Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλευω καιρο τωρα να βρω τζαμακια tempered glass για iphone 7, εχω δοκιμασει αρκετα απο τα φθηνα τζαμια των 1-2 ευρω, ειχα δοκιμασει και απο εξωτερικο αλλα παλι τα ιδια, αυτο που κανουν ειναι να αφηνουν ενα λευκο περιθωριο γυρω γυρω σαν να μν παταει καλα λογω της κυρτοτητας του πλαισιου, τα τζαμια απο γνωστες αλυσιδες των 15 ευρω ειναι μια χαρα.Θα ηθελα να μου πει καποιος για τζαμι μεσης τιμης 5-7ευρω η τι αλλο που εχει δοκιμασει και ειναι ευχαριστημενος, μονο απο ελλαδα, ευχαριστω  

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, takisanar είπε

παλευω καιρο τωρα να βρω τζαμακια tempered glass για iphone 7, εχω δοκιμασει αρκετα απο τα φθηνα τζαμια των 1-2 ευρω, ειχα δοκιμασει και απο εξωτερικο αλλα παλι τα ιδια, αυτο που κανουν ειναι να αφηνουν ενα λευκο περιθωριο γυρω γυρω σαν να μν παταει καλα λογω της κυρτοτητας του πλαισιου, τα τζαμια απο γνωστες αλυσιδες των 15 ευρω ειναι μια χαρα.Θα ηθελα να μου πει καποιος για τζαμι μεσης τιμης 5-7ευρω η τι αλλο που εχει δοκιμασει και ειναι ευχαριστημενος, μονο απο ελλαδα, ευχαριστω  

Εγω φιλε μου στο 8+ εχω της spigen και ειναι πολυ καλο 11,90 απο το spaceboy το πηρα :) για εμενα αυτα τα πραγματα τα περνεις μια φορα ;) βαλε κατι ακομα και παρε ενα καλο

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, takisanar είπε

Καλό θα ήταν να πας σε κάποιο επώνυμο γιατί όταν βάζεις τζάμι αν μη τι άλλο θες δύο πράγματα . Το πρώτο είναι να έχεις την ίδια αίσθηση στο άγγιγμα και να μην καταλαβαίνεις ότι φοράς τζάμι και το δεύτερο είναι να το προστατεύει . 

Θα σου έλεγα να δεις της Thanotech που είναι δοκιμασμένο και έπεσε και κάτω σε πολύ άσχημο έδαφος και έγινε θρύψαλα αλλά το κινητό δεν έπαθε τίποτα και στο iPhone X  μου αλλά και στο iPhone 8 plus που είχα πάλι αυτό φοράω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο 6s αλλά και στο 7 έχω βάλει της gd Smith. Είναι edge to edge και για μένα από τις καλύτερες επιλογές. Στην Ελλάδα δεν το βρήκα κάπου αλλά αξίζει η αναμονή. 

Επεξ/σία από cons1985
Δημοσ.
Στις 1/29/2018 στις 11:01 ΠΜ, kostasrodos29 είπε

Το πρώτο είναι να έχεις την ίδια αίσθηση στο άγγιγμα και να μην καταλαβαίνεις ότι φοράς τζάμι και το δεύτερο είναι να το προστατεύει . 

Belkin Invisiglass Ultra, iStorm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...