GIANNIS400 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο γιος μου (11χρονων) καταφερε και κλειδωσε το ταμπλετ huawei T3 7, καθως το σκαλισε πατησε εργοστασιακες ρυθμισεις, μετα μου ειπε οτι δεν φορτιζει, το παω κοτσοβολο και μου λεει οτι φορτιζει μια χαρα άλλα πρεπει να βάλω το εμαιλ και τον κωδικο για να ανοιξει, ο γιος μου καταφερε και εχασε το χαρτακι με το mail και το password, δεν ειχε ασχοληθεί καθολου με το mail και το pass εδω και 1,5 μηνα που του το πηρα, το ειχε φορτώσει game και επαιζε, το χαρτακι με το mail και το pass το πεταξε γιατι του ειπα να μου το δωσει να το παω κοτσοβολο, το θεωρησε περιττό αφου δεν ηξερε οτι κλειδωνει με το mail. Ο τεχνικος του Κοτσοβουλου μου ειπε οτι αμα το στειλουμε για να το ξεμπλοκαρουν θα χρεωθω. Τι λετε να κανω Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από GIANNIS400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Να χρεωθεις..... Αφου δεν εχεις το χαρτακι με το εμαιλ και κωδικο, εχε μαζι σου το αλλο χαρτακι(αποδειξη αγορας),(αν δεν το πεταξε και αυτο),και πηγαινε να στο ξεκλειδωσουν(με χρεωση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilios40 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 GIANNI τα ματια σου 400 απο δω και περα με το παιδι καλα να ειναι και να σου τα χαλαει και να τα χανει καθε μερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 14 hours ago, GIANNIS400 said: Ο γιος μου (11χρονων) καταφερε και κλειδωσε το ταμπλετ huawei T3 7, καθως το σκαλισε πατησε εργοστασιακες ρυθμισεις, μετα μου ειπε οτι δεν φορτιζει, το παω κοτσοβολο και μου λεει οτι φορτιζει μια χαρα άλλα πρεπει να βάλω το εμαιλ και τον κωδικο για να ανοιξει, ο γιος μου καταφερε και εχασε το χαρτακι με το mail και το password, δεν ειχε ασχοληθεί καθολου με το mail και το pass εδω και 1,5 μηνα που του το πηρα, το ειχε φορτώσει game και επαιζε, το χαρτακι με το mail και το pass το πεταξε γιατι του ειπα να μου το δωσει να το παω κοτσοβολο, το θεωρησε περιττό αφου δεν ηξερε οτι κλειδωνει με το mail. Ο τεχνικος του Κοτσοβουλου μου ειπε οτι αμα το στειλουμε για να το ξεμπλοκαρουν θα χρεωθω. Τι λετε να κανω Το email που το φτιάξατε; Αν το φτιάξατε σε κανα pc, τσέκαρε σε καναν browser μπας και έχει κρατήσει πουθενά το id κτλ. Ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, bilios40 είπε GIANNI τα ματια σου 400 απο δω και περα με το παιδι καλα να ειναι και να σου τα χαλαει και να τα χανει καθε μερα!! το μόνο που δεν προλαβαινα ηταν να κατσω να ασχοληθω με το tablet, του το πηρα και ουτε καν το ειχα παρει στο χερι να δω πως παιζει, δεν ήξερα οτι κλειδωνει με αυτον τον τροπο, αν το ανοιξω και βγάλω την μπαταρια θα γινει τιποτα, δεν ειχει μπαταρια οπως οι μητρικες να χανει τα στοιχεια? πρεπει να παρω να ρωτησω ποσο χρεωνουν γι αυτο, 70€ εκανε, δεν νομιζω να χρεωνουνν πολλα για να το ξεκολλήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε το μόνο που δεν προλαβαινα ηταν να κατσω να ασχοληθω με το tablet, του το πηρα και ουτε καν το ειχα παρει στο χερι να δω πως παιζει, δεν ήξερα οτι κλειδωνει με αυτον τον τροπο, αν το ανοιξω και βγάλω την μπαταρια θα γινει τιποτα, δεν ειχει μπαταρια οπως οι μητρικες να χανει τα στοιχεια? δεν είναι το κλείδωμα στο "bios" του tablet το πρόβλημα. απο android 6 και μετά η συσκευή κλειδώνει στο google account που θα μπει. Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος μετά απο 3 μέρες θα μπορέσει να ξεκλειδώσει και να μπει αλλος λογαριασμός (εκτός κ αν ισχύει η προϋπόθεση οτι πρέπει να έχει γίνει αφαίρεση της συσκευής απο το google account). Αν δεν, χρειάζεται να ξαναπεραστεί το λογισμικό όπως και σου είπαν (και τα παιδιά παραπάνω και εκεί που το πήγες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε δεν είναι το κλείδωμα στο "bios" του tablet το πρόβλημα. απο android 6 και μετά η συσκευή κλειδώνει στο google account που θα μπει. Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος μετά απο 3 μέρες θα μπορέσει να ξεκλειδώσει και να μπει αλλος λογαριασμός (εκτός κ αν ισχύει η προϋπόθεση οτι πρέπει να έχει γίνει αφαίρεση της συσκευής απο το google account). Αν δεν, χρειάζεται να ξαναπεραστεί το λογισμικό όπως και σου είπαν (και τα παιδιά παραπάνω και εκεί που το πήγες) Ισχυει απο 5.0 λολλιποπ και μετα... Μετα απο και εως 72 ωρες ξεκλειδωνουν οι συσκευες που οντως εισαγεις σωστα στοιχεια(εμαιλ κωδικο), αλλα πριν το χαρντ ριζετ ειχες αλλαξει και κωδικο. Ποτε δεν μπορει να μπει αλλος λογαριασμος. Θα επρεπε να αφαιρεθει πριν το ριζετ μαζι με το κλειδωμα οθονης.... Ή τουλαχιστον ενα απο τα δυο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 28/1/2018 στις 10:29 ΜΜ, tsilitheo1 είπε Ισχυει απο 5.0 λολλιποπ και μετα... Μετα απο και εως 72 ωρες ξεκλειδωνουν οι συσκευες που οντως εισαγεις σωστα στοιχεια(εμαιλ κωδικο), αλλα πριν το χαρντ ριζετ ειχες αλλαξει και κωδικο. Ποτε δεν μπορει να μπει αλλος λογαριασμος. Θα επρεπε να αφαιρεθει πριν το ριζετ μαζι με το κλειδωμα οθονης.... Ή τουλαχιστον ενα απο τα δυο Δεν μπορω να το ξεκλειδωσω ενω βάζω σωστα mail και pass, εχω βαρεθει, να το στειλω για ξεκλειδωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 9:39 ΜΜ, GIANNIS400 είπε Ο γιος μου (11χρονων) καταφερε και κλειδωσε το ταμπλετ huawei T3 7, καθως το σκαλισε πατησε εργοστασιακες ρυθμισεις, μετα μου ειπε οτι δεν φορτιζει, το παω κοτσοβολο και μου λεει οτι φορτιζει μια χαρα άλλα πρεπει να βάλω το εμαιλ και τον κωδικο για να ανοιξει, ο γιος μου καταφερε και εχασε το χαρτακι με το mail και το password, δεν ειχε ασχοληθεί καθολου με το mail και το pass εδω και 1,5 μηνα που του το πηρα, το ειχε φορτώσει game και επαιζε, το χαρτακι με το mail και το pass το πεταξε γιατι του ειπα να μου το δωσει να το παω κοτσοβολο, το θεωρησε περιττό αφου δεν ηξερε οτι κλειδωνει με το mail. Ο τεχνικος του Κοτσοβουλου μου ειπε οτι αμα το στειλουμε για να το ξεμπλοκαρουν θα χρεωθω. Τι λετε να κανω Πως βαζεις σωστο μειλ και κωδικο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, GIANNIS400 said: Δεν μπορω να το ξεκλειδωσω ενω βάζω σωστα mail και pass, εχω βαρεθει, να το στειλω για ξεκλειδωμα? Στείλτο για ξεκλείδωμα στην Huawei. Απλά να ξέρεις ότι θα έχεις να πληρώσεις 25+ ευρώ. Σε ένα Lenovo που είχα στείλει μου είχανε πεί 65 ευρώ να περάσουν πάλι την ROM. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Agmourk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 εγω προσπαθησα τα παντα για να ξεκλειδώσω της κορης μου .. μια απο τα ιδια παθων . δεν γινεται τιποτα .. καθε φορα που βλαιπει ο γοογλε οτι του κανεις τριπλα κανει αλλο κλειδωμα επεκταση . ξετιναξα ολα τα σαιτ και το you tube . τιποτα ιδικα το last firmware που εχει αυτο εδω . σε μενα περασαν 172 ωρες αλλα τιποτα .. δεν συμφαιρει να το στειλω στα κεντρικα .. μαζι με τα μεταφορικά φτανει τα μισα απ οτι το αγορασαν . ας προσεχουν αλλη φορα .. τι αλλο να πω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τι ενδιαφερουσες τριπλες κανεις στον γοογλε;;;. Μπορεις να τις μοιραστεις εδω,μαζι μας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskol Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαρίστως ..κατα πρωτον αν ξεκινήσεις αρχικα για ξεκλιδωμα , με frp bypass και μιλαω για 6.0.1 , νομιζεις οτι τα πραγματα βαινουν ομαλα .. μεχρι που ανακαλυπτεις οτι διαμεσου συνδεσης που ειναι ανοιχτη , θελεις η μη, σου κλειδωνει στο να κατεβασεις απο αγνωστες πηγες , και ας τις ξεκλιδωσες εσυ μολις τωρα ,με πολυ κοπο τελικα ξεκληδωνεις και αυτο .... και αλλα πολλα που τελικα καταλαβα οτι ο φιλος μας ο google ειναι διπλα σου καθε sec . και για να μην το τραβηξω πολυ ... εχω που παλευω μια βδομαδα . μονο με επανεγκατασταση του firmware σωζετε η κατασταση , και με ενα αλλο κολπο που εκει χρειαζετε να αγορασεις ενα συστηματακι για να συνδεσεις το κινητο . ακου ... εγω απο αυτα τα ολιγα που ξερω , δεν ειδα φως . πατως !! οσο και να κανεις προσπαθεια να κοροιδεψεις τον google αυτος θα σε περιμενει στο επομενο σκαλοπατι .και να τον ξεγελασεις παλι προβληματα θα εχεις θα σερνετε το ταμπλετ . δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι σε τετοια κατασταση διαλεγουν εγκατασταση εκ νεου firmware . ομως !! εδω μιλαμε οτι η κινα μπηκε για τα καλα στις αγορες , και δεν βρισκεις ουτε firmware για καποια μοντελα στο ιντερνετ . αποτελεσμα ?? πολλοι εχουν σοβαροτατα προβληματα μετα την εγκατασταση που πιστευουν οτι ειναι αυτη η εκδοση ... το καλο ειναι οτι με τον es explorer ας πουμε μπορεις να δεις τα παντα που εχει μεσα το tablet . η το κινητο . κατα τα αλλα ο google προφυλασει τα προσοπικα δεδομενα μας μην πεσουν στα χερια κακοποιων . οπως και να εχει το συτημα στα ηλεκτρονικα και οχι μονο εγεινε παρε δωσε ... θα πας στην αντιπροσοποια θες δεν θες , οπως με τα νεα αυτοκινητα και πολλα αλλα .. η δεν ειναι ετσι ?? λες να ανησηχει ο google περισσοτερο απο σενα για τα δεδομενα σου ?? τι στο καλο .. τυχαια τον ονομασανε google .. ??η lollipop , ηταν απο τις καλυτερες firmware και πολυ σταθερη αλλα ειχε κενα στο να μπορεις να επεμβεις . και δεν επιανε και χωρο στην μνημη μεγαλη απ οτι ειδα στο κινητο μου , μετα πλακωσανε παντα για το (καλο μας ) και φορτωνανε τις συσκευες με οτιδηποτε σκουπιδι που δεν σκουπιζετε ..... και αυτα ολα για το καλο του καταναλωτη .. τελος παντον . εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου παρολο που ο google ειναι φιλος μου και εχω ολες τις φωτο μου στο δικο του cloud . σηζητηση να γινεται .. ΄)) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από panoskol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Να τα παρουμε ενα ενα.... Πως κανεις frp bypass???. Και να σου πω οτι με φλας ρομ δεν σωζεις τιποτα. Το frp βρισκεται σε αλλον τομεα-ας πουμε- της μνημης, που δεν επηρρεάζεται απο το φλας νεας ρομ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskol Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Να τα παρουμε ενα ενα.... Πως κανεις frp bypass???. Και να σου πω οτι με φλας ρομ δεν σωζεις τιποτα. Το frp βρισκεται σε αλλον τομεα-ας πουμε- της μνημης, που δεν επηρρεάζεται απο το φλας νεας ρομ... tsili ,προσπαθησα με ολους τους τροπους που βρηκα στο διαδυκτιο , και you tube.το σημειο που το εχει κλειδωμένο ο google ειναι στην διαχείριση του λογαριασμου . σε ενα σημειο που ειναι και η κεντρικη διαχείριση γραφει σφαλμα . απο εκει ξεκινανε ολα . αν μπορουσα να το ανοιξω αυτο θα προχωρουσα . σε καποια αλλα οταν προσπαθησα αρκετα μου κοβει τους διακομιστες της google .γενικα το παλεψα αρκετα . εκτος και αν γινει λαθος το email πολλες φορες κλειδωνει εσωτερικα και βγαζει σφαλμα . τι να πω ..το παράτησα...οι γνωσεις μου στο αντικειμενο ηταν εως εκει .... με κουρασε . Ολα τα αρχεια ας πουμε , αν και δεν ειχε και κατι σπουδαιο η μικρη τα εβγαλα με τον es explorer . μιας και μπαινει internet με υποβοηθεια , εκει που γραφεις για το email . να σημειωσω οτι το pc το αναγνωριζει σαν s3 samsung μιας και δεν υπαρχουν οδηγοι δικοι του απ οτι εψαξα . βλαιπεις και απο κει τους κεντρικους φακελους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα