Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάνε να σφαχτούν Σόρος και Μάρκ; Σε τι θα μας επηρεάσει; Έχει και ένα δίκαιο ο γέρος αλλά περισσότερο ζηλεύει που δεν έχει το fb για πάρτυ του να περνάει τα Δγιαδοσται11!!1!!1!!

Τελος, υπάρχει ζωή και μετά το fb όσοι είστε εθισμένοι θα δείτε, στο μυαλό είναι όλα..!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pcos είπε

για πια δημοκρατια μιλανε εκει στο US οταν οι υποψηφιοι ειναι μονο 2 και καλουνται να ψηφισουν μεταξυ του ηλιθιου και του πανηλιθιου?

Ενώ εδώ που οι υποψήφιοι είναι 102 (και όλοι έξυπνοι) σφύζουμε από δημοκρατία...

Δημοσ.

το fb χρονια το εχω ξεχασμενο στο ντουλάπι γιατι θεωρω οτι δεν εχει να μου προσφερει κατι.

Αλλά αν το θέλει τεζα τοσο πολύ (και τον γουγλη επισης), νεμεση λεει.... τελικά μήπως αξίζει η υπαρξη του?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε

Δεν χρειαζεται να ανηκω σε καποιο fan club για να θεωρησω υπανθρωπους οσους χλευαζουν εναν οποιονδηποτε ανθρωπο του πλανητη για την ηλικια του. Ξαναλεω, ευχομαι αν και οταν πας στα 87 σου να μην σε αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο.

Πάντως τον Αντώνη Σαμαράκη δεν τον αντιμετώπισε έτσι η κοινή γνώμη-τουλάχιστον η πλειοψηφία της-και ας έφτασε αντίστοιχη ηλικία ή τον Picasso ή τόσους άλλους...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, QuitLife είπε

Το τραγικο ειναι οτι οι νεοι θεωρουν το τρεχον στυλ ζωης το κανονικο/φυσιολογικο, μια και δεν εχουν γνωρισει κατι αλλο. Και αυτο το φαινομενο θα ενταθει οταν σιγα-σιγα εκλειψουν οι παλαιοτεροι.

Συμφωνώ και είναι πραγματικά θλιβερό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DaftRose είπε

Συμφωνώ και είναι πραγματικά θλιβερό.

Εδω ηδη εχουν ξεχασει οτι υπηρχαν 4 διακριτες μεταξυ τους εποχες, οτι ο αερας πανω απ τις πολεις ηταν καθαρος, οι θαλασσες δεν ειχαν χημικα, τα λαχανικα κ τα φρουτα δεν ηταν γεννετικα αλλαγμενα κ οι γυναικες γεννουσαν χωρις καισαρικη, κ θα μου πεις για "ψιλα γραμματα" οπως αγαπη, φιλια κ σοβαρες ανθρωπινες σχεσεις?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Εδω ηδη εχουν ξεχασει οτι υπηρχαν 4 διακριτες μεταξυ τους εποχες, οτι ο αερας πανω απ τις πολεις ηταν καθαρος, οι θαλασσες δεν ειχαν χημικα, τα λαχανικα κ τα φρουτα δεν ηταν γεννετικα αλλαγμενα κ οι γυναικες γεννουσαν χωρις καισαρικη, κ θα μου πεις για "ψιλα γραμματα" οπως αγαπη, φιλια κ σοβαρες ανθρωπινες σχεσεις?

Θα έπρεπε να δωθούν λύσεις με περιοριστικά μέτρα από τις κυβερνήσεις για το θέμα της μόλυνσης/μεταλλαγμένων που αναφέρεις. Αλλά επειδή μιλάς για διαφορετικά θέματα, να σου πω δύο πράγματα που ίσως τα είπες πάνω στην συναισθηματική φόρτιση:

* Ο αέρας πάνω από τις πόλεις ήταν καθαρός πριν υπάρξουν πόλεις

* Η καισαρική είναι η καλύτερη δυνατή λύση όταν υπάρχουν επιπλοκές και κινδυνεύουν οι ζωές μητέρας/παιδιού

Το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων είναι πολύ σημαντικό. Για μένα, είναι κρίμα να τα ξεφτυλίζουμε όλα στα κοινωνικά δίκτυα  (φωτογραφίες, τηλέφωνα, διευθύνσεις, τόποι εργασίας, συνήθειες, σχέσεις) μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι κάνουμε ΚΑΤΙ. Το έσβησα το φβ πριν 3 χρόνια περίπου, και έχω ησυχάσει. Και με θλίβει βαθιά που όλοι εξακολουθούν να ασχολούνται μ' αυτό εξίσου εμμονικά. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ αυτό, γιατί ποιος δεν θέλει να προβάλλει τον εαυτό του με αντάλλαγμα καλά σχόλια και αποδοχή; Ίσως όταν βγει σάιτ για καλύτερη αυτοπροβολή..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DaftRose είπε

Θα έπρεπε να δωθούν λύσεις με περιοριστικά μέτρα από τις κυβερνήσεις για το θέμα της μόλυνσης/μεταλλαγμένων που αναφέρεις. Αλλά επειδή μιλάς για διαφορετικά θέματα, να σου πω δύο πράγματα που ίσως τα είπες πάνω στην συναισθηματική φόρτιση:

* Ο αέρας πάνω από τις πόλεις ήταν καθαρός πριν υπάρξουν πόλεις

* Η καισαρική είναι η καλύτερη δυνατή λύση όταν υπάρχουν επιπλοκές και κινδυνεύουν οι ζωές μητέρας/παιδιού

Το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων είναι πολύ σημαντικό. Για μένα, είναι κρίμα να τα ξεφτυλίζουμε όλα στα κοινωνικά δίκτυα  (φωτογραφίες, τηλέφωνα, διευθύνσεις, τόποι εργασίας, συνήθειες, σχέσεις) μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι κάνουμε ΚΑΤΙ. Το έσβησα το φβ πριν 3 χρόνια περίπου, και έχω ησυχάσει. Και με θλίβει βαθιά που όλοι εξακολουθούν να ασχολούνται μ' αυτό εξίσου εμμονικά. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ αυτό, γιατί ποιος δεν θέλει να προβάλλει τον εαυτό του με αντάλλαγμα καλά σχόλια και αποδοχή; Ίσως όταν βγει σάιτ για καλύτερη αυτοπροβολή..

Δεν μιλαω καθολου για διαφορετικο θεμα. Απλα προσπαθω να δειξω οτι αμα ο κοσμος δεν ξεσηκωνεται για τοσο σοβαρα ζητηματα οπως το κλιμα, κ το να σε κοβει καποιος στην κοιλια με νυστερι για δικια του βολεψη, τι περιμενουμε να κανει για τα ιντερνετικα καφενεια  τυπου ΦΒ?

-Πολεις υπηρχαν απ την εποχη του χαλκου το λιγοτερο. Μη μου πεις οτι ειχαν κ τοτε μολυνση...

-Καισαρικη ειναι πλεον 99% των γεννησεων στην Ελλαδα. Μη μου πεις οτι ειναι τοσες οι επιπλοκες...

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η ηλικία του ανθρώπου. Γιατί τόσο αρνητικά σχόλια λόγο ηλικίας κλπ. Δεν έχουμε νομίζω ειδικά εμείς οι Έλληνες να κρίνουμε με ότι έχει να κάνει με την οικονομία. 

Τώρα η αρνητική του κριτική για fb και google μπορεί να είναι αστεία αλλά μήπως πρέπει να περάσει απλά απαρατήρητη και όχι τόσο θαψιμο? 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, orck είπε

Προεδρος του Fan Club του εισαι; Μετεφερε του την συγνωμη μας, δεν το θελαμε, φτωχοι και ασημαντοι ειμαστε...

orck να εκφραζεσαι πιο προσεκτικα.Μη αναφερεσαι απαξιωτικα στον Αριστο Κερδοσκοπο , αυτον τον αθωο γλυκο γερακο  που με την σκληρη του εργασια εχει γινει αυτο το επενδυτικο προτυπο που συγκινει , οπως φαινεται,  πολλα μελη της νεολαιας :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...