Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ρολόι και ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει να με βοηθήσει σε κάποιες ερωτήσεις:

Για ελαφριά άσκηση (4χλμ/μέρα τρέξιμο), το προτείνετε; Από άποψη ακριβείας στις μετρήσεις παλμών θερμίδων κλπ, τι εμπειρία έχετε;

Επίσης αν όταν τρέχω δεν έχω μαζί το κινητό, τις μετρήσεις παλμών θερμίδων κλπ, μπορώ να τις συγχρονίζω με την εφαρμογή όταν πάω σπίτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που έχει ακρίβεια, στα βήματα? Εγώ το έχω σα πίσω σε 5 μέρες, μετράτε τελείως άκυρα! Μόνο αν το βάλεις μέσω εφαρμογής να χρησιμοποιεί το gps του τηλεφώνου στα βγάζει σχεδόν σωστά, αλλιώς.... παρόλα αυτά οι παλμοί ήταν σωστοί

Δημοσ.

Ναι οι παλμοί και οι θερμίδες με ενδιαφέρουν, είδα σε κάποιο unboxing πως μέσω του mifit μπορείς να σεταρεις τι πρόγραμμα θες να ακολουθείς και να σ λέει π.χ. πόσες θερμίδες πρέπει να κάψεις για να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος

Δημοσ.

Η απόσταση που καταγράφει είναι ακριβής. Το έχω τσεκάρει με το google maps.

Το ίδιο και για τους παλμούς, το τσέκαρα με πιεσόμετρα.

Γενικά για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ευχαριστώ πολύ! Το έχεις, ή απλώς έχεις κάποιο παρόμοιο;

Το είχα καμία 6αρια μήνες στην κατοχή μου.τωρα έχω ένα αρκετά ακριβότερο.

Βασικά είχα φέρει αρκετά τεμάχια και τα έκανα δωράκι σε γνωστούς και συγγενείς. Σε όλους αρέσουν.  Εχει αρκετη ακρίβεια στις μετρήσεις του.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ρολόι και ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει να με βοηθήσει σε κάποιες ερωτήσεις:

Για ελαφριά άσκηση (4χλμ/μέρα τρέξιμο), το προτείνετε; Από άποψη ακριβείας στις μετρήσεις παλμών θερμίδων κλπ, τι εμπειρία έχετε;

Επίσης αν όταν τρέχω δεν έχω μαζί το κινητό, τις μετρήσεις παλμών θερμίδων κλπ, μπορώ να τις συγχρονίζω με την εφαρμογή όταν πάω σπίτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ευχαριστώ!

Παρα πολυ καλο το ειχα και εγω και ενας φιλος μου, εχει μεγαλη ακριβεια σε ολες τις μετρησεις, παρα πολυ καλη μπαταρια και απο τα πιο ποιοτικα γενικοτερα σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε! Εν τω μεταξύ μου λέει η κοπέλα στο κατάστημα το ίδιο έχει κι ο άντρας της και μάλιστα έχει παραγγείλει διάφορα λουρακια και τα αλλάζει ανάλογα με το ντύσιμο του :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Η παραγγελία έγινε! Εν τω μεταξύ μου λέει η κοπέλα στο κατάστημα το ίδιο έχει κι ο άντρας της και μάλιστα έχει παραγγείλει διάφορα λουρακια και τα αλλάζει ανάλογα με το ντύσιμο του :P

Ισχύει αυτό ότι έχει πολλά ωραία λουράκια που μπορείς να βρεις είχα πάρει μέχρι και δερμάτινο για πιο κυριλέ 😂

Δημοσ.

Για τρέξιμο πρέπει να έχεις μαζί και το κινητό ώστε να γράφει παλμούς και απόσταση (με gps εάν είσαι έξω , με βήματα σε διάδρομο). Δεν τα κρατάει στη μνήμη. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό και ακριβές. Η μπαταρία κρατάει 25 μέρες!!! Παίρνει παραμετροποίηση με εφαρμογές του playstore ώστε να σου γράφει ποιος σε καλέι κλπ.

Δημοσ.

Ρίξε και μια παραγγελία καμία 10αρια λουράκια όπως είχα κάνει εγώ απο γνωστο κινεζομαγαζο δεν έχουν πάνω από 1-1.5€ το τεμάχιο.

Αξίζει.δεν το βαριέσαι κιόλας.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, moshelas said:

Για τρέξιμο πρέπει να έχεις μαζί και το κινητό

Ωχ κακό αυτό δεν το κουβαλάω μαζί μου. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω

Δημοσ.
4 hours ago, moshelas said:

Παίρνει παραμετροποίηση με εφαρμογές του playstore ώστε να σου γράφει ποιος σε καλέι κλπ.

Ψάχνοντας το παραπάνω, βρήκα ότι κάποιοι το έκαναν μέσω mifit, αλλά στη δική μου έκδοση δε βλέπω τέτοια επιλογή. Ξέρεις κάποια άλλη εφαρμογή αν δε σου είναι κόπος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ωχ κακό αυτό δεν το κουβαλάω μαζί μου. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω

Εννοείται ότι κρατάει στη μνήμη τα βήματα και την απόσταση που τρέχεις μην λέτε ανακρίβειες. Δεν έχει ενσωματωμένο gps και αυτό είναι άλλο πράγμα που κανείς δεν είπε ότι έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...