εδειξε 54%!!!! εβγαλα μπαταρια εβαλα ξανα φορτιση και εδειξε 72%!!!αλλα νταλον ενα πραγμα. και τωρα επεσε στα μισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ "DOWNLOAD FOR ANDROID" ΣΤΟ SITE ΕΚΕΙ! ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ημουν εκτος ρουτ οταν πηγα εκει,το ειχα αφαιρεσει ηδη απο το κινητο. τωρα τι εγινε σε ενα δευτερολεπτο που το πατησα και ακουσα ΤΣΑΦ και κλεισιμο κινητου ποιος ξερει τι μπορει να γινει αμεσα! ΚΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΑΠΟ 48% μολις το εβαλα για φορτιση μου εδειξε 84%) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παπαλα η μπαταρια ε? τα επαιξε.....λιθιου ειναι...με εφαρμογες μου τη δειχνει"καλη" χαχα Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Goriillaki5
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δες εδώ για το titanium https://www.doctorandroid.gr/2012/09/titanium-backup-rooted-android.html?m=1 Καλύτερα πάρε ολόκληρο backup να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα