Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αντιπετωπίζω θέμα με την σχολή οδηγών στην οποία έχω ξεκινήσει μαθήματα.

Αρχικά να πω ότι απευθύνθηκα στην σχολή για έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου και moto. Το πρόβλημα είναι ότι έχω κάνει 10 μαθήματα (για αυτοκίνητο) και έπειτα επειδή ξεκίνησα να δουλεύω δεν τον βολεύουν οι ώρες που έχω ελεύθερες για μαθήματα, με αποτέλεσμα να έχω να κάνω μάθημα 1 μήνα ακριβώς. Στο διάστημα του ενός αυτού μήνα του έχω τηλεφωνήσει και είτε δεν το σήκωνε είτε μου έλεγε ότι "ναι ναι θα σε βολέψω απογευματάκι κτλ" για να με καθησυχάσει προφανώς. Μάλιστα προχθές του έστειλα και μήνυμα ζητώντας ευγενικά να με βάλει στο πρόγραμμα καθώς έχω βαρεθεί και θέλω να ξεμπερδεύω. Η ιστορία αυτή πάει εδώ και 3 μήνες, και εκνευρίζομαι σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να δίνω εξετάσεις τώρα.

Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

α)Μπορώ να απευθυνθώ σε άλλη σχολή και να συνεχίσω εκεί; (έχω δώσει προκαταβολή 240Ε)

β)Γνωρίζετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να αλλάξω σχολή;

Έχω αγανακτήσει ειλικρινά με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του. Για το moto ειδικά που δεν έχω κάνει μαθήματαπρέπει να αλλάξω σχολή γιατί αν πάμε έτσι.....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ζητάς να φύγεις σου δίνει την καρτέλα σου και πας με την καρτέλα σε κάποια άλλη σχολή.

Επειδή όμως την προκαταβολή δεν βλέπω  να την παίρνεις πίσω, καλό είναι να πας να του μιλήσεις στα ίσια και να του ξεκαθαρίσεις ότι αν δεν αρχίσεις ξανά τα μαθήματα θα πρέπει να φύγεις.

Υποθέτω θα συμμορφωθεί. Δεν θα αφήσει έναν πελάτη να φύγει έτσι απλά. 

Δημοσ.

Όπως λενε και τα παιδια μπορεις να φυγεις ...Στα 240 ευρω είναι τα παραβολα αλλα δεν νομιζω ότι κανουν τοσα πολλα οποτε πρεπει να σου επιστρεψει καποιο ποσο .Αν το κανει ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Όπως λενε και τα παιδια μπορεις να φυγεις ...Στα 240 ευρω είναι τα παραβολα αλλα δεν νομιζω ότι κανουν τοσα πολλα οποτε πρεπει να σου επιστρεψει καποιο ποσο .Αν το κανει ...

Έχει κάνει και 10 μαθήματα όμως,

Άρα το θεωρώ απίθανο να πάρει πίσω χρήματα.

Δημοσ.

Τα 240 το αποφασίζω ότι τα κλαίω, αν και λογικά είναι τα παράβολα και άντε πες ότι έκανα και 10 μαθήματα. Αυτό που με καίει είναι το γραφειοκρατικό της υπόθεσης, αν υπάρχει. Αν παίρνω απλώς την καρτέλα είναι εύκολο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, sunnouko είπε

Τα 240 το αποφασίζω ότι τα κλαίω, αν και λογικά είναι τα παράβολα και άντε πες ότι έκανα και 10 μαθήματα. Αυτό που με καίει είναι το γραφειοκρατικό της υπόθεσης, αν υπάρχει. Αν παίρνω απλώς την καρτέλα είναι εύκολο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Ναι την απαιτες και την παιρνεις γιατι θα την χρειαστείς στην αλλη  σχολη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sunnouko είπε

Κανένα γραφειοκρατικό.

Έχω αλλάξει και εγώ σχολή.

Ζητάς την καρτέλα σου, σου την δίνει (είναι παράνομο να αρνηθεί να στην δώσει) και πας στην άλλη σχολή και αρχίζεις άμεσα μαθήματα.

Δημοσ.

Πως παει ομως το πραμα με τα μαθηματα;Ειναι υποχρεωτικα πχ τα 10 ή τα 20;

Γραφεται στην καρτελα  οτι τα εκανε,ωστε να μην χρειαστει να τα ξανακανει;

Ρωταω γιατι εγω εκανα 3  ή 4 μαθηματα και μετα πηγα και εδωσα,αλλα αυτο ηταν το 2003.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Πως παει ομως το πραμα με τα μαθηματα;Ειναι υποχρεωτικα πχ τα 10 ή τα 20;

Γραφεται στην καρτελα  οτι τα εκανε,ωστε να μην χρειαστει να τα ξανακανει;

Ρωταω γιατι εγω εκανα 3  ή 4 μαθηματα και μετα πηγα και εδωσα,αλλα αυτο ηταν το 2003.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός υποχρεωτικών μαθημάτων που πρέπει να κάνεις πριν δώσεις τα οποία ναι καταγράφονται.

Βέβαια στην Ελλαδάρα είναι πολύ συνηθισμένο να μην κάνει κανένα ή να κάνει μερικά μαθήματα ο μαθητής και ο δάσκαλος απλά να συμπληρώνει τα υπόλοιπα μόνος του.

Αυτό συμβαίνει περισσότερο στα θεωρητικά μαθήματα στα οποία είναι πολύ συνηθισμένο ο μαθητής να μην πατάει καν το πόδι του και απλά ο δάσκαλος να γράφει στην καρτέλα ότι πήγαινε κάθε μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Sunnouko, φυσικά και να του ζητήσεις πίσω τη καρτέλα. Άκου, παλιοκουφάλα! Δεν ξέρεις τι είναι αυτοί, αν σε βρουν μπόσικο κοιτάνε "που να σε βρουν" να σε εκμεταλευτούν. Δεν θα μασήσεις καθόλου, θα πας και θα του το πεις ευθέως.

Επεξ/σία από Mixalis_t
Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά η αλλαγή έγινε. Πήρα μία υπεύθυνη δήλωση από τον πρώην δάσκαλο ότι έκανα τόσα μαθήματα, ώστε να μην τα ξανακάνω και ξεκίνησα κιόλας στον καινούριο. 

Το κουλό είναι ότι χρεώνουν και καλά τα θεωρητικά μαθήματα,ότι δηλαδή γίνονται μαθήματα θεωρίας για να πας να δώσεις σήματα, λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...