Προς το περιεχόμενο

Η πρώτη κλωνοποίηση μαϊμούδων στην Κίνα “σπάει” τεχνολογικά το φράγμα για τη δημιουργία ανθρώπινων κλώνων

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, strawman είπε

Σημαινει οτι λαμβανοντας υποψιν ολα τα δεδομενα που υπαρχουν στη διαθεση μας αυτη την στιγμη το ισχυει το Χ. Δεν αποτελει ευαγγελιο η την απολυτη αληθεια, μιας και αυριο ισως να ανακαλυψουμε κατι καινουργιο που αναιρει κατι προηγουμενο. Μεχρι τοτε ομως, αν θελουμε να ειμαστε λογικοι πρεπει να αποδεχθουμε το Χ. Παραδειγμα η ταχυτητα του φωτος. Αν ολες οι μετρησεις λενε οτι κινειται με 300.000 χλμ / δευ. τοτε αυτο αποτελει αποδειξη. Μπορει αυριο να μετρησουμε 310.000χλμ/δευ, αλλα μεχρι να ερθει το αυριο η λογικη επιτασσει να αποδεχθουμε το πρωτο

ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

@strawman... φίλε μου άδικα προσπαθείς να αποδείξεις το αυτονόητο... ειδικά σε κάποιον που μάλλον κάνει τον χαβαλέ του εδώ μέσα...

Εκπλήσομαι απο άτομο που κάνει χειρότερα απο αυτά που κατηγορεί.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Expecto Patronum said:

ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Ειναι οτι πιο κοντινο μπορουμε να προσεγγισουμε στην αληθεια, και αρα το λεμε αληθεια. Αν θες να χρησιμοποιησεις αλλη λεξη, be my guest, αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Το γεγονος παραμενει οτι ο γαιδαρος δεν πεταει οσο και να χτυπιεσαι περι του αντιθετου.

Και οχι ,δεν υπαρχει καμια σχετικοτητα. Αν σε ρωτησω τωρα ποια ειναι ταχυτητα του φωτος στο κενο θα μου πεις 300.000 χλμ / δευ. Δεν θα μου πεις εξαρταται τι θα ανακαλυψω αυριο

Επεξ/σία από strawman
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε

Εκπλήσομαι απο άτομο που κάνει χειρότερα απο αυτά που κατηγορεί.:P

ancient-aliens.jpg

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ειναι οτι πιο κοντινο μπορουμε να προσεγγισουμε στην αληθεια, και αρα το λεμε αληθεια. Αν θες να χρησιμοποιησεις αλλη λεξη, be my guest, αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Το γεγονος παραμενει οτι ο γαιδαρος δεν πεταει οσο και να χτυπιεσαι περι του αντιθετου.

Συνεπώς δεν υπάρχει αλήθεια ούτε απόδειξη!

Υπάρχει το "Σχετικό" και η "Προσέγγιση".

Ο γαιδαρος πετάει πάντως όπως και εμείς.:D

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Sad 1

Η ανθρώπινη κλωνοποίηση διαφέρει κατά πολύ από αυτή των μαϊμούδων τόσο μάλιστα που καθίσταται αδύνατη αυτό είχα συμπεράνει από σχετική ανάγνωση άρθρων μερικά χρόνια πριν και δεν έχει αλλάξει κάτι.

Just now, Expecto Patronum said:

Προφανως και υπαρχει αληθεια. Απλα εμεις δεν γνωριζουμε αν ειναι κατι απολυτα αληθες. Το οτι προσεγγιζουμε μονο την αληθεια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.Απτην αλλη ομως, ξερουμε τι ειναι ΜΗ αληθες, δηλαδη δεν εχει αποδειχθει αληθινο. Γιαυτο αλλωστε χρησιμοποιησα προσεκτικα τις λεξεις μου απο την αρχη και μιλησα για μη αληθη γεγονοτα και οχι για ψευδη. Ε η υπαρξη του θεου και το τι γουσταρει και δεν γουσταρει απο μας ειναι ενα μη αληθες γεγονος το οποιο οπως ο ιδιος παραδεχτηκε το εβγαλε απτο κεφαλι του. Οποτε γιατι το συζηταμε δεν ξερω, οταν ο ιδιος παραδεχεται οτι το γεννησε απτην φαντασια του

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Προφανως και υπαρχει αληθεια. Απλα εμεις δεν γνωριζουμε αν ειναι κατι απολυτα αληθες. Το οτι προσεγγιζουμε μονο την αληθεια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.Απτην αλλη ομως, ξερουμε τι ειναι ΜΗ αληθες, δηλαδη δεν εχει αποδειχθει αληθινο. Γιαυτο αλλωστε χρησιμοποιησα προσεκτικα τις λεξεις μου απο την αρχη και μιλησα για μη αληθη γεγονοτα και οχι για ψευδη. Ε η υπαρξη του θεου και το τι γουσταρει και δεν γουσταρει απο μας ειναι ενα μη αληθες γεγονος το οποιο οπως ο ιδιος παραδεχτηκε το εβγαλε απτο κεφαλι του. Οποτε γιατι το συζηταμε δεν ξερω, οταν ο ιδιος παραδεχεται οτι το γεννησε απτην φαντασια του

http://otyposnews.gr/archives/40754

Δεν υπάρχει ούτε απόδειξη ούτε αληθές.

Υπάρχει το Σχετικό και η προσέγγιση.

Επεξ/σία από Expecto Patronum

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Εάν πέσει ένα δέντρο... και το βλέπουμε.. έπεσε.
το ότι έπεσε..
α) είναι αλήθεια;
β) είναι σχετικό;
γ) ή μπορεί να έπεσε μπορεί και όχι, αναλόγως την προσέγγιση;

Επεξ/σία από l337

Μόλις τώρα, l337 είπε

Εάν πέσει ένα δέντρο... και το βλέπουμε.. έπεσε.
το ότι έπεσε..
α) είναι αλήθεια;
β) είναι σχετικό;
γ) ή έπεσε αναλόγως την προσέγγιση;

Είναι Σχετικό αναλόγως του προβλήματος Προσέγγισης.

1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε

Είναι Σχετικό αναλόγως του προβλήματος Προσέγγισης.

Ξετύλιξε αν θέλεις περισσότερο τον μίτο της σκέψης σου γιατί δεν μου απαντάς με σαφήνεια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Expecto Patronum said:

http://otyposnews.gr/archives/40754

Δεν υπάρχει ούτε απόδειξη ούτε αληθές.

Υπάρχει το Σχετικό και η προσέγγιση.

Νταξει, καταλαβα με τι ατομο μιλαω. IQ κατω απτον μεσο ορο. Οχι, αληθεια, εξηγησε μου πως ακριβως το link

1) Αναιρει κατι απο αυτα που ειπα 

2) Διαψευδει το γεγονος οτι η ταχυτητα του φωτος ειναι 300.000χλμ / δευ στο κενο?

Η δεν διαβαζεις τα link που βαζεις, η δεν εχεις την στοιχειωδη ικανοτητα να καταλαβεις αυτο που διαβαζεις. Οπως προειπα, αληθεια υπαρχει. Το οτι εμεις μπορει να και μην την μαθουμε δεν αναιρει το γεγονος οτι αληθεια υπαρχει. Ενα γεγονος ειτε ειναι αληθες ειτε οχι. Το οτι στο forum εχω γραφτει την Χ ημερα την Ψ ωρα με το ονομα strawman ειναι ενα αληθες γεγονος.

Επεξ/σία από strawman

Μόλις τώρα, l337 είπε

Ξετύλιξε αν θέλεις περισσότερο τον μίτο της σκέψης σου γιατί δεν μου απαντάς με σαφήνεια.

Όρισε την λέξη "έπεσε" και μετά σου απαντώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...