Προς το περιεχόμενο

PC Game of the Year 2017 (insomnia version)

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο παιχνίδι για PC στη χρονιά του 2017;  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γκρουπ Α'

• Assassin's Creed: Origins
    • Cuphead
    • Darkwood
    • Divinity: Original Sin 2
    • ELEX
    • Finding Paradise
    • Hellblade: Senua's Sacrifice
    • Hollow Knight
    • Life Is Strange: Before the Storm
    • Little Nightmares
    • Middle-earth: Shadow of War
    • Nier: Automata
    • Night in the Woods
    • Κανένα από το Γκρουπ A'
  2. 2. Γκρουπ Β'

• Nioh: Complete Edition
    • PlayerUnknown's Battlegrounds
    • Prey
    • Resident Evil 7: Biohazard
    • RiΜΕ
    • Sniper Ghost Warrior 3
    • Syberia 3
    • The Evil Within 2
    • The Surge
    • Thimbleweed Park
    • Total War: Warhammer II
    • Wolfenstein II: The New Colossus
    • XCOM 2: War of the Chosen [DLC]
    • Κανένα από το Γκρουπ Β'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιλογη 'Κανενα απο τα Group A ή Β' για ποιο λογο υπαρχει?

Πως γινεται δηλαδη να μην θεωρειται(με βαση τα ποσοστα)απο το group B κανενα σαν παιχνιδι της χρονιας αφου ειναι ολα υποψηφια?

Δηλαδη αν εβγαινε και απο το Group A αυτη η επιλογη τοτε θα εβγαινε το συμπερασμα οτι κανενα παιχνιδι για φετος δεν αξιζει για παιχνιδι της χρονιας?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jimkog είπε

Αφού βλέπουμε ποιος "κερδάει" δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να συνεχιστεί.

μεχρι τωρα κερδαει ο κανενας :P

Γενικα αυτη η χωρα εχει μια ταση να βγαζει τον κανενα πρωτο :lol:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Η επιλογη 'Κανενα απο τα Group A ή Β' για ποιο λογο υπαρχει?

Πως γινεται δηλαδη να μην θεωρειται(με βαση τα ποσοστα)απο το group B κανενα σαν παιχνιδι της χρονιας αφου ειναι ολα υποψηφια?

Δηλαδη αν εβγαινε και απο το Group A αυτη η επιλογη τοτε θα εβγαινε το συμπερασμα οτι κανενα παιχνιδι για φετος δεν αξιζει για παιχνιδι της χρονιας?

Η επιλογή υπάρχει για τεχνικούς λόγους. Το forum υποχρεώνει να υπάρχει μια απάντηση ανά ερώτηση στο poll, και όλοι οι υποψήφιοι τίτλοι δεν χωρούσαν σε μια ερώτηση, οπότε έπρεπε να έχουμε δύο ερωτήσεις. Την πρώτη φορά που είχε γίνει αυτό και έλειπαν οι σχετικές επιλογές υπήρξαν παράπονα (και συμφωνώ) ότι δεν θα έπρεπε να υποχρεώνεται κάποιος να ψηφίσει τίτλο από ένα "group" αν δεν του έχει αρέσει κανένας. 

Από εκεί και έπειτα, ναι, χιουμοριστικά μπορείτε να πείτε ότι κερδίζει ο κανένας. 

Γιατί δεν πιστεύω να μιλάτε σοβαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα προφανως και το ελεγα για χαβαλε, απλα ισως θα ηταν καλυτερο να υπηρχαν λιγοτερα υποψηφια παιχνιδια γιατι ορισμενα απο την παραπανω λιστα ειναι πολυ πιο μετρια για να ειναι υποψηφια για παιχνιδια της χρονιας.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα προφανως και το ελεγα για χαβαλε, απλα ισως θα ηταν καλυτερο να υπηρχαν λιγοτερα υποψηφια παιχνιδια γιατι ορισμενα απο την παραπανω λιστα ειναι πολυ πιο μετρια για να ειναι υποψηφια για παιχνιδια της χρονιας.

εδω υπαρχουν τοσα παιχνιδια και παλι ψηφισαν τον κανενα και συ λες να εβαζαν λιγοτερα? :wacko:

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, firepc είπε

εδω υπαρχουν τοσα παιχνιδια και παλι ψηφισαν τον κανενα και συ λες να εβαζαν λιγοτερα? :wacko:

Μα γιατι να μου κανει εντυπωση αφου ο καθενας οτι να ναι ψηφιζει.

Δημοσ.

Άμα θέλετε να το δείτε από τεχνικής απόψεως οι ψήφοι που μετράνε για τον κανένα είναι μόνο οι ψήφοι όσων ψήφισαν μόνο την επιλογή κανένα και στις 2 ομάδες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το AC origins (που τωρα κοντευει να βγει πρωτο) με το που εσπασε πηρε +16 ψηφους. Τυχαιο?

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, GjokerR είπε

Άμα θέλετε να το δείτε από τεχνικής απόψεως οι ψήφοι που μετράνε για τον κανένα είναι μόνο οι ψήφοι όσων ψήφισαν μόνο την επιλογή κανένα και στις 2 ομάδες.

Οι εξής 3 (από 101 που ψήφισαν) so far:

@mecp2, @rfc, @Manoleros95

οι οποίοι αν θέλετε πείτε μας και δύο λόγια για το δικό σας PC GOTY 2017 που προφανώς λείπει από τη λίστα.

18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ο καθένας ό,τι θέλει ψηφίζει με βάση το προσωπικό του γούστο και gameplay experience. Όχι "ό,τι να 'ναι". Αυτό το τελευταίο είναι παρεξηγήσιμο.

Το πρώτο είναι και αυτό που θέλουμε. Να αποτυπώσουμε τα γούστα της δικής μας κοινότητας. Δεν με απασχολεί καθόλου αν θα συμβαδίζουμε με άλλα charts.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε αν οσοι ψηφιζουν τα εχουν παιξει τα παιχνιδια που ψηφιζουν και με βαση ορισμενες ψηφους/επιλογες,μια χαρα βγαινει το ''οτι να ναι''.

Δεν ειπε κανεις οτι πρεπει πχ να ψηφιστουν μονο τα πιο γνωστα παιχνιδια τυπου Cuphead και Divinity,αλλα ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για παιχνιδια της χρονιας οχι τι παιχνιδια παιξαμε και το βρηκαμε απλα καλο/μας αρεσε. Οταν βλεπω δηλαδη να ψηφιζουν το Syberia 3 ή το The Surge ή και το Dlc του xcom 2(οχι το παιχνιδι αυτο καθαυτο,το dlc του)ε δεν μπορω να πω οτι στεκει και πολυ αυτο....

Παλι καλα που δεν μπηκαν σαν υποψηφια τα Fifa και pro..

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε αν οσοι ψηφιζουν τα εχουν παιξει τα παιχνιδια που ψηφιζουν και με βαση ορισμενες ψηφους/επιλογες,μια χαρα βγαινει το ''οτι να ναι''.

Δεν συμφωνώ. Βγάζεις ένα συμπέρασμα ξεκινώντας από τη βάση ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίζουν δεν έχουν παίξει τα παιχνίδια που ψήφισαν. Κάτι που δεν το ξέρεις.

Επίσης, θα πρότεινα ότι αυτοί ακριβώς που έχουν παίξει τα παιχνίδια που ο "τύπος" τα έθαψε (εδώ σκέφτομαι κυρίως το Syberia 3 που έφερες ως παράδειγμα) είναι πιο πιθανό να τους άρεσαν και μάλιστα πολύ -- γιατί τα έπαιξαν μετά από κάποια patches/γιατί βρήκαν διασκεδαστικά κάποια θέματα που άλλοι τα βρήκαν ενοχλητικά κλπ)  σε σημείο να τα έχουν ως προσωπικά τους GOTY. Πιο πιθανό από άτομα που δεν έπαιξαν τα παιχνίδια αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Praetorian είπε

Κάτι που δεν το ξέρεις.

Το profile του καθενος απο το group του insomnia στο steam σου κανει? :)

Μικρο bonusΤα ξεχωριστα θεματα των παιχνιδιων στο ιδιο το forum.

Αυτο φαινεται ακομα και απο το μεγαλο ποσοστο αυτων που δεν ψηφισαν κανενα απο αυτα ενος group.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Praetorian είπε

Οι εξής 3 (από 101 που ψήφισαν) so far:

@mecp2, @rfc, @Manoleros95

οι οποίοι αν θέλετε πείτε μας και δύο λόγια για το δικό σας PC GOTY 2017 που προφανώς λείπει από τη λίστα.

Ο καθένας ό,τι θέλει ψηφίζει με βάση το προσωπικό του γούστο και gameplay experience. Όχι "ό,τι να 'ναι". Αυτό το τελευταίο είναι παρεξηγήσιμο.

Το πρώτο είναι και αυτό που θέλουμε. Να αποτυπώσουμε τα γούστα της δικής μας κοινότητας. Δεν με απασχολεί καθόλου αν θα συμβαδίζουμε με άλλα charts.

Αφου αναφερθηκε το ονομα μου ας πω και εγω την αποψη μου. 

Απο το πρωτο group με games εχω παιξει ελαχιστα τα nier automata και shadow of war σε Ps4 οποτε και δεν μπορω να εκφερω αποψη λογο πολυ μικρου χρονου πυο εχω ξοδεψει πανω τους.

Στο δευτερο group εχω παιξει μονο το Pubg το οποιο σε καμια περιπτωση δεν μπορω να χαρακτηρισω goty ( και πιστευω ολοι θα συμφωνουσαν μαζι μου). 

Απο εκει και περα, εγω ασχολουμαι παρα πολυ με simulation και survival games. Πχ λιωνω με το cities skylines ( κυκλοφορησε 2015 ), το οποιο μπορει να ξεκινησω να φτιαχνω ενα χωριο στις 6 το απογευμα και στις 2 βραδυ να εχω μια μεγαλουπολη με 600 χιλιαδες κοσμο ( ζομπι φυσικα το πρωι στην δουλεια!!). Απο οτι βλεπω στην καλπη του 2015 ειχε 12 ψηφους το παιχνιδι, κατι ειναι και αυτο!  Απο κει και περα αλλα παιχνιδια που παιζω δεν ειναι του 17 ( skyrim, gta v, diablo 3, csgo, battlefield 1). 

Οποτε αυτα απο εμενα!

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 20/2/2018 στις 4:56 ΜΜ, Fulgore είπε

Το profile του καθενος απο το group του insomnia στο steam σου κανει? :)

Κάποιοι μπορεί να μην παίζουν μέσω steam ή, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, μπορεί να παίζουν και κάποια παιχνίδια σπασμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...