thandar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε αναζήτηση νεας τηλεόρασης (η παρουσα είναι αρχαία) και προσπαθώ να διαχειριστώ τον βομβαρδισμό πληροφοριών :). Απ'οτι κατάλαβα για τις δικές μου αναγκες μάλλον θα πρεπει να αποφύγω τις τηλεοράσεις με IPS panel αλλα θα ήθελα και την άποψή σας. Διαθέσιμο budget: έως 700-800 € Απόσταση και γωνία θέασης: 2-3,5 m . Στον χώρο που είμαι τώρα δεν απαιτείται ευρεία γωνία θέασης αλλα το σπίτι δεν είναι δικό οποτε αυτό μπορει να αλλάξει. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]:κυρίως ταινίες μέσω internet και dvd. προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 49"-50" Στόχος να επιτευχθει η καλυτερη σχέση ποιότητας-τιμής Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι (αν και δεν εμπιστεύομαι την πεθερά :Ρ) Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : με μια πρώτη έρευνα βρήκα τα παρακάτω https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=12180111%2C11657027%2C9004347%2C11524639%2C12752711 Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο ή να μοιραστείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή συμβουλή θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα