Προς το περιεχόμενο

Oscar 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες βγηκαν οι υποψηφιοτητες

https://en.wikipedia.org/wiki/90th_Academy_Awards#Awards

13 υποψηφιοτητες το Shape of water 

8 το Dunkirk

7 το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Η σκηνοθεσια λογικα θα παει Nolan και οι πρωτοι ρολοι σε Oldman και McDormand.Η πιο ενδιαφερον κατηγορια μου φαινεται για τον 2ο αντρικο ρολο.Για καλυτερη ταινια θα ελεγα dunkirk αλλα δεν το εχω σιγουρο.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο το Get Out εχω δει. Φρεσκο θριλερακι, αλλα δεν περιμενα οτι θα εφτανε στα Οσκαρ και με τοσες υποψηφιοτητες. Το σεναριο μονο ειναι σιγουρα αρκετα πρωτοτυπο, αλλα θεωρω οτι ειχε καποιες χτυπητες αδυναμιες για να παρει Οσκαρ. Βεβαια δεν εχω δει και τα υπολοιπα.

Θετικη η παρουσιαση απο Κιμελ, που εχει καλες σχεσεις και με πολλους σταρ. Ενδιαφερον εχει πως θα διαχειριστει το θεμα με το παρεακι Αφλεκ-Ντειμον και το θεμα της σεξουαλικης παρενοχλησης.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα οσκαρ εχουν να κανουν κυριως με πολιτικη. το Get Out πηρε τοσες υποψηφιοτητες λογω της θεματολογιας του. το ιδιο και το Shape of Water.

το Dunkirk βλεπω να ειναι ο μεγαλος χαμενος γιατι ο πρωταγωνιστης ειναι η σκηνοθεσια και οχι ο ηθοποιος. και κατι τετοιο δεν το γουσταρει η SAG που λογω πλειοψηφιας στην Ακαδημια, καθοριζει συνηθως και τους τελικους νικητες.

επισης, που ειναι το Blade Runner 2? :D

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, KilliK είπε

επισης, που ειναι το Blade Runner 2? :D

6 ώρες πριν, KilliK είπε

τα οσκαρ εχουν να κανουν κυριως με πολιτικη.

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η φετινη τελετη θα εχει θεμα #preventgunviolence. Το #metoo ειναι so last year. Με τις αποκαλυψεις για Spacey και δηλωσεις οπως της Στριπ, μια χαρα τους εκατσε το νεο καυτο liberal trend.

Δημοσ.

θα εχει και metoo θεματολογια. ο Kimmel ειπε οτι θαναι μερος του λογου του. και φανταζομαι και καποιοι ευχαριστηριοι λογοι θα αναφερθουν και αυτο.

καθε χρονο και χειροτερα τα οσκαρ, εχουν καταντησει απο την λαμπροτερη γιορτη του σινεμα, σε φερεφωνα πολιτικης προπαγανδας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ξερετε καποιο λινκ που θα δειξει τα οσκαρ? δεν ειναι για εμενα γιαυτο ρωταω απο τωρα, αν ξερετε κατι να το στειλω να ειναι ετοιμο

Επεξ/σία από derr
Δημοσ.

3 το ξημέρωμα περίπου ξεκινάνε αλλά πιο πριν θα έχει κόκκινα χαλιά κτλ. 

Λογικά για όσους ψάχνουν link σε λίγες ώρες υποθέτω θα βρουν

• Like 1
Δημοσ.

παντως το ολυμπιον σινεμα θεσσαλονικη κανει ολονυχτια προβολη οσκαρ απ τη νοβα μαλλον.οπιος ενδιαφερεται να ξενυχτησει στη μεγαλη οθονη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fb γραψτε oscars 2018 κ μετα πατε στα live broadcasting ...

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...