Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνω και ξαναψάχνω μια οθόνη ultrawide σε λογική τιμή αλλά δεν..

Άκου 2000 usd. Οτιδήποτε με gsync πληρώνεται ακριβά. Πάρα το γεγονός ότι έχω 1080ti, αρχίζουν και με δελεάζουν οι freesync οθόνες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Ψάχνω και ξαναψάχνω μια οθόνη ultrawide σε λογική τιμή αλλά δεν..

Άκου 2000 usd. Οτιδήποτε με gsync πληρώνεται ακριβά. Πάρα το γεγονός ότι έχω 1080ti, αρχίζουν και με δελεάζουν οι freesync οθόνες.

Καλά η συγκεκριμένη είναι πιο ακριβή και για άλλους λόγους 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Καλά η συγκεκριμένη είναι πιο ακριβή και για άλλους λόγους 

Και άψογη να ήταν (που δεν...), πάλι τα 2.000 είναι πολλά και μη αιτιολογημένα.

Ας προχωρούσαν λίγο οι τηλεοράσεις και θα σου έλεγα πόσο θα τις χρέωναν τις δήθεν gaming οθόνες. Γιατί, αν είναι να πληρώσω χιλιάρικο, απαιτώ να παραλάβω ένα καθ' όλα άψογο προϊόν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Και άψογη να ήταν (που δεν...), πάλι τα 2.000 είναι πολλά και μη αιτιολογημένα.

Ας προχωρούσαν λίγο οι τηλεοράσεις και θα σου έλεγα πόσο θα τις χρέωναν τις δήθεν gaming οθόνες. Γιατί, αν είναι να πληρώσω χιλιάρικο, απαιτώ να παραλάβω ένα καθ' όλα άψογο προϊόν.

αμα δινεις μεχρι χιλιαρικο, υπαρχουν καλες 34αρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

αμα δινεις μεχρι χιλιαρικο, υπαρχουν καλες 34αρες

Ναι, υπάρχουν. Καλές, όχι εξαιρετικές όπως θα έπρεπε (με βάση και την τιμή τους).

Η x34/x34a, η pg348q (παλαιότερες), η z35p (το αυτό), η aoc agon 352ucg (φθηνότερη, αλλά στη 2η ταχύτητα), η dell alienware. Η τελευταία, ίσως, αξίζει αν τη βρεις κοντά στα 900 ευρώ.

Υπερτιμολογημένες όλες τους (και λόγω gsync). Γι' αυτό λέω ότι το freesync φαντάζει πιο ελκυστικό κι ας έχω ti. Ο συνδυασμός δεν ξέρω πώς θα δουλέψει, γι' αυτό δεν έχω καταλήξει ακόμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Ναι, υπάρχουν. Καλές, όχι εξαιρετικές όπως θα έπρεπε (με βάση και την τιμή τους).

Η x34/x34a, η pg348q (παλαιότερες), η z35p (το αυτό), η aoc agon 352ucg (φθηνότερη, αλλά στη 2η ταχύτητα), η dell alienware. Η τελευταία, ίσως, αξίζει αν τη βρεις κοντά στα 900 ευρώ.

Υπερτιμολογημένες όλες τους (και λόγω gsync). Γι' αυτό λέω ότι το freesync φαντάζει πιο ελκυστικό κι ας έχω ti. Ο συνδυασμός δεν ξέρω πώς θα δουλέψει, γι' αυτό δεν έχω καταλήξει ακόμη.

Λίγο ανακύκλωση καθώς τα έχω πει πολλές φορές. 

Όμως χωρίς gsync θα έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Εκτός αν  αλλάζεις τα hz σε όσα low βγάζεις στο παιχνίδι και παίζεις με v sync καρφωμένα.πχ 90fps

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Λίγο ανακύκλωση καθώς τα έχω πει πολλές φορές. 

Όμως χωρίς gsync θα έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Εκτός αν  αλλάζεις τα hz σε όσα low βγάζεις στο παιχνίδι και παίζεις με v sync καρφωμένα.πχ 90fps

Spoiler

Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Οι απόψεις διίστανται. Επειδή εδώ μιλάμε για νέες οθόνες και δεν έχω πρόθεση να εκτροχιάσω το νήμα, θα πω ότι αν κρατάς 60fps min (προφανώς θες την ti ή, όπως είπες, ρύθμιση των φίλτρων), δεν θα έχεις θέμα με το freesync. Tearing δεν πρόκειται να δεις (μιλάμε για οθόνες με πολλά hz) και αν δεις (γιατί, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ), δεν θα σ' ενοχλήσει. Τα υπόλοιπα, αν θες, σε pm.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Οι απόψεις διίστανται. Επειδή εδώ μιλάμε για νέες οθόνες και δεν έχω πρόθεση να εκτροχιάσω το νήμα, θα πω ότι αν κρατάς 60fps min (προφανώς θες την ti ή, όπως είπες, ρύθμιση των φίλτρων), δεν θα έχεις θέμα με το freesync. Tearing δεν πρόκειται να δεις (μιλάμε για οθόνες με πολλά hz) και αν δεις (γιατί, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ), δεν θα σ' ενοχλήσει. Τα υπόλοιπα, αν θες, σε pm.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε περισσότερα hz, όμως στα 60 αν δεν έχεις καρφωμένα με v sync ότι και να κάνεις η θα έχεις tearing η θα έχεις stuterings. Ακομα και 59fps είναι πολύ άσχημα στο μάτι σε σχέση με τα 60

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν ξέρω τι γίνεται σε περισσότερα hz, όμως στα 60 αν δεν έχεις καρφωμένα με v sync ότι και να κάνεις η θα έχεις tearing η θα έχεις stuterings. Ακομα και 59fps είναι πολύ άσχημα στο μάτι σε σχέση με τα 60

Αν μιλάμε για οθόνες 60hz, έχεις απόλυτο δίκιο. Το είχα διαπιστώσει κι ο ίδιος στην παλιά μου fhd@60hz samsung.

Αναφερόμουν, όμως, σε οθόνες των 100 ή/και 144hz.

Δημοσ.

Εχτές είχα πάει στο Village στο Mall και λέω κάτσε να περάσω μια βόλτα από το Dell store μέχρι να αρχίσει η παράσταση να δω τι νέο έχουν φέρει. Εννοείτε ότι η ερώτηση αφορούσε μόνο για νέες οθόνες όπου ακόμα δεν έχω αξιωθεί να αγοράσω. Το βρήκα όμως πολύ ενδιαφέρων να σας ενημερώσω. Μου είπαν τα παιδιά στο κατάστημα ότι περιμένουν τις νέες 34" Alienware Curved με G-Sync, μόλις παραλάβουν θα την βάλουν στην έκθεση να την δούμε από κοντά. Δεν ξέρουν όμως πιο μοντέλο από τα δύο θα ανοίξουν. Το AW3418HW ή το AW3418DW. Ειναι με G-Sync και τα δυο, μόνο στην ανάλυση αλλάζουν. Το ένα είναι με 2560x1080 και το άλλο με 3440x1440.

https://www.exclusivestores.gr/dell/alien_product_details.asp?productid=209-80-DEMSAW3418HW&title=DELL-MONITOR-ALIENWARE-CURVED-AW3418HW-34''-WFHD--LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-Swivel-Tilt-3YearsW-NVIDIA-G-Sync

https://www.exclusivestores.gr/dell/alien_product_details.asp?productid=209-80-DEMSAW3418DW&title=DELL-MONITOR-ALIENWARE-CURVED-AW3418DW-34''-WQHD-LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-Swivel-Tilt-3YearsW-NVIDIA-G-Sync

Οι τιμές μου φάνηκαν συμπαθητικές για Alienware, τις περίμενα πιο ακριβές να πω την αλήθεια. Στην όλη κουβέντα υπήρχε και ένα υπονοούμενο όσον αφορά τις προσφορές που μπορεί να παίξουν. Αυτό δεν μου το ξεκαθάρισαν για το τι θα αφορά, το άφησαν να αιωρείται.

Ο κολλητός μου που παίζει Elite Dangerous και IL2 Sturmovic δεν άντεξε στον πειρασμό και έδωσε κατευθείαν προκαταβολή για να είναι από τους πρώτους που θα παραλάβουν. Παίζει με Track IR στο κεφάλι λόγο του Elite Dangerous και τον έχει κουράσει. 

Δημοσ.

Υπάρχουν και στο skroutz πλέον (σε παραπλήσια τιμή), το θέμα είναι ότι δεν είναι νέες, αλλά κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο... απλά τώρα θυμήθηκαν να τις φέρουν κι από εδώ.

Δημοσ.

O, di what (που έλεγε και ο Κανάκης, όταν συνομιλούσε με τον Καλυβάτση-Κλίντον); 899, για 2560χ1080; Νope. Για κανένα λόγο. Στα 650 max, το συζητάμε.

Το μεγάλο αδελφάκι της έχει πιο νορμάλ τιμή. Και στο εξωτερικό κοντά στα 1030 έχει (όσο νορμάλ μπορεί να είναι το χιλιάρικο για υπερτιμημένες/υπερεκτιμημένες οθόνες).

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι να πας από κοντά να δεις τις τιμές γιατί όπως είπα και πιο πάνω, παίζουν κάποιες προσφορές που ισχύουν μόνο για αγορά από το κατάστημα. Την ερώτηση αυτή την έκανα και εγώ γιατί μου έκανε εντύπωση η τόση καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας. Η απάντηση ήταν "Η Dell δεν είχε δώσει άδεια για κυκλοφορία αυτών των μοντέλων στην Ελλάδα μέχρι τώρα." Όποιος την αγόραζε από εξωτερικό δεν θα είχε την επίσημη εγγύηση της Dell γιατί θα θεωρούνταν παρεισαγωγή. Πίστευαν πως το μοντέλο αυτό δεν θα είχε τόση μεγάλη ανταπόκριση γιαυτό και δεν το έφερναν. Μου είπαν επίσης ότι έχουν γίνει μεγάλες παραγγελίες από μεγάλα internet cafe που θα έχουν μέσα οθόνες και PC Alienware όπου μπορεί κάποιος να πάει να τα δοκιμάσει.      

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...