Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ε βέβαια. Εδώ ήταν καλύτερος ο FX 8350 από τον i7 6700K όταν είχε πρωτοβγεί ο 6700Κ, δεν θα είναι καλύτερος ο Ryzen ;;;;

Παράλληλο σύμπαν. Ασύγκριτη ψυχαγωγία να τα διαβάζεις όλα αυτά. Και όλη αυτή η ψυχαγωγία είναι τσάμπα !!!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως αφού οι επεξεργαστές αποδίδουν το ίδιο στο 4k... τότε είναι καλύτερα να έχει τον 1600 (πόσο μάλλον τον 1700)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως αφού οι επεξεργαστές αποδίδουν το ίδιο στο 4k... τότε είναι καλύτερα να έχει τον 1600 (πόσο μάλλον τον 1700)

Ο Ts έχει αναφέρει ότι θα παίζει σε 1080P/144hz και όχι 4Κ ανάλυση......

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Ο Ts έχει αναφέρει ότι θα παίζει σε 1080P/144hz και όχι 4Κ ανάλυση......

Damn.... έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα με το άλλο θέμα :) my bad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Ε βέβαια. Εδώ ήταν καλύτερος ο FX 8350 από τον i7 6700K όταν είχε πρωτοβγεί ο 6700Κ, δεν θα είναι καλύτερος ο Ryzen ;;;;

Παράλληλο σύμπαν. Ασύγκριτη ψυχαγωγία να τα διαβάζεις όλα αυτά. Και όλη αυτή η ψυχαγωγία είναι τσάμπα !!!!!

Συνολικά ο ryzen 1600 είναι αρκετά πιο ισχυρός απο τον core i7 6700k

Άσχετος αν στα games υστερεί λίγο λόγω single core ;)

5 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dante21 είπε

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :) 

Σου εγιναν καποιες ερωτησεις ως προς την επιλογη/προτιμηση στον 6700κ και δεν απαντησες σε καμια.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Συνολικά ο ryzen 1600 είναι αρκετά πιο ισχυρός απο τον core i7 6700k

Άσχετος αν στα games υστερεί λίγο λόγω single core ;)

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, έτσι μου έρχεται να πουλήσω μητρική και τον 7700k να πάρω τον 1600 (άντε τον X) να είμαι καλύτερος και να μου μείνει και ένας σκασμός λ7.B)B)B)

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Black66 αγόρι μου διαβαζεις τι γράφω? Σου αρέσει δεν σου αρέσει σαν συνολική δυναμη ο ryzen 1600 είναι πιο ισχυρός απο τον 6700k και τον 7700k αλλά στα games τα πάνε καλυτερα λόγω πιο δυνατού single core 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Black66 αγόρι μου διαβαζεις τι γράφω? Σου αρέσει δεν σου αρέσει σαν συνολική δυναμη ο ryzen 1600 είναι πιο ισχυρός απο τον 6700k και τον 7700k αλλά στα games τα πάνε καλυτερα λόγω πιο δυνατού single core 

απλα καποιοι νομιζουν οτι ακομα παιζουν παιχνιδια του 2001. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, έτσι μου έρχεται να πουλήσω μητρική και τον 7700k να πάρω τον 1600 (άντε τον X) να είμαι καλύτερος και να μου μείνει και ένας σκασμός λ7.B)B)B)

Φυσικά. Στο ... productivity θα είσαι πολύ ανώτερος. Αν και ίσως είναι overkill . Και ένας FX 8350 , θα ήταν και πάλι ανώτερος. Μην ξεχνάς ότι είναι 8cores/8threads, ενώ ο 7700K είναι μόνο 4c/8thr.

Μπορώ να σου βρώ πάνω από 1000 posts που την εποχή των skylake, πρότειναν FX !!!!!

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Όταν λες ¨συνολική δύναμη¨ τι εννοείς σε HP σε KW ή σε PS ; 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γτ μερικοι πρεπει να κανετε μπ@@@#λο ολα τα θεματα με τον κολλημενο εγκεφαλο σας? 5 χρονων ειστε?

Γιατί πολύ απλά όταν πετάς μια ¨φωτοβολίδα¨ και μάλιστα σε ένα τεχνολογικό forum πρέπει να την αιτιολογείς κιόλας με στοιχεία και όχι σκέτα λόγια του αέρα και funboyσμού. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, black66.gr είπε

Γιατί πολύ απλά όταν πετάς μια ¨φωτοβολίδα¨ και μάλιστα σε ένα τεχνολογικό forum πρέπει να την αιτιολογείς κιόλας με στοιχεία και όχι σκέτα λόγια του αέρα και funboyσμού. 

Δεν πηγαινε για σενα φιλε μου ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Dr_73 said:

Που να δεις κατι αλλους που λενε οτι ο 6600k ειναι καλυτερος απο τον 1600 :P Eτρωγα και μακαροναδα την ωρα που το διαβασα και γεμισε το keyboard σπαγγετι! Αστα να πανε

1 hour ago, black66.gr said:

Στην αναλυση που παιζεις και αν τα βαζεις high / ultra τα γραφικα στα ιδια frames θα εισαι. Αν παιζεις low για να χτυπας τα 144 τοτε οντως ο 7700 ειναι καλυτερος

54 minutes ago, black66.gr said:

Όταν λες ¨συνολική δύναμη¨ τι εννοείς σε HP σε KW ή σε PS ; 

Οσο κωμωδια ειναι να λεει καποιος οτι ο 1600 ειναι πιο γρηγορος σε games απο τον 7700k αλλο τοσο κωμωδια ειναι να αμφισβητεις την κατα πολυ υψηλοτερη συνολικη ισχυ του 1600 εναντι του 7700k. Σε οτι μοναδα και να μετρησεις την συνολικη ισχυ του 1600 ειναι μπροστα. Οποιαδηποτε εφαρμογη / bench / προγραμμα w/e παει και τους 2 επεξεργαστες 100% βγαζει τον 1600 μπροστα κατα 30+%. 

Ενα γρηγορο τεστ που μπορεις να κανεις για να το διαπιστωσεις ειναι να ανοιξεις 2 games ταυτοχρονα και να τα βαλεις ultra low σε χαμηλη αναλυση. Δοκιμασε πχ. CS go και dota 2. Ο 1600 θα βγαλει τα ιδια ακριβως frames που βγαζει με το 1 game ανοιχτο. Ο 7700k?

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...