vassterg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 εχω εναν ryzen 5 1600 μαζι με μια 1060 3αρα...μονο που η λαηθεια ειναι οτι υπερεβαλα αρκετα οταν εφτιαξα το pc πριν κανα 2μηνο...για μια dota που παιζω δλδ ειναι τεραστιο overkill...και σκεφτομουν μηπως τα δωσω και να παω σε καμια 1050τι με r3.Θα δω τεραστιες διαφορες σε ολο το υπολοιπο συστημα?τωρα δε μιλαμε για fps στη dota εκει η διαφορα ουτε οπτικα θα υπαρχει παρα μονο στο counter των fps...αντε απο 150 να παει 70-80 πραγμα μη αντιλυπτο
Valous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, vassterg είπε εχω εναν ryzen 5 1600 μαζι με μια 1060 3αρα...μονο που η λαηθεια ειναι οτι υπερεβαλα αρκετα οταν εφτιαξα το pc πριν κανα 2μηνο...για μια dota που παιζω δλδ ειναι τεραστιο overkill...και σκεφτομουν μηπως τα δωσω και να παω σε καμια 1050τι με r3.Θα δω τεραστιες διαφορες σε ολο το υπολοιπο συστημα?τωρα δε μιλαμε για fps στη dota εκει η διαφορα ουτε οπτικα θα υπαρχει παρα μονο στο counter των fps...αντε απο 150 να παει 70-80 πραγμα μη αντιλυπτο Αν νιώθεις ότι έχεις πολύ δύναμη κάντο. Επεξεργαστή δεν θα άλλαζα, αλλά αν θες την κάρτα μπορείς να την αλλάξεις. Απλά βρες ένα συμφέρον deal. Γύρω στα 70 διαφορά είσαι οκ!
adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, vassterg είπε εχω εναν ryzen 5 1600 μαζι με μια 1060 3αρα...μονο που η λαηθεια ειναι οτι υπερεβαλα αρκετα οταν εφτιαξα το pc πριν κανα 2μηνο...για μια dota που παιζω δλδ ειναι τεραστιο overkill...και σκεφτομουν μηπως τα δωσω και να παω σε καμια 1050τι με r3.Θα δω τεραστιες διαφορες σε ολο το υπολοιπο συστημα?τωρα δε μιλαμε για fps στη dota εκει η διαφορα ουτε οπτικα θα υπαρχει παρα μονο στο counter των fps...αντε απο 150 να παει 70-80 πραγμα μη αντιλυπτο Με τέτοιες αλλαγές μόνο να χάσεις μπορείς. Θα σου πάρουν την διαφορά και θα έχεις χειρότερο σύστημα ....... Το σύστημά σου είναι πολύ καλό και την απόσβεση θα την δεις μέσα στον χρόνο. Συστημα δεν φτιάχνουμε για μια ημέρα ούτε για ένα έτος ... Το φτιάχνουμε για να κρατήσει όσο παραπάνω γίνεται. 1
masteripper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Ότι περισσεύει τώρα απλώς θα φτάνει στο μέλλον...δεν πρόκειται να βγάλεις λεφτά από την πώληση οπότε ξεχνά το.
Manjaro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για την μητρική και τον επεξεργαστή + λεφτά από μεριάς μου αν θέλει ο OP ας μου κάνει PM Την κάρτα δεν την θέλω αλλά θα βρει σίγουρα να την πουλήσει έτσι και αλλιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα