Προς το περιεχόμενο

προβλημα με MATLAB

mitsikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα τρελλο προβλημα με τη MATLAB 6.1 release 12.

την εγκαθηστω κανονικα στον υπολογιστη μου (athlon@933, 512MB DDR, win XP pro sp1 english) και αφου την ανοιξω κανονικα, οταν παω να γραψω στο commant window οτιδηποτε, και πατησω το enter, πολυ απλα δεν γινεται τιποτα. Δεν αλλαζει γραμμη.

Σαν να μην "δουλευει" το enter.

Δοκιμασα απεγκατασταση και επανεγκατασταση, αλλα τιποτα.

Το κουλο ειναι οτι την εγκατεστησα σε αλλον υπολογιστη (celeron@2G, 512MB DDR, win XP home sp1 greek) και δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα.

Ξερει κανεις καμια λυση, διοτι την χρειαζομαι αμεσα λογω διπλωματικης. Δυστυχως απο το πανεπιστημιο μου κανεις δεν μπορουσε να με βοηθησει στο θεμα αυτο και θελω αν γινεται να αποφυγω το Format.

(Βy the way, που λεει και ο Κιμωνας, εχω να κανω format εδω και εναμιση χρονο, λετε αυτο να δημιουργει κανα προβλημα λογω του οτι τοσο καιρο μπηκε και βγηκε πολυ πραγμα στη registry?)

Μηπως ξερετε αν καποιο αλλο προγραμμα κανει καποιο confict επειδη η matlab θεωρειται προγραμμα CAD?

Ειχα το Corel 11 και το βγαλα, μπας και, αλλα τζιφος

Δημοσ.

εχω ηδη το java 2 runtime environment, SE v1.4.1_02, και απο οσο ξερω το SP1 των XP που εχω διορθωνε τα οποια προβληματα για java που υπηρχαν.

Δημοσ.

το ειδα. Ομως οπως προανεφερα, εχω athlon@933 με πυρηνα thunderbird (ετους 2000). Οποτε τι σχεση μπορει να εχει με εναν Ρ4 ? "This has been fixed in MATLAB 6.1 (R12.1)." λεει στο site. Αυτη εξαλλου ειναι και η εκδοση που εχω.

Ευχαριστω παντως σε οσους εριξαν μια ματια στο προβλημα μου. Μου φαινεται παντως οτι μαλλον το format φανταζει αναποφευκτο :shock: :(

Δημοσ.

Ομως οπως προανεφερα, εχω athlon@933 με πυρηνα thunderbird (ετους 2000).

:oops: :oops: :oops:

Ε.. Sorry... Εγκώ Ιγκορ και δεν ξερει Ντιαμπάσει....

Βασικά δεν το πρόσεξα. Πιστεύω πάντως ότι δεν χρειάζεται format.

Εφόσον το έχεις αυθεντικό, καλό θα ήταν να ρωτήσεις τους ίδιους. Πάντως περίμενε μήπως το δει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα. Όσο για το ότι έχει διορθωθεί στην 6.1 μην είσαι και τόσο σίγουρος γιατί είναι πολλοί που έχουν πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...