mdr21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μετα απο αναβαθμιση σε iOS11 μου βγαινει το παραπανω μηνυμα και δεν λειτουργει το TouchID. 1) To home button λειτουργει 2) Ανοιξα την συσκευη κουμπωσα-ξεκουμπουσα το καλωδιο του home button δεν εχει καποιο προβλημα 3) Απενεργοποιησα-Ενεργοποιησα το touchID στα settings, πατησα add fingertip μου βγαινει το ιδιο μνμ. 4) Εκανα reset settings και hard restore, το προβλημα παραμενει Καποια αλλη ιδεα?
flyer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάπου πήρε το μάτι μου το παρακάτω. Για τσεκαρέ το How to fix Touch ID Not Working Issue on iPhone 6/6 Plus Step #1. Launch Settings → Scroll down to tap on Touch ID and Passcode. Enter your passcode. Step #2. Turn OFF iPhone Unlock and iTunes & App Store. Step #3. Press home button to return to home screen and then restart your iPhone by pressing sleep/wake button and home button. Step #4. Launch Settings → Scroll down to tap on Touch ID and Passcode. Enter your passcode. Step #5. Turn ON iPhone Unlock and iTunes & App Store. Step #6. Tap on Add a Fingerprint… and add another finger as usual. If the above-mentioned method is not working, enable Rest Finger to Open. To do so; Step #1. Go to Settings → General. Step #2. Tap on Accessibility. Step #3. Tap on Home Button. Step #4. Turn On Rest Finger to Open. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από flyer 1
takisanar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 περα απο την αναβαθμιση σε ιος 11 μηπως εγινε καποια επισκευη στο κινητο? αλλαγη οθονης η μπαταριας ας πουμε..
mdr21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 - Ευχαριστω για την απαντηση flyer, αλλα το δοκιμασα (βλ. 3) - Ναι παλιοτερα ειχε γινει αλλαγη οθονης και θυμαμαι μια περιοδο οταν ειχε βγει ενα update του iOS που απενεργοποιουσε το touchID οταν ειχες κανει αλλαγη οθονης. Αλλα εκεινη την περιοδο δεν συνεβει κατι και συνεβει τωρα 1-2χρονια μετα και ποσα iOS αργοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα