Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειπε ο αρχιερεας της φουσκας της απατης και της διαπλοκης για τα αλλα δυο λαμογια που που του χαλανε την πιατσα κ δεν μπορει να τα παλεψει 

• Like 2
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Manjaro είπε

Ενώ εμείς μεταξύ ποιών επιλέγουμε; τουλάχιστον σε αυτούς και οι 2 ειναι πατριώτες σε εμάς ,... τέσπα μην αρχίσω να μιλάω για καταγωγές και διαθέσεις/προθέσεις κτλ γιατι πάλι με ban με βλέπω για πολιτικά σχόλια :P 

Μας ψαικάζοΥν! Δοιαδοσται και σόσται!!!1!111

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Zus είπε

Μας ψαικάζοΥν! Δοιαδοσται και σόσται!!!1!111

Δεν χρειάζεται να μας ψεκάσουν μια χαρά πάμε προς τον γκρεμό και έτσι όπως είμαστε :)

PS: ο original πολιτικός που βοήθησε στην διάδοση αυτής της φήμης ειναι μέλος της κυβέρνησης και μάλιστα ηγετικό... απλά για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

Μιας και το ανεφερες, ΜΑΚΑΡΙ να μας ψεκαζουν και να γινομαστε ετσι, γιατι εαν ειμαστε ετσι απο φυσικου μας τοτε πραγματικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σε αυτον τον πλανητη.

Ειναι πλεον το ινδαλμα μου ο συγκεκριμενος κυριος, εχω αλλαξει, σας παρακαλω πιστεψτε με, να μου περνει ο Batman χρονια και να τις κανει μερες στον αξιολογοτερο πολιτη αυτης της Γης. Ποσο ανασφαλεια αισθανεται καποιος για τα γεραματα του, ποσα δισεκατομυρια αρκουν; Θελει να παρει και το facebook και την Google γιατι οντως δεν την βγαζει περα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του λειπουν αρκετα ακομα. Η περιουσια του υπολογιζεται στα 25δις, το facebook εχει 100+ και το google 200+.

Ασε που νομιζω τα περισσοτερα τα εδωσε φετος σε ενα fund για τις ΜΚΟ.

Ο Zuckerberg εχει 75δις, αρα με την αφαιρετικη μεθοδο της κινεζικης μασονιας που διαβασαμε εδω, ο Σορος ειναι γατακι μπροστα του. Οποτε αν δεν θελησει ο Zuck, no party for Soros.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.

Ε με 25 δις οντως δεν φτανουν για γεραματα, καλως εχει ανασφαλια τοτε. Αυτα με τις δωρεες ξερω ακουγονται πολυ φιλανθρωπικα αλλα εχω διαβασει οτι βρισκουν τροπους να ξεφευγουν απο εφορια με τις ΜΚΟ.
Οι αλλοι δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν εαν ηθελαν σημερα να κεφαλοποιησουν το ποσο, να πουλησουν τα παντα και να παρουν μετρητα, νομιζω οτι αυτο το νουμερο ειναι προσδοκια συμφωνα με την αντιληψη των επενδυτων ποσο καλα θα παει η εταιρια στο μελλον. Μπορει να λεω και μπαρουφες βεβαια, εαν ξερεις διορθωσε με.

Δημοσ.

Αν ήμουν στη θέση του Σόρος, θα έτρωγα κάθε μέρα τηγανητή μαρίδα με κουνουπίδι και αγριοπικρούνες

και τα καλοκαίρια θα πήγαινα Αιδηψώ να κολλάνε τα ψαράκια πάνω μου και να κάνουν έρωτα στις πατουσίτσες μου.

Υγ. "Μετρημένες οι μέρες τους, θα κλείσουν και τους τάφους τους" - Soros feat. Leventis

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Εγώ ένα ξέρω όταν με το καλό πάει στον άλλο κόσμο, εκεί πάνω θα δώσει λόγο για τις πράξεις του. ;)

Από εδώ όλοι είμαστε περαστικοί και θα κριθούμε για τις πράξεις μας <_<

Sorry που στο χαλάω, αλλά εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί. Μετά από εδώ θα γίνει λίπασμα η στάχτη, αναλόγως την τελετή :P

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο κύριος Σόρος έχουν τα πράγματα. Οι εκλεγμένοι θεσμοί (κράτη, ΕΕ) πρέπει να επιβληθούν στις επιχειρήσεις με τα κλειστά συμβούλια και τις άγνωστες αντζεντες.

Δημοσ.

Το έγραψα πριν μερικές μέρες εδώ: Η Google και το FB δεν είναι απλά "εταιρίες" που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν". Και όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε. Τώρα, άσχετα με το ποιος το επιβεβαιώνει, αυτά που λέει δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η στάση "δεν ακούω επειδή το είπε αυτός ο συγκεκριμένος" είναι η ίδια με το "ακούω μόνο αυτά που θέλω να ακούσω". Δηλ. αν μια είδηση είναι fake αλλά μου αρέσει (δηλαδή δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτά που πιστεύω), τότε την δέχομαι σαν αληθινή. Και το αντίθετο φυσικά.
Και αυτή είναι η διαφορά και ο κίνδυνος με την δήθεν επικοινωνία μέσω fb: Δεν υπάρχει αντίλογος. Παλιότερα αν έλεγες μ..., θα σε κράζαν. Τώρα είσαι "θωρακισμένος" πίσω από τους "φίλους" και δεν "κινδυνεύεις". Δηλαδή δεν γίνεσαι καλύτερος. Παραμένεις όπως ήσουνα. Και ακόμη και τέλειος να είναι κάποιος στα 20 του, αν μένει ο ίδιος στα 30, τότε έχει μουχλιάσει και αραχνιάσει.
ΥΓ. Και αν κάποιος από εδώ έχει βρει τη λύση να παραμείνει νέος για πάντα, ας μας το πει. Γιατί όταν θα φτάσει στα 60 θα εισπράξει ό,τι έχει πει και κάνει στους άλλους όταν ήταν νέος. Και με τόκο ίσως.

Δημοσ.

Για μια φορά τα λέει σωστά. Το fb δεν είναι μόνο σελίδα για κουβεντούλα, έχει πολύ επιθετική πολιτική όσο αφορά την απορρόφηση εταιριών και θέλει να τα συγκεντρώσει όλα στη σελίδα του. Αγγελίες, εισιτήρια, παραγγελίες delivery, ότι περισσότερο μπορεί. Μη σας φανεί περιεργο όταν θα αρχισουν να κλεινουν ιστοσελίδες ακομα και στην Ελλάδα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Όπως τα λέει ο κύριος Σόρος έχουν τα πράγματα. Οι εκλεγμένοι θεσμοί (κράτη, ΕΕ) πρέπει να επιβληθούν στις επιχειρήσεις με τα κλειστά συμβούλια και τις άγνωστες αντζεντες.

Ναί βεβαίως, άλλωστε είναι ξεχωριστά "πράγματα" αυτά τα δύο!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς (αν και κάτι μου κάνει που τα λέει ο Σόρος) έχει δίκιο. Η κατάσταση ξεφεύγει όλο και πιο πολύ απ' τον έλεγχο και αν δεν αντιδράσουμε σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ αργά. Η προσωπικότητα θα πάει περίπατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...