Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ναι ξέρω ότι γενικά στον πλανήτη γη έχουν αυξηθεί οι τιμές στις ραμ επειδή μπλαμπλαμπλαμπλα 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ειναι το κατα πόσο, το γιατί δεν αναπληρώνουν την αυξημένη ζήτηση με έξτρα παραγωγή οι κατασκευαστές και το ότι πως και δεν το εκμεταλλεύονται αυτό οι Έλληνες καιροσκόποι...

τουλάχιστον για το τρίτο είμαι πλέον βέβαιος ότι το κάνουν!!!! 

Και αυτό με αφορμή μια "προσφορά" που είδα απο το e-shop (προσοχή δεν κατηγορώ το μεμονωμένο κατάστημα, είμαι βέβαιος ότι όλα κάνουν το ίδιο μιας και οι τιμές σε όλα πάνω κάτω ειναι οι ίδιες στις RAM) 

C1Lf8a.jpg

Δείτε διαφορά στην τιμή λιανικής !!!! 61,1 ευρώ (μια ακόμη 8άρα ραμ με τις "ορθόδοξες" τιμές του πρόσφατου παρελθόντος! )

ναι ξέρω είναι προσφορά αλλά μην γελιέστε θα πρέπει να ξέρετε ότι στην εκπτωτική τιμή συνεχίζουν να έχουν κέρδος,συνεχίζουν να πληρώνουν φόρους. 
Δεν βάζουν τίποτα απο την τσέπη τους δηλαδή.. πάλι κερδισμένοι ειναι αλλά για λιγότερα χρήματα!

Και επίσης παρατηρήστε ότι ακόμη και η προσφορά αν και χαμηλότερη για τοσό πολύ απο την αρχική τιμή συνεχίζει να ειναι τσουχτερή (πράγμα που δείχνει πως ναι υπάρχει και μια αύξηση του κόστους εισαγωγής απο τα εργοστάσια αλλά σε αυτό κάθετε ο κλασικός ελληνάρας μπακάλης λαδάς απο κολοκοτρωνίτσι και μας την φοράει ακόμη πιο γερά!!) 

Και πάλι να υπενθυμίσω ότι αυτό δεν είναι hate προς το e-shop αλλά προς την ελληνική αγορά συνολικά.

Ενδεικτικά να και τιμές skroutz για το ίδιο σετ απο 20+  έως 43 + ευρώ πάνω της ελάχιστης τιμής (με κέρδος και ΦΠΑ) του e-shop.
https://www.skroutz.gr/s/8727911/Patriot-Viper-Elite-Red-16GB-DDR4-2400MHz-PVE416G240C5KRD.html

Στην αρπαχτή μια ζωή 

Και ύστερα τους φταίει η κρίση!!!! 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετως οτι οι τιμες ειναι παγκοσμιως στο Θεο,τωρα καταλαβες οτι το e-shop το πλαισιο και λοιποι ειναι πανακριβοι στο hardware; Τι νοημα εχει το θεμα ακριβως;

Δημοσ.

Στρέφεις τα βέλη σε λάθος κατεύθυνση . Δεν φταίει ο έλληνας μπακάλης από το Κολοκοτρωνίτσι . Φταίει το Δημόσιο , που μαδάει τον μπακάλη , για να παίζει πασίετζα  σε i5 , η Σούλα στη Δημόσια υπηρεσία , που αν κάνει το πρώτο της παιδί το έτος 2014 , έχει άδεια από το 2013 μέχρι το 2017 και πληρώνεται κανονικά. Ποιό μαγαζί hardware ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ , ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΡΤ , όπως το e-shop και κάθε μαγαζί στην ελληνική επικράτεια ;;;

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Στρέφεις τα βέλη σε λάθος κατεύθυνση . Δεν φταίει ο έλληνας μπακάλης από το Κολοκοτρωνίτσι . Φταίει το Δημόσιο , που μαδάει τον μπακάλη , για να παίζει πασίετζα  σε i5 , η Σούλα στη Δημόσια υπηρεσία , που αν κάνει το πρώτο της παιδί το έτος 2014 , έχει άδεια από το 2013 μέχρι το 2017 και πληρώνεται κανονικά. Ποιό μαγαζί hardware ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ , ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΡΤ , όπως το e-shop και κάθε μαγαζί στην ελληνική επικράτεια ;;;

Όχι, ρε παιδιά δεν ξέρω αν δεν καταλάβατε το ποστ ή αν βαριόσαστε να το διαβάσετε πάντως ειναι ξεκάθαρο

Όταν το eshop πουλάει την μνήμη στα 161 ευρώ πάει να πει ότι αν ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ τους φόρους (πχ ΦΠΑ) και ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ  το κέρδος (γιατί ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ στα 167 ευρώ) τότε πάει να πει ότι έχει αγοράσει την συγκεκριμένη μνήμη απο την patriot ή τον αντιπρόσωπο της στα ~127 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ. (το πολύ = παιζει ΑΝΕΤΑ να είναι και ΛΙΓΟΤΕΡΟ δηλαδή) 

Και άρα αν τις βρίσκεις απο την patriot σαν συνεργάτης b2b κτλ στα 127 πάει να πει και ότι και τα μαγαζιά στο skroutz μπορούν να την βρουν στην ίδια τιμή. 

και τα μαγαζιά στο skroutz (με ΛΙΓΟΤΕΡΑ έξοδα απο το e-shop) πουλάνε την μνήμη στα 190 με 210!!!  και το e-shop την πωλούσε (και θα την πουλάει εκτός αν δει το topic) όλον τον υπόλοιπο καιρό στα 230..... 

με άλλα λόγια φουσκώνουν τα profit margin τους σε προιόν που ήδη έχει αυξηθεί το κόστος του και που αποτελεί τον no1 κατασταλτικό παράγοντα αναβάθμισης για τον κόσμο. 

Δηλαδή εκτός ότι έτσι θα πουλάνε λιγότερες μνήμες θα πουλάνε και λιγότερο hardware γενικά γιατί ο κόσμος θα περιμένει να φτηνύνουν οι μνήμες που πήραν την ανηφόρα ή θα αγοράσει απο το εξωτερικό που ειναι φθηνότερα....  

Αλλά αυτό που τους νοιάζει ειναι η αρπαχτή στην μια πώληση... 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Like 3
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνονται όλοι αυτοί που παραπονιούνται για τις Ελληνικές επιχειρήσεις και αυτοί επιχειρηματίες, αφού αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα βγάλουν τρελό χρήμα;

Υ.Γ.

Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νόημα του θέματος ποιο είναι ? Ότι το κιτρινομάγαζο ακόμα και οι προσφορές του είναι παραπλήσιες του skroutz ? Οι πάντες το γνωρίζουν αυτό. Απλά πουλάει γιατί δεν έχει αποστολές (αφού πάς εσύ στο κατάστημα αν έχει η πόλη σου) και επίσης έχεις και το θέμα του support από το να μπλέξεις με άγνωστα σκρουτζομάγαζα που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.

Τα σκρουτζομάγαζα επίσης, έχουν μερικά γραφεία, άδεια ράφια και ... τέλος. Τα μεγάλα έχουν στοκ εμπόρευμα, φορτηγά. προσωπικό και πολλά άλλα.

Και τέλος όλοι στην ελλάδα έχουν την ΕΡΤ, τα εξωφρενικά δημοτικά τέλη, την προκαταβολή φόρου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις λογο θεμα...και φυσικα το συγκεκριμενο μαγαζι και αλλα εξω απο σκρουτζ ειχαν ανεβασμενες τιμες και πριν αυξηθουν οι ραμ,η ζητηση hardware πριν βγει το mining και εξαφανιστουν οι GPU και αλλα τετοια...Ειναι παγια πολιτικη τους για να τα μαζευουν χοντρα λεγοντας οτι εχουμε πιο πολλα εξοδα χωρις να εξηγουν και ποσο πιο πολλα εσοδα εχουν απο διαφημισεις και 100 μαγαζια ανα την ελλαδα ενω τα σκρουτζομαγαζα εχουν ναι μεν 10 υπαλληλους αλλα εχουν και μονο 1 καταστημα η αντε 2.

Η λυση ειναι μια,μην αγοραζεται απο κει και τελος.Καποιοι ομως ειναι αναγκασμενοι ειτε λογω δοσεων και γενικα ευκολησεων ειτε λογω αποθεματων.Η αν εχεις μια εταιρια τι θα κανεις?Θα αγορασεις απο σκρουτζομαγαζο 50υπολογιστες?Η εταιρια μου συνεργαζεται με το πλαισιο και το θεωρω ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ και ας τους κοβουν τον κωλο σε σχεση με το τι θα μπορουσαν να αγορασουν σε αυτα τα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απλο, αν νομίζεις οτι κερδίζουν τοσα, άνοιξε και εσύ ενα eshop με hardware, σε ενα χρονο θα κανεις απόσβεση και τον επόμενο θα εχεις τεράστια κέρδη κατα τα λεγόμενα σου

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ειναι απλο, αν νομίζεις οτι κερδίζουν τοσα, άνοιξε και εσύ ενα eshop με hardware, σε ενα χρονο θα κανεις απόσβεση και τον επόμενο θα εχεις τεράστια κέρδη κατα τα λεγόμενα σου

Τι νομίζω...

Μόνο του αποδεικνύεται!!! εκτός αν εννοείς ότι το e-shop μας χαρίζει 61 ευρώ που τα βάζει απο την τσέπη του για κάθε τέτοια ram που πουλάει τώρα στα 167 ευρώ αντί για 240... 

και τα άλλα μαγαζιά στο skroutz μας χαρίζουν 20 με 40 ευρώ γιατί τα βάζουν και αυτά απο την τσέπη τους... 

κέρδος ειναι αποδεικνύεται απλά με την ύπαρξη της προσφοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δυσκολεύεστε να το δείτε αυτό. 

3 ώρες πριν, slr είπε

Αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνονται όλοι αυτοί που παραπονιούνται για τις Ελληνικές επιχειρήσεις και αυτοί επιχειρηματίες, αφού αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα βγάλουν τρελό χρήμα;

Υ.Γ.

Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε.....

Οπότε κατ εσέ ή να καθόμαστε να την τρώμε ή να ανοίξουμε δικό μας pcάδικο... o γύρος της γειτονιάς σου δεν ειναι καλός ; άνοιξε δικό σου γυράδικο... δεν έχει μόνωση η πολυκατοικία σου; χτίσε καινούργια μόνος σου... τι; το internet είναι αργό στην περιοχή σου; γίνε εσύ ο ISP...

πλάκα μας κάνεις; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε ο ΤS έθιξε ένα θέμα και οι μισοί εδώ σχολιάζετε χωρίς να έχετε καταλάβει τι έχει γράψει, πετώντας και κάποια πνευματώδη σχόλια. Παλικάρια, φιλικά το λέω, Less hate more reading. Αυτό και τέλος από εμένα.

Επεξ/σία από siegfried_gr
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, siegfried_gr είπε

Μιλάμε ο ΤS έθιξε ένα θέμα και οι μισοί εδώ σχολιάζετε χωρίς να έχετε καταλάβει τι έχει γράψει, πετώντας και κάποια πνευματώδη σχόλια. Παλικάρια, φιλικά το λέω, Less hate more reading. Αυτό και τέλος από εμένα.

θα παρακαλουσαμε τοτε μια επεξηγηση...δεν γινεται ολοι να καταλαβαινουν λαθος εκτος απο εσενα τον TS και κανα δυο ακομα...

Δημοσ.

Στην κριση του καθενος ειναι απο που θα αγορασει και τι.. εγω πουλαω μελι 7 ευρω το κιλο , οι αλλοι 10 και 15

Απο παντα καποιοι εβγαζαν λεφτα ετσι , απλα καποιοι το ξεφτιλιζουν το θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...