Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση headphones jack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3 PRO και πρόσφατα χάλασε η θύρα των ακουστικών με αποτέλεσμα να "διαβάζει" ότι έχω μονίμως ακουστικά με μικρόφωνο μέσα και να μη βγαίνουν οι ήχοι από το speaker αλλά ούτε να μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο όταν με καλούν (επειδή όπως είπα "διαβάζει" ότι έχω συνδέσει headphones+mic). Οπότε για να μιλήσω στο τηλέφωνο αναγκαστικά χρησιμοποιώ bluetooth και για να ακούσω π.χ μουσική μόνο άμα συνδέσω ακουστικά. Το πήγα σε 2 καταστήματα για service όπου φοβούνται να το πειράξουν για να μη χαλάσει, άλλαξα ROM κλπ τα έκανα όλα τίποτα. Είναι hardware το θέμα(άλλωστε μου το είπε και ο τύπος στο σέρβις) οπότε σκέφτηκα το εξής: Θα λυθεί το πρόβλημα εάν βγάλω τελείως τη θύρα των ακουστικών; Επειδή τότε δε θα διαβάζει τίποτα λογικά θα μπορώ να μιλάω κανονικά απλώς δε θα έχω πλέον θύρα ακουστικών. Ενδεχομένως να παραγγείλω από το ebay νέα θύρα για να τη περάσω. Τι λέτε; Δε θα πετύχει αυτό που σκέφτομαι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε το sound about απ το playstore 

Και στα σέρβις που πήγες την συσκευή πες τους να κλείσουν γιατί πολύ απλά δεν είναι για τπτ και να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο με αρπαχτές

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Εφαρμογές όπως το shortcutter quick settings μπορούν να κατευθύνουν τον

ήχο στο ακουστικό και άλλες πιο απλές πχ earpiece ,πιστεύω και αυτή που

είπε ο ziaba. Δοκίμασε πρώτα την εφαρμογή Headset Toggle.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Τα δοκίμασα και το SoundAbout και το Headset Toggle. Καταρχάς το headset toggle δε με καλύπτει πλήρως. Το SA βολεύει κάπως αλλά πρέπει συνεχώς να το αλλάζω όταν θέλω να κατευθύνω αλλού τον ήχο και επίσης στις κλήσεις δε λειτουργούσε το μικρόφωνο παρόλο που άκουγα. 

Δημοσ.

Μπορεί και ναι μπορεί και όχι.

Αυτό το παίζεις κορόνα γράμματα.

Υπάρχει και η λύση να το πουλήσεις να τσωνταρεις κάτι τίς και να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ,ετοιμαζόμουν να προτείνω το wizdroid αλλά δεν κάνει τίποτε.

Επεξ/σία από KyrGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...