zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εε τότε γιατί δεν κοιτάς αυτό στα 254€ https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB Με την καλύτερη κάμερα στην μεσαία κατηγορία με σκορ 90 και τα έχει όλα εκτός την 800αρα. Το banggood είναι χωρίς τελωνείο. Τα προηγούμενα από Κίνα τα είχαμε πάρει αλλά τώρα είπαμε να την αποφύγουμε. Εκτός από το τελωνείο διαβάζω και για μεγάλες καθυστερήσεις συν την υποστήριξη που υπάρχει θέμα έτσι κι αλλιώς. 32 λεπτά πριν, mylo είπε Κιαμος εγώ θα έλεγα να τσεκάρεις το μι νοτε 3. Ωραίο αλλά αρκετά πάνω από το budget!
mylo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Άμα βρεις κουπόνι παίζει να το πάρεις 240 από Κίνα 1
Stratis23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εγώ παρήγγειλα το mi note 3 από banggood με direct mail στις 17 του μήνα και την παρασκευή βρήκα ειδοποιητήριο από τα ελτά να παραλάβω αύριο. Μέσο Ολλανδίας και χωρίς τελωνείο φυσικά. Η τιμή του ήταν στα 265Ε όταν το πήρα. Πολύ καλή επιλογή για εμένα αυτή την στιγμή, σε αυτή την κατηγορία αφού βελτιώθηκε το κομμάτι της κάμερας όπως διαβάζω. Αναβάθμιση απο Redmi note 4 χωρίς snapdragon που πέρα από τα κολληματάκια του ανά στιγμές, μέχρι σήμερα σκυλί και με πολλές τούμπες. 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το redmi note 4 με τα 4gb ram θεωρείται αναβάθμιση; Το p10 lite αν πάμε σε ελαφρώς μικρότερη οθόνη αξίζει;
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Από τα xiaomi που έχει το skroutz καλύπτονται κάποια από την ελληνική αντιπροσωπεία ή μόνο αυτά που πουλάνε οι μεγάλες αλυσίδες;
saruman123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, zio10 είπε Από τα xiaomi που έχει το skroutz καλύπτονται κάποια από την ελληνική αντιπροσωπεία ή μόνο αυτά που πουλάνε οι μεγάλες αλυσίδες; Μόνο αυτά που πουλάνε οι διανομείς. Μερικά Σκρουτζαδικα έχουν δικά τους service(π.χ youhou,mygad) που αναλαμβάνουν να τα φτιάξουν χωρίς να τα στείλουν Κίνα. 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν, δεν έχω καταλήξει ακόμα και δεν έχει προστεθεί και κάποια καινούργια συσκευή εκτός από το p10 lite αν δεν τον πειράζει η ελαφρώς μικρότερη οθόνη. Σκέφτομαι όλο και περισσότερο το mi max 2 από επίσημο μεταπωλητή αλλά διάβασα για κάτι χαζοθεματάκια (πχ ήχος στο βίντεο) που δεν ξέρω αν λύνονται με άλλη rom αλλά δεν είμαστε για τέτοια. Οπότε ποιο είναι το πιο απροβλημάτιστο out of the box χωρίς να θέλει σκάλισμα; note 4 4/64, mi max 2, g5s plus, p10 lite ή κάποιο άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα