Chrisgs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Θέλω να συνδέσω το ps2 μου με τον υπολογιστή για να "μεταφέρω" παιχνίδια..Έχω δει ότι γίνεται αλλά για να γίνει χρειάζεται να συνδέσεις τον υπολογιστή με το ps2 χρησιμοποιόντας ένα crossover cable.Έχω ψάξει διάφορα στο νετ αλλα δεν είμαι σίγουρος για το τι να πάρω και τι χρειάζεται..Έχω βρεί αυτό -> Cable αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που ψάχνω,επίσης υπάρχουν και κάποια adaptors που λένε ότι το βάζεις στη 1 πλευρά ενός ethernet cable και στο μετατρέπουν σε crossover.Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει μήπως?ή να μου προτείνει ένα καλώδιο/αντάπτορα? ΥΓ : Έχω ρωτήσει στο eshop αλλά μου λένε ότι δεν υπάρχει καλώδιο που κάνει την δουλειά που θέλω. ΥΓ2: Αυτό είναι το video αν ενδιαφέρεται κάποιος να ψάξει το θέμα video.Για χαβαλέ φαίνεται καλή ενασχόληση Ευχαριστώ!
jkoukos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το καλώδιο που δείχνεις είναι Crossover (τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στην περιγραφή). Λογικά όμως δεν σου χρειάζεται καθώς τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια, όλες οι κάρτες δικτύου όλων των συσκευών, είναι Auto MDI-X που σημαίνει ότι αναγνωρίζουν αυτόματα το είδος του καλωδίου που είναι συνδεδεμένο και ρυθμίζουν κατάλληλα την επικοινωνία. Επιπλέον αν οι 2 συσκευές έχουν Gigabit κάρτες δικτύου, τότε το crossover είναι αχρείαστο. Στο Gigabit η επικοινωνία γίνεται και με τα 4 ζεύγη και όχι μόνο με 2, όπως στο Fast Ethernet.
Chrisgs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Για το τελευταίο που λες δεν μπορώ να ξέρω τι έχει το play. Όμως είχα προσπαθήσει να τσ συνδέσω με ethernet cable και δν γινότανε κάτι! Ευχαριστώ για την γρήγορη - αναλυτική απάντηση ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα