Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zNikosz είπε

Δεν χάνεις κάτι να πας από κοντά να δεις τις τιμές γιατί όπως είπα και πιο πάνω, παίζουν κάποιες προσφορές που ισχύουν μόνο για αγορά από το κατάστημα. Την ερώτηση αυτή την έκανα και εγώ γιατί μου έκανε εντύπωση η τόση καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας. Η απάντηση ήταν "Η Dell δεν είχε δώσει άδεια για κυκλοφορία αυτών των μοντέλων στην Ελλάδα μέχρι τώρα." Όποιος την αγόραζε από εξωτερικό δεν θα είχε την επίσημη εγγύηση της Dell γιατί θα θεωρούνταν παρεισαγωγή. Πίστευαν πως το μοντέλο αυτό δεν θα είχε τόση μεγάλη ανταπόκριση γιαυτό και δεν το έφερναν. Μου είπαν επίσης ότι έχουν γίνει μεγάλες παραγγελίες από μεγάλα internet cafe που θα έχουν μέσα οθόνες και PC Alienware όπου μπορεί κάποιος να πάει να τα δοκιμάσει.      

Για να μην παρεξηγηθώ: σχολιάζω τις τιμές, όχι όσα (πολύ σωστά) έγραψες. Δυστυχώς, στο μέρος που μένω (εκτός Αθηνών/νησί), δεν έχω τη δυνατότητα να δω από κοντά τέτοιες οθόνες ούτε, βέβαια, να "πετύχω" καλύτερη τιμή.

Αντικειμενικά μιλώντας, 899 ευρώ για 1080p ultrawide είναι υπερβολικά, έστω και αν έχεις την εγγύηση της dell. Και στα 800 προσφορά να την έβρισκα (μετά από καιρό), πάλι πολλά θα ήταν.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διαβάζω εντατικά αυτές τις μέρες ενα forum απο χρήστες που έχουν ήδη στο σπίτι τους την ACER predator X27

Το πρόβλημα του halo υπάρχει και θα υπάρχει. Οι 384 ζώνες FALD δεν επαρκούν και όταν πχ υπάρχει ένα σκοτεινό τοπίο, τα φωτεινά έχουν "φωτοστέφανο"

Το κακό ξεκίνησε πολύ άσχημα με το quallity control. 

Ο ένας χρήστης βρήκε καμένα pixels. ο άλλος ανάποδα το αυτοκόλλητο  G-SYNC (!!!), και του τρίτου η οθόνη έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας (ναι έχει fan η συγκεκριμένη οθόνη!) και κάνει πολύ θόρυβο!

3/3 δηλαδή απο την Acer μέχρι στιγμής

Πέρα από αυτό , γενικώς η οθόνη αποδίδει πολύ καλά (από ότι λένε). Οι χρήστες αυτοί έχουν OLED τηλεοράσεις και τις συγκρινουν με αυτήν.  Φυσικά δεν αποδίδει όπως η OLED όμως έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα G-SYNC/144mhz

Δημοσ.

Εγω παντως δεν αντεξα αλλο το εψαξα οσο δεν παει και τελικα πηρα σημερα την asus pg278qr μεχρι στιγμης ολα καλα και το gsync δουλευει τελεια. την εχω συνδιασει με μια gtx 1080 ti

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Εγω παντως δεν αντεξα αλλο το εψαξα οσο δεν παει και τελικα πηρα σημερα την asus pg278qr μεχρι στιγμης ολα καλα και το gsync δουλευει τελεια. την εχω συνδιασει με μια gtx 1080 ti

Καλορίζικη.

Τόσα λεφτά για TN δεν θα τα έδινα προσωπικά.

Δημοσ.
Στις 8/6/2018 στις 3:07 ΜΜ, DEADLAZARUS είπε

Για να μην παρεξηγηθώ: σχολιάζω τις τιμές, όχι όσα (πολύ σωστά) έγραψες. Δυστυχώς, στο μέρος που μένω (εκτός Αθηνών/νησί), δεν έχω τη δυνατότητα να δω από κοντά τέτοιες οθόνες ούτε, βέβαια, να "πετύχω" καλύτερη τιμή.

Αντικειμενικά μιλώντας, 899 ευρώ για 1080p ultrawide είναι υπερβολικά, έστω και αν έχεις την εγγύηση της dell. Και στα 800 προσφορά να την έβρισκα (μετά από καιρό), πάλι πολλά θα ήταν.

Έχεις δίκιο, είναι τι ταιριάζει στον καθένα και τι λεφτά θέλει να διαθέσει. Εγώ προσωπικά εντυπωσιάζομαι που τα βλέπω αλλά δεν θα έπαιρνα κάτι τόσο μεγάλο. Τώρα είμαι με ένα Samsung 19.5" και κοιτάω να πάω max σε 24"-25". Λόγο απόστασης, λόγο ότι παίζω μόνο Battlefield, λόγο ότι η δουλεία μου δεν το απαιτεί, πες το όπως θες. Είναι καθαρά οι ανάγκες του καθενός, όπως ανέφερα και πιο πριν για τον φίλο μου που παίζει με Track Ir το Elite Dangerous μια τέτοια οθόνη είναι ιδανική. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/ASUS-ROG-Swift-PG27UQ-27-4K-144Hz-G-SYNC-Monitor-True-HDR-Arrives-Desktop/Tea

Λεπτομέρειες για τι έχει μέσα η Asus pg27uq 

DRAM from Micron can also be spotted on this G-SYNC module. From the datasheet, we can confirm that this is, in fact, a total of  3 GB of DDR4-2400 memory

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Δευτέρα μάλλον θα έχω την Asus pg27uq. Θα ακολουθήσει mini review 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Την Δευτέρα μάλλον θα έχω την Asus pg27uq. Θα ακολουθήσει mini review 

παιζει να εισαι ο μονος Ελληνας που θα την εχει

Αντε με το καλο! :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, firepc είπε

παιζει να εισαι ο μονος Ελληνας που θα την εχει

Αντε με το καλο! :)

Παίζει να ειμαι ο μόνος τρελός/χαζός Έλληνας

• 8 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...