Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε καν δεν ισχύει ότι θέλει μαζί κινητό.αν δεν ξέρετε μην λέτε ανακρίβειες όπως λέει ο από πάνω.

Τα κρατάει όλα στην μνήμη κ όταν μετά γυρίσεις στο κινητό συνχρονιζονται όλα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τετάρτη που θα το έχω στα χέρια μου θα επανέλθω, ελπίζω πάντως να μη χρειάζεται να έχω πάνω μου το κινητό, δεν είναι καθόλου πρακτικό 

Δημοσ.

Βήματα και απόσταση κρατάει κανονικά. Παλμούς δε θυμάμαι αλλά έτσι και αλλιως δεν έχει συνεχόμενη μέτρηση από όσο θυμάμαι. Τις μεμονωμένες μετρήσεις τις περνάει στο κινητό μόλις το συνδέσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Συνεχη μετρηση εχει! Mi fit -> δραστηριοτητες -> υπαίθριο τρεξιμο -> εναρξη. 

Ετσι μετραει συνεχεια παλμους μεχρι να το τερματίσεις εσυ (αναβει συνεχεια το πρασινο φωτακι). Τα δεδομενα καταγραφονται στο κινητο. Μεχρι κ vO2max.

Δημοσ.

Πρώτη εντύπωση απ' το σημερινό τρέξιμο:

Σε παλμούς και απόσταση πολύ σωστό

Στο pace είναι λίγο ότι να ναι, το μετακίνησα καθώς το φορτίζα και έγραψε κίνηση :P

Οι ειδοποιήσεις του δουλεύουν άψογα

Αν είναι και ακριβές στην μέτρηση θερμίδων θα μαι πολύ ευχαριστημένος

Υ.γ. Άφησα το κινητό σπίτι και γυρίζοντας συγχρονισε απόσταση, θερμίδες και παλμούς

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Πρώτη εντύπωση απ' το σημερινό τρέξιμο:

Σε παλμούς και απόσταση πολύ σωστό

Στο pace είναι λίγο ότι να ναι, το μετακίνησα καθώς το φορτίζα και έγραψε κίνηση :P

Υ.γ. Άφησα το κινητό σπίτι και γυρίζοντας συγχρονισε απόσταση, θερμίδες και παλμούς

Μεγεια φίλε μου! Τέλεια ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση γιατί ο φίλος νομίζει ότι εμείς δεν το έχουμε πάρει και πάει να μας βγάλει όλους τρελους :ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μετραει συνεχομενα παλμους χωρις το κινητο κατα τη διαρκεια τρεξιματος.

Στην μετρηση παλμων ειναι ακριβες σε ηρεμια ή σε χαλαρο τρεξιμο. Σε δυνατο τρεξιμο ειναι αναξιοπιστο.

Αποσταση δεν μετραει, μετραει βηματα και βασει αυτων υπολογιζει την αποσταση και οπως ειναι φυσικο το αποτελεσμα δεν ειναι αξιοπιστο.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
On 29/01/2018 at 7:46 AM, stelios18120 said:

Ρίξε και μια παραγγελία καμία 10αρια λουράκια όπως είχα κάνει εγώ απο γνωστο κινεζομαγαζο δεν έχουν πάνω από 1-1.5€ το τεμάχιο.

Αξίζει.δεν το βαριέσαι κιόλας.

Από Ebay με ακόμα λιγότερα χρήματα.70-80 λεπτά

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι χαζό, δεν υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει λίγο το font (εννοώ μέσω κάποιου 3rd party app), γιατί το έχω βολευτεί τρομερά τώρα 3 μέρες που το έχω, αλλά με την πρεσβυιοπία ζωρίζομαι λίγο...

Δημοσ.

Παιδια επανερχομαι με ενα προβλημα. Τις επαφες που εχω στα Ελληνικα δν τις εμφανιζει στην οθονη οταν με καλουν. Λυνεται καπως αυτο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Στις 1/30/2018 στις 9:21 ΜΜ, Kostasspil είπε

Σε παλμούς και απόσταση πολύ σωστό (η απόσταση ειναι βάσει των βημάτων σου ,δεν εχει ενσωματωμένο GPS. Αρα αν περπατάς και εχειτ ο

Ο πιο σημαντικός λόγος που το επεστρεψα, εκανα δουλειά στο γραφείο (κατσαβίδι) και αυτό έγραφε βήματα. Το δίνω για ελεγχο, μου λέει ο νεαρος έκανα διάλλειμα και πήγα σε διπλανό καφέ και μου έβγαλε 1500 βήματα,

Να σκεφτείς οτι ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για τις κλήσεις, αν σου φέρνει τα ονόματα γιατι εμενα δεν...

Οι θερμίδες μετρώνται βάσει παλμών και άσκησης που έχεις δηλώσει, πχ άλλο το τρέξιμο σε γήπεδο και άλλο σε βουνό, άλλο ο διάδρομος και άλλο το ελλειπτικό, οποτε μην περιμένεις να δεις 300 σε μια προπόνηση και όντως να είναι τόσες...είναι ενα ενδεικτικό σημείο!

23 ώρες πριν, darkrider93 είπε

Μεγεια φίλε μου! Τέλεια ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση γιατί ο φίλος νομίζει ότι εμείς δεν το έχουμε πάρει και πάει να μας βγάλει όλους τρελους :ρ

Κάτσε να μας πεί μετά απο 10 μέρες τα καλά και τα κακά του, για να δούμε ποιος είναι πιο τρελός δηλαδή...προσωπικά εμενα το μονο που μου άρεσε είναι η μπαταρία, όλα τα υπόλοιπα...κουκου!

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, mpentenis said:

Να σκεφτείς οτι ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για τις κλήσεις, αν σου φέρνει τα ονόματα γιατι εμενα δεν...

Κατεβασα μια Ελληνικη εκδοση απ το Ελληνικο forum της Xiaomi, που γραφουν οτι λυνει το προβλημα. Θα επανελθω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ελληνική έκδοση δεν μου κάνει pairing. Τεσπα θα περιμένω να απαντήσει και κανας άλλος μήπως ξέρει

Edit: Όλα οκ παιδιά, κατέβασα την Ελληνική έκδοση του MiFit, έκανα και την εναλλαγή γλώσσας στις ρυθμίσεις (υπάρχει σχετικός οδηγός) και οι Ελληνικοι χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...