Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να ασφαλίσω ένα Apple Watch series 3 που περιμένω από βδομάδα. Ξέρετε καμιά ιδιωτική ασφάλιση που να αξίζει; πιο πολύ για οθόνη γιατί ο λόγος που το αντικαθιστώ είναι επειδή έσπασε το προηγούμενο!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα εγώ το iPhone το έχω ασφαλίσει στον Ξηρογιανόπουλο πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους αν ισχύει το ίδιο και για το Apple Watch  . Ενδεχομένως να ισχύει κανονικά και με πολύ μικρό κόστος ( περίπου 20 Ευρώ ) να το κάνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;-).

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε

Καλημέρα εγώ το iPhone το έχω ασφαλίσει στον Ξηρογιανόπουλο πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους αν ισχύει το ίδιο και για το Apple Watch  . Ενδεχομένως να ισχύει κανονικά και με πολύ μικρό κόστος ( περίπου 20 Ευρώ ) να το κάνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;-).

Σε ευχαριστώ πολύ! Πήρα αλλά δεν έχουν κάτι και μάλιστα μου είπε ο υπάλληλος πως δε νομίζει πως υπάρχει και κάπου αλλού μια τέτοια ασφάλεια ...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sk7lafkos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! Πήρα αλλά δεν έχουν κάτι και μάλιστα μου είπε ο υπάλληλος πως δε νομίζει πως υπάρχει και κάπου αλλού μια τέτοια ασφάλεια ...

2103602226-9  σε αυτό το τηλέφωνο πήρες ? Γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην το ασφαλίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...