zaqxsw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω τα windows 10 1607 και λόγο προβλημάτων δεν επιθυμώ να αναβαθμίσω σε άλλη Version. Υπάρχει τρόπος να περνω τα διαθέσιμα updates αλλά όχι τα updates για να αναβαθμίσω στην 1703 και 1709? Επίσης στο PrtScr τι είναι αυτά? Δεν αφαιρούνται? Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από zaqxsw
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το groove είναι από το office. Τα άλλα δύο δεν ξέρω. Κάνε για καλό και για κακό έναν έλεγχο με το adwcleaner
rfc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τα αλλα 2 ειναι οτι τον εχει πιει λιγουλακι.............
Sarandis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το σκέτο program το έχω δει όταν απεγκατέστησα πρόγραμμα που είχα στο startup. Το cpm δεν ξέρω.
zaqxsw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 2:57 ΜΜ, rfc είπε Τα αλλα 2 ειναι οτι τον εχει πιει λιγουλακι............. δηλαδή? ΤΟ CMP πρέπει να είναι από την απεγκατάσταση του COMODO Programs Manager και άφησε "κατάλοιπο" Ίσως και το program να είναι από αυτό. πως βγαίνουν καμιά ιδέα?
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κατέβασε το Autoruns, τρέξτο και δες τι είναι αυτά τα δύο, από που τρέχουν και αν θέλεις διέγραψε τα από το startup.
zaqxsw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 το έτρεχα την ώρα που έστελνες το μνμ. Οκ έφυγαν. Βεβαία διέγραψα με την ευκαιρία και αλλά "κίτρινα" κάτι του chrome κάτι wow64 ελπίζω να είμαι οκ. Αλλά λογικά αφού δεν τα "έβρισκε" άρα έπρεπε να φύγουν έτσι?
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Τα κίτρινα είναι αυτά που δεν βρέθηκαν, οπότε και να φύγουν δεν έγινε κάτι.
zaqxsw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 σχετικά με το windows 10 update assistand τον απεγκατεστησα, τα έκανα disibled όπως στις φώτο αλλά ακόμα και έτσι ξαφνικά μπορεί να αρχίσει να κατεβαίνει. Το πρόβλημα είναι να μπορώ να παίρνω όλα τα υπόλοιπα updates εκτός από τις καινούριες εκδόσεις windows . Πως γίνετε ρε παιδιά αυτό?
Maitre Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή είχα και εγώ πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με τον windows upgrade assistant που ξεκίναγε αυτόματα και μου κατέβαζε την 1709 έκδοση των Windows 10 ήθελα δεν ήθελα και με το ζόρι και στην επόμενη επανεκκίνηση τσουπ ήμουν με νέα Windows, ο τρόπος που ακολούθησα χωρίς να αναγκαστώ να κόψω τα updates ήταν με το firewall να μπλοκάρω πλήρως την πρόσβαση στο Internet για το C:\Windows10Upgrade\Windows10UpgraderApp.exe. Θα τρέχει και πάλι αυτόματα αλλά θα τρώει "πόρτα" μένοντας στο taskbar "παραπονεμένο" ενώ εσύ θα έχεις τα κανονικά updates. Υ.Γ. Έχω την 1607 την τελευταία έκδοση των Win10 που επιτρέπει την απενεργοποίηση του auto arrange στα αρχεία μέσα σε φακέλους στον file explorer και που είναι πολύ σημαντική επιλογή για μένα ώστε να έχω σε συγκεκριμένη σειρά/θέση τα αρχεία μου σε ορισμένους φακέλους που χρησιμοποιώ για δουλειά. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Maitre
zaqxsw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Maitre είπε Λοιπόν επειδή είχα και εγώ πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με τον windows upgrade assistant που ξεκίναγε αυτόματα και μου κατέβαζε την 1709 έκδοση των Windows 10 ήθελα δεν ήθελα και με το ζόρι και στην επόμενη επανεκκίνηση τσουπ ήμουν με νέα Windows, ο τρόπος που ακολούθησα χωρίς να αναγκαστώ να κόψω τα updates ήταν με το firewall να μπλοκάρω πλήρως την πρόσβαση στο Internet για το C:\Windows10Upgrade\Windows10UpgraderApp.exe. Θα τρέχει και πάλι αυτόματα αλλά θα τρώει "πόρτα" μένοντας στο taskbar "παραπονεμένο" ενώ εσύ θα έχεις τα κανονικά updates. Υ.Γ. Έχω την 1607 την τελευταία έκδοση των Win10 που επιτρέπει την απενεργοποίηση του auto arrange στα αρχεία μέσα σε φακέλους στον file explorer και που είναι πολύ σημαντική επιλογή για μένα ώστε να έχω σε συγκεκριμένη σειρά/θέση τα αρχεία μου σε ορισμένους φακέλους που χρησιμοποιώ για δουλειά. με ποιο firewall τα μπλόκαρες? Στο eset μήπως ξέρεις πως γίνεται? 15 λεπτά πριν, zaqxsw είπε με ποιο firewall τα μπλόκαρες? Στο eset μήπως ξέρεις πως γίνεται? https://support.eset.com/kb2843 ετσι? 20 λεπτά πριν, zaqxsw είπε με ποιο firewall τα μπλόκαρες? Στο eset μήπως ξέρεις πως γίνεται? https://support.eset.com/kb2843 το έκανα και πάλι τρέχει μάλλον με έσωσες. λογικά την γλίτωσα έτσι? ps Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην τα αφήσει καθόλου να εκτελεστούν? Τώρα δεν μπορούν να κατεβάσουν. Να να μπλοκάρει για να μην τρέξουν γίνεται? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από zaqxsw
glight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 12 hours ago, zaqxsw said: σχετικά με το windows 10 update assistand τον απεγκατεστησα, τα έκανα disibled όπως στις φώτο αλλά ακόμα και έτσι ξαφνικά μπορεί να αρχίσει να κατεβαίνει. Το πρόβλημα είναι να μπορώ να παίρνω όλα τα υπόλοιπα updates εκτός από τις καινούριες εκδόσεις windows . Πως γίνετε ρε παιδιά αυτό? Press Win-R, type gpedit.msc, press Enter. This brings up the Local Group Policy Editor. Navigate the left pane as if it were File Explorer, to Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update. Find and double-click Configure Automatic Updates
Maitre Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, zaqxsw είπε με ποιο firewall τα μπλόκαρες? Στο eset μήπως ξέρεις πως γίνεται? To απλό firewall των windows χρησιμοποίησα, τίποτε δηλαδή το ιδιαίτερο. 16 ώρες πριν, zaqxsw είπε Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην τα αφήσει καθόλου να εκτελεστούν? Τώρα δεν μπορούν να κατεβάσουν. Να να μπλοκάρει για να μην τρέξουν γίνεται? Δεν βρήκα κάτι για το πιο πάνω. Και unistall να κάνω την εφαρμογή πάλι την κατεβάζει. Όπως έχω υπολογίσει τα windows εκτελούν το πιο πάνω πρόγραμμα ανά περίπου 7 ώρες αλλά το firewall το μπλοκάρει: Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Maitre
zaqxsw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, glight είπε Press Win-R, type gpedit.msc, press Enter. This brings up the Local Group Policy Editor. Navigate the left pane as if it were File Explorer, to Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update. Find and double-click Configure Automatic Updates Τα είχα κάνει όλα αυτά και πάλι το κατέβαζε https://www.howtogeek.com/224471/how-to-prevent-windows-10-from-automatically-downloading-updates/ http://www.thewindowsclub.com/turn-off-windows-update-in-windows-10 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από zaqxsw
zaqxsw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Maitre είπε To απλό firewall των windows χρησιμοποίησα, τίποτε δηλαδή το ιδιαίτερο. Δεν βρήκα κάτι για το πιο πάνω. Και unistall να κάνω την εφαρμογή πάλι την κατεβάζει. Όπως έχω υπολογίσει τα windows εκτελούν το πιο πάνω πρόγραμμα ανά περίπου 7 ώρες αλλά το firewall το μπλοκάρει: ναι το μπλοκάρει τελικά. τέλεια ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από zaqxsw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα