Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης.

Μητρική χωρίς ψύξη στα vrm. Επέλεξες από τις πιο ακριβές 1050ti που υπάρχουν και τροφοδοτικό μέτριας ποιότητας. Πρέπει αναγκαστικά να είναι από e-shop;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Επέλεξες από τις πιο ακριβές 1050ti

για να σηκωνει το office , τι να φαει κανα μπουκαλι ???

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ.

δεν ειναι για παιχνιδια για δουλιες γραφειου και για ενα προγραμμα απαιτητικο σε καρτα γραφικων για αυτο εβαλα αυτην.το τροφοδοτικο δεν θα με καλυψει?και η ραμ που επελεξα δεν κανει? τα πραμματα θα κοπουν τιμολογιο απο eshop ναι θα πρεπει να ειναι απο εκει ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε γράψε το όνομα να δούμε τι απαιτήσεις έχει μπορεί να μην κάνει η κάρτα επίσης μέσα Απριλίου/Μαΐου θα βγει ryzen 2 2400 που θα αντικαταστήσει τον 1400 που διάλεξες (και θα είναι και φθηνότερος) ο οποίος θα έχει πυρήνες Vega μέσα (δηλαδή μικρή κάρτα γραφικών) και άρα μπορεί να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου κερδίζοντας και μερικά χρήματα αν δεν ειναι ανάγκη η άμεση αγορά. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

Καλά και να χρειάζεται στην τελική 1050ti για το πρόγραμμα, δεν έχει νόημα αυτή η υλοποίηση τόσο ακριβή που είναι. Μια υλοποίηση με 180-190 ευρώ είναι μια χαρά 

Δημοσ.

επειδη το βιαζομαι το παριγγειλα με την αρχικη συνθεση απλα αλλαξα την ραμ και εβαλα την 8gb και επισης εβαλα και τροφοδοτικο 750 watt απο το crazy sundays/πιστευω θα ειμαι οκ.το προγραμμα ειναι απαιτητικο δεν θυμαμαι ονομα θα το στησει η ετερια με remote αλλα σαν pc πιστευω ειναι καλη συνθεση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, localy είπε

επειδη το βιαζομαι το παριγγειλα με την αρχικη συνθεση απλα αλλαξα την ραμ και εβαλα την 8gb και επισης εβαλα και τροφοδοτικο 750 watt απο το crazy sundays/πιστευω θα ειμαι οκ.το προγραμμα ειναι απαιτητικο δεν θυμαμαι ονομα θα το στησει η ετερια με remote αλλα σαν pc πιστευω ειναι καλη συνθεση.

οριακά θα είσαι με το 750αρη τροφοδοτικό 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, localy είπε

Δεν μπορούμε να ξέρουμε εντέλει αν θα σε καλύψει όμως. Αν δεν ξέρεις τις απαιτήσεις του προγράμματος πώς πας να στήσεις pc; Όταν λέμε καλύτερο τροφοδοτικό ποιοτικά δεν εννοούμε περισσότερα watt, αλλά ντάξει αν μιλάς για το coolermaster καλό είναι, ευκαιρία πάντως δεν είναι.

Δημοσ.

δεν θα βαλω καποια αλλη καρτα η δισκο νομιζω οτι με το 750 θα ειμαι οκ..οσο για το προγραμμα θελουν αυτονομη καρτα μου ειπαν μια μετρια για αυτο επελεξα την 1050 .

Δημοσ.

ναι αλλα αυτη η 1050 που διαλεξες ειναι πολυ ακριβη . επισης τι παει να πει μετρια ελεος 

2 λεπτά πριν, localy είπε

δεν θα βαλω καποια αλλη καρτα η δισκο νομιζω οτι με το 750 θα ειμαι οκ..οσο για το προγραμμα θελουν αυτονομη καρτα μου ειπαν μια μετρια για αυτο επελεξα την 1050 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...