agiosall2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 gia poso kairo ginesai ban gia thema warez???? :?
Stuff Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 an o moderator einai poli tsantismenos isos kai gia panta ...an einai stis kales tou 1vdomada/1 mina eksartatai. Kalitera as mas pei enas moderator
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Είναι θέμα διάθεσης του εκάστοτε moderator. Εμένα, ας πούμε, αν δεν μου κάτσει η γκόμενά μου, ρίχνω ban κι όποιον πάρει ο χάρος. Ο κ. Duke τσαντίζεται τρομερά με την κίνηση: αν βρει κίνηση στο δρόμο προς τη δουλειά ή δεν βρει παρκάρισμα κάτω ακριβώς από εκεί που θέλει, γυρνάει σπίτι κι είναι ικανός να κλειδώσει το μισό forum - το'χει κάνει άλλωστε. Ο κ. epote εκνευρίζεται απόλυτα με τη δουλειά του: αν δεν βγάλει οκτώ διαφορικές εξισώσεις μέσα σε μισή ώρα και δεν αποδείξει (παράλληλα με τη λύση των εξισώσεων) ότι υπάρχουν 256.475 διαστάσεις, είναι ικανός να ρίξει ban και σε όλους τους moderators άμα λάχει να'ουμ'. Ο χειρότερος είναι ο administrator, ο κ. Hal9000: ρίχνει ban σε μέλη όπως ο agiosall για ασήμαντη αφορμή, π.χ. για warez.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.