RaspuTech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά κάποιος που να έχει γνώμη για κατάστημα ή ηλεκτρολόγο που κάνει επισκευές μητρικής χωρίς υψηλό κόστος; Βρίσκω αρκετά στο google αλλά δεν ξέρω σε ποιο να πάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Εγω ειχα παει εδω για reballing αλλα μετα απο κανα εξαμηνο χαλασε παλι. 40 ευρω μου ειχε παρει μεσω γνωστου ,δ1ν ξερω ποσο παιρνει κανονικα. 1
mourgolukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 φιλε το reflow/reballing είναι λαχείο καθαρα. Μου έχει τύχει να πετύχει reball με την πρώτη και να μην ξαναβγάλει ποτέ πρόβλημα, μου έχει τύχει να μην πιάνει με την καμία και να χρειαστεί στο τέλος να αλλάξω τσιπ γραφικών με καινούριο για να στρώσει, και μου έχει τύχει και με reflow να δουλευει μηχανημα και να μην βγάλει ποτέ ξανα προβλημα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΧΕΙΟ με λίγες πιθανότητες οικονομικής επισκευής Για μένα κοίτα εξωτερικό μήπως βρεις λειτουργική μητρική, ή κάνε την καρδιά σου πέτρα αν δεν εχεις εγγύηση και πουλα το ανταλλακτικά και πάρε άλλο 2
RaspuTech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά το πήγα τελικά και δεν έπαιζε επισκευή γιατι μου είπε ήταν βραχυκυκλωμένη η μισή μητρική :/ Πάω για καινούργιο τελικά. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια (έστω και καθυστερημένα)! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα