Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε, εδώ και καιρό χρησιμοποιώ android emulator στον PC μου για να παίζω mobile games, επίσης αυτοί που ασχολούνται ξέρουνε ότι στο 99% τον παιχνιδιών μπορείς να είσαι p2w (pay to win), το πρόβλημα μου βρίσκετε εδώ.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια αν όχι όλα είναι ανεβασμένα στο google play και έτσι άμα θες να πληρώσεις θα πρέπει να το κανεις μέσω τις google play πλατφόρμας.

Βασικά δεν μπορώ να πληρώσω, το πρόβλημα δεν είναι στην πιστωτική μου κάρτα γιατί είναι δοκιμασμένη σε browser games αλλα στο google play δεν την δέχεται καθόλου, ούτε την κάρτα μου έτσι ούτε το paypal account που έκανα, το μονο μήνυμα που μου δείχνει είναι "your transaction can't be completed" οποτε δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει το google play και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάλω τα στοιχεια που μου ζητάει ??

Edit: Δεν είμαι σίγουρος άμα αυτο είναι το σωστό sub-forum για αυτο το θέμα αν και εδώ ταιριάζει νομίζω, οι συντονιστές μπορούνε να μετακινήσουνε το θέμα αν δεν ταιριάζει εδώ.

Επεξ/σία από Cytheria
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, μια εβδομάδα πέρασε από το post μου και ακόμα δεν μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα αλλα τελικά βρήκα ότι μπορώ να πληρώσω με προπληρωμένες κάρτες αλλα μονο άμα το e-mail μου ταιριάζει, δηλαδή άμα το google e-mail μου είναι cytheria_gmail.com τότε και στο παιχνίδι θα πρέπει να έχω κάνει εγγραφη με auto το e-mail, διαφορετικά άμα πάω να πληρώσω σε άλλο e-mail δεν το δέχεται

Επεξ/σία από Cytheria
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Cytheria είπε

Γεια σας παιδιά, μια εβδομάδα πέρασε από το post μου και ακόμα δεν μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα αλλα τελικά βρήκα ότι μπορώ να πληρώσω με προπληρωμένες κάρτες αλλα μονο άμα το e-mail μου ταιριάζει, δηλαδή άμα το google e-mail μου είναι cytheria_gmail.com τότε και στο παιχνίδι θα πρέπει να έχω κάνει εγγραφη με auto το e-mail, διαφορετικά άμα πάω να πληρώσω σε άλλο e-mail δεν το δέχεται

Δεν μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη απο Ελλαδα διοτι το google play εχει ακομα τα capital controls για την Ελλαδα οπως και η valve (steam) και πολλα αλλα. Ο μονος τροπος ειναι με google play card δες που μπορεις να την προμηθευτης εγω εχω παρει απο Public μια καρτα τον 15 ευρο για να αγορασω μερικα apps και games ειναι παρα πολυ ευκολη στην χρηση.   https://play.google.com/intl/el_gr/about/giftcards/ 

Επεξ/σία από asdfaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...