kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Κόστος 20€ και ξεκλειδώνει...Γενικά αν προσέχαμε τις κινήσεις μας δεν θα υπήρχαν όλα αυτά. Αγνοόντας το γεγονός γιατί το παιδί να έχει ένα ταμπλετ να ασχολείται... (η γενιά θα μου πεις...) Θα μπορούσε να μην έχει καν google λογαριασμό Όπως και να έχει τα "λάθη πληρώνονται" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 χμμμ ετσι ειναι ... και εγω της ιδιας αποψης ειμαι ... μα ελα που τον τελευταιο λογο τον εχει ο μπαμπας τις περισσοτερες φορες ... σε τετοια ζητηματα .γιατι ?? απλα γιατι το παιδι δεχεται απο παντου βομβαρδισμο καταναλωσης της ηλεκτρονικης τεχνολογιας , και γιατι (η φιλη μου να εχει ) κ.λ.π . αστο ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτο . το σημαντικό ειναι να ελέγχειςτι ακριβως τι βλάιπει και ποσο , να το αποφυγεις ειναι αδυνατο . δύστυχως δεν γνωριζε οτι αν δεν εχει το email , θα κλειδωνε η συσκευη .,οπως πολλα παιδια νομιζω , να σου πω και μενα αν με ρωτουσες τοτε δεν το γνωριζα .αυτο εγεινε μετα το 5.1 νομιζω . αστο οπως ειναι κλειδωμενο . you tube μπαινει να βλαιπει παιδικα που θελει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Γενικα η ολικη απαγορευση δεν κανει καλο. Καλυτερα να μπει καποιο οριο πχ 40 λεπτα μεσημερι και 1,5 ωρα βραδυ παρα καθολου. Γενικως οχι μονο τα παιδια ολοι δεχομαστε καταιγισμο καταναλωσης προιοντων που αφορουν την τεχνολογια σε μεγαλο βαθμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα