niksor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει στο android εφαρμογή που να σταματα την φόρτιση της μπαταρίας πριν πάει αυτή σε 100% . Το θέλω να το φορτίζω την νύχτα αλλα δεν είναι καλο για την μπαταρία να είναι 100% και να είναι στην μπρίζα, για μερικά καινούργια κινητά δεν πειράζει αλλα δεν έχω καινούργιο μοντέλο και θέλω την μπαταρία να την κρατήσω σε καλά επίπεδα. Ευχαριστώ.
niksor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω τι ειναι το root αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό, πως λέγετε η εφαρμογή αφού υπάρχει?
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν ξέρεις τι είναι το root δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Οπότε τζάμπα θα στην πω.
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 δεν παίζει ρόλο, άστο εκεί να φορτίζει την νύχτα και μην αγχώνεσαι 2
TheAccountant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, niksor είπε Υπάρχει στο android εφαρμογή που να σταματα την φόρτιση της μπαταρίας πριν πάει αυτή σε 100% . Το θέλω να το φορτίζω την νύχτα αλλα δεν είναι καλο για την μπαταρία να είναι 100% και να είναι στην μπρίζα, για μερικά καινούργια κινητά δεν πειράζει αλλα δεν έχω καινούργιο μοντέλο και θέλω την μπαταρία να την κρατήσω σε καλά επίπεδα. Ευχαριστώ. Αγχώνεσαι πολυ για μια μπαταρία που ουτως η αλλως ειναι αναλώσιμη. Φορτιζε το κανονικά και αμα πέσει ποτε η αποδοσή της... απλά βάλε μια φρέσκια μπαταρία. Αν τελος πάντων σε απασχολει ιδιαιτέρως το θέμα, βάλε ενα χρονοδιακοπτη στην πρίζα, να ανοιγει και να φορτίζει για μια ωρα πριν σηκωθεις... 1
niksor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Έχω ακούσει ότι γενικά αν το κινητό είναι ταλαιπωρημένο και μπαταρία να του αλλάξεις δεν θα έχει μεγάλη διαφορα. Δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος απλά τι έχω ακούσει.
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/28/2018 στις 9:36 ΜΜ, niksor είπε Υπάρχει στο android εφαρμογή που να σταματα την φόρτιση της μπαταρίας πριν πάει αυτή σε 100% . Το θέλω να το φορτίζω την νύχτα αλλα δεν είναι καλο για την μπαταρία να είναι 100% και να είναι στην μπρίζα, για μερικά καινούργια κινητά δεν πειράζει αλλα δεν έχω καινούργιο μοντέλο και θέλω την μπαταρία να την κρατήσω σε καλά επίπεδα. Ευχαριστώ. Μην ανησυχεις για κατι τετοιο. Για να το κρατησεις απλα μην βαζεις σαβουρες apps και το μπουκωνουν και θα εισαι 100% οκ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα