Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η μεση διαρκεια ζωης ενος drive?

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που παιρνω καποιο drive π.χ.:ενα dvd rom ή ενα απλο CD-ROM΄ή ακομα CD-R drive μου κραταει το πολυ εναν χρονο και σε μερικες περιπτωσεις η διαρκεια ζωης του μπορει να μην ξεπερασει καν το εξαμηνο....και οταν μιλαω για διαρκεια ζωης εννοω οτι μετα απο καποιο καιρο αρχιζει να μην διαβαζει διαφορα cd-r cds τα οποια διαβαζε μια χαρα πριν.η ακομα το dvd drive που ειχα πριν μου κρατησε 7 μηνες και μετα αρχισε να παιζει καρε καρε τις ταινιες...

δεν ειναι οτι δεν τα προσεχω μαλιστα θα ελεγα οτι ειμαι υπερπροστατευτικος με αυτα...και οσον αφορα το θεμα μαρκας παιρνω παντα ''ονομα'' οπως TEAC-Philips-Plextor και τωρα εχω 2 LG...

Δημοσ.

kai ego exo ena hitachi to gd7500 edo kai 4 xronia akrivos kai de muo exei parousiasei pote provlima :)

pistevo pantos mia 3etia prepei na tin exoune..tora apo ekei kai pera pezei..

Δημοσ.

Hitachi GD-2000 από το '99 με άπειρη χρήση το σκυλί. 2x ΑΝΑΓΝΩΣΗ DVD!

Την άλλη βδομάδα όμως θα το δώσω σ'ένα φίλο.Αν δεν είναι ελαττωματικό από τη μάνα τουα και αν το τροφοδοτικό είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές 3 χρόνια τα βγάζει άνετα ένα drive.

Δημοσ.

emena mono ena sony dvd-rom mou xalase kai itan meta apo 1-2 xronia.. ta alla douleuoun akoma apla akoma kai ena palio 4x cd-rom 10 xronon i kai perissotera pou exo petameno se mia gwnia sto ermari mou pou to dokimasa etsi apo periergeia prin kanena mina..

Δημοσ.

olla einai 8ema xrhshs kai ti 8a soy tyxei nomizw..me ta hitachi egw px den ta phga kala,afoy 2 pou dokimasa den antexan poly kai otan den mporousan na diavasoun kolage olo to pc gia ligh wra...ontws exoun bgei kapoia montela apo eteries pou einai skylia opws kapoia teac kai asus me pampoles wres leitourgeias kai akoma diavazoyn ta panta kai taxytata...enw kapoia creative den antexan ka8oloy kai mou kanoyn trela problhmata me dma kai tlp...kai ena noname pou eixa otan ekane spinup etrize olo to pc apo tous kradasmous me oti cd kai an tou ebaza.kai ena alo pou exw dei,sta dvd prwta xalaei h anagnwsh cd rom-audio enw h anagnwsh dvd antexei poly perissotero.pantws me tis times poy exoyn twra exoun katanthsei perisotero analwsima para hardware(to prwto mitsumi 2x to eixa plhrwsei panakriba tote,386-486 epoxh alla htan ontws skyli kai den pe8ane pote)

Δημοσ.

Οι μάρκες που ανέφερες είναι μάρκες αλλά πλην της plextor βρίσκονται όλες στην χαμηλή κατηγορία τιμής, ιδίως τα LG είναι... πολύ καλές συσκευές για ψυγεία.

Πέρα από τη μάρκα τώρα, τη χρήση, & το MTBF παίζει ρόλο το περιβάλλον που δουλεύει μία συσκευή (υγρασία/σκόνη κτλ) όπως και το τι ποιότητας ρεύματα παίρνει από το τροφοδοτικό.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...