Phoenix7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Είδα δεν υπάρχει θέμα οπότε ας το αρχίσω. Στο Netflix η σειρά εχει και Ελληνικό ήχο!
xavier Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 ήχο ή υποτιτλους ρε? 1η σειρα ειναι που μεταγλωτιζει το νετφλιξ? και βρηκαν σειρα με μαυρους?
shodan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι η πρώτη όχι. Μεταγλωττισμένο είναι και το Fuller House.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xavier said: και βρηκαν σειρα με μαυρους? Ψήνομαι να το βάλω μόνο και μόνο για να ακούσω κάνα "νέγρε μου!"... Μα τα παναγίδια βόδια... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 1
D4rkshadow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Εγω το ειδα μονο και μονο για τις''κορες του'' Η μεγαλη ειναι ''αμαρτια'' 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 πολυ καλυτερη απο flash παντως αν και 1 επεισοδιο μονο, επισης το soundtrack του 1ου επ μαμαει
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt6045840/?ref_=nv_sr_2
D4rkshadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ειδα και το 3 επεισοδειο και μπορω να πω οτι ειχα απολυτα δικαιο,οταν ελεγα οτι το θεμα με τις κορες ειναι μακραν το πιο ενδιαφερον κομματι αυτης τις σειρας. Μεχρι να μας δειξει οτι εχει καποιο σοβαρο κακο αυτη η σειρα,θα προτιμαω αυτο το κομματι
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, D4rkshadow είπε Ειδα και το 3 επεισοδειο και μπορω να πω οτι ειχα απολυτα δικαιο,οταν ελεγα οτι το θεμα με τις κορες ειναι μακραν το πιο ενδιαφερον κομματι αυτης τις σειρας. Μεχρι να μας δειξει οτι εχει καποιο σοβαρο κακο αυτη η σειρα,θα προτιμαω αυτο το κομματι που τα βλεπεις και εισαι στο 3ο? χθες βγηκε το 2ο για μενα στο netflix, απο τις κορες ποια σου γυαλισε
D4rkshadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, najinblue3 είπε που τα βλεπεις και εισαι στο 3ο? χθες βγηκε το 2ο για μενα στο netflix, απο τις κορες ποια σου γυαλισε Στο netflix μπορει να βγηκε χθες το 2,αλλα στα τορρεντ και απο τις 7 το πρωι εχει αναβει το 3 επεισοδειο,το οποιο παιχτηκε τριτη βραδυ για τον καναδα. Εννοειτε οτι μου αρεσε η μεγαλη κορη,την οποια βαζω μονο πισω απο την Θεα caitlin snow πια( μιλαω για τις dc σειρες του cw)
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, D4rkshadow είπε Στο netflix μπορει να βγηκε χθες το 2,αλλα στα τορρεντ και απο τις 7 το πρωι εχει αναβει το 3 επεισοδειο,το οποιο παιχτηκε τριτη βραδυ για τον καναδα. Εννοειτε οτι μου αρεσε η μεγαλη κορη,την οποια βαζω μονο πισω απο την Θεα caitlin snow πια( μιλαω για τις dc σειρες του cw) μιας και δεν ασχολουμαι με τορρεντζ ετσι μου ξεφυγε εγω προτιμω την μικρη
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέχρι στιγμής πάντως ποιο πολύ "black lives matter" είναι και με ποιους και ποιες θα πηδηχτούν οι κόρες του..... Δεν μπορώ να βγάλω τελικό συμπέρασμα αν δεν περάσουν ακόμα μερικά επεισόδια, αλλά προς το παρόν είναι πολύ μέτριο......
Zaknafein Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μαύρος κεραυνός, μαύρο καστ, ποιες ζωές περίμενες να πραγματευτεί η σειρά, τις άσπρες; Θα συμφωνήσω πάραυτα, μέτριο μέχρι το 3ο.
patsi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίο και το 4ο . Κυμαίνεται σε καλά επίπεδα γενικά η σειρά. Τι ρόλο βαράει αραγε ο μπαμπάς του Ντεξτερ και κρύβει πράγματα; Θα μάθουμε! 1
Theodore1890 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν λέτε black life matters δηλαδή τι κάνουν σ αυτή τη σειρά, σκοτώνουν αστυνομικούς, είναι κατά του ρατσισμού? Πείτε γιατι ψοφάω για προπαγάνδα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από Theodore1890
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα