Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Είχα δεί το τρέιλερ το καλοκαίρι αλλά δεν με τραβάει ο πρωταγωνιστής μου φαίνεται πολύ "ατσουμπαλος"
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, gsisr είπε Το βλέπει κανείς; I do !
gsisr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 βλέπεται άνετα σε σχέση με κάτι γελοιότητες flash, legends of tomorrow
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, gsisr είπε βλέπεται άνετα σε σχέση με κάτι γελοιότητες flash, legends of tomorrow αυτο τωρα ειναι ερωτηση? Δε καταλαβα αν ρωτας, χμμ, στην ιδια φαση πανω κατω
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gsisr είπε δεν είναι ερώτηση, δήλωση είναι haha ok για μενα ειναι καλυτερο απο το Iris flash west, legends βλεπω καθε βδομαδα και μου αρεσει αρκετα το στυλακι, ειναι και πολυ αναλαφρο, θα ελεγα ιδιο επιπεδο στο bl εχει τρομερη μουσικη, παιζει sampha σε καποια επεισοδια που ειναι απο τους αγαπημενους μου μουσικους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα