Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει στο android εφαρμογή που να σταματα την φόρτιση της μπαταρίας πριν πάει αυτή σε 100% . Το θέλω να το φορτίζω την νύχτα αλλα δεν είναι καλο για την μπαταρία να είναι 100% και να είναι στην μπρίζα, για μερικά καινούργια κινητά δεν πειράζει αλλα δεν έχω καινούργιο μοντέλο και θέλω την μπαταρία να την κρατήσω σε καλά επίπεδα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ειναι το root αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό, πως λέγετε η εφαρμογή αφού υπάρχει?

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το root δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.

Οπότε τζάμπα θα στην πω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, niksor είπε

Υπάρχει στο android εφαρμογή που να σταματα την φόρτιση της μπαταρίας πριν πάει αυτή σε 100% . Το θέλω να το φορτίζω την νύχτα αλλα δεν είναι καλο για την μπαταρία να είναι 100% και να είναι στην μπρίζα, για μερικά καινούργια κινητά δεν πειράζει αλλα δεν έχω καινούργιο μοντέλο και θέλω την μπαταρία να την κρατήσω σε καλά επίπεδα.

Ευχαριστώ.

Αγχώνεσαι πολυ για μια μπαταρία που ουτως η αλλως ειναι αναλώσιμη. Φορτιζε το κανονικά και αμα πέσει ποτε η αποδοσή της... απλά βάλε μια φρέσκια μπαταρία.

Αν τελος πάντων σε απασχολει ιδιαιτέρως το θέμα, βάλε ενα χρονοδιακοπτη στην πρίζα, να ανοιγει και να φορτίζει για μια ωρα πριν σηκωθεις...

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι γενικά αν το κινητό είναι ταλαιπωρημένο και μπαταρία να του αλλάξεις δεν θα έχει μεγάλη διαφορα. Δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος απλά τι έχω ακούσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/28/2018 στις 9:36 ΜΜ, niksor είπε

Ευχαριστώ.

Μην ανησυχεις για κατι τετοιο. Για να το κρατησεις απλα μην βαζεις σαβουρες apps και το μπουκωνουν και θα εισαι 100% οκ

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...