Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπέρα αγαπητά μέλη του Insomnia! Θα ηθελα ενα build- gaming pc των 500 ευρω ! Ποσό που διαθέτουμε :500 Ευρω Χρήση υπολογιστή :Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τα πιο βαρια ειναι SonyVegasPro,Bandicam,Adobe Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Hyundai 24HYN2403:(1ms αποκριση εχει) και σκευτομαι να αγορασω αλλη στο μελλον αλλα τωρα βολευομαι... Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λέσβος Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ότι ειναι πιο ευκολο για εσας Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμω λειτουργικό συστημα Τι σκέφτεται : Intel Core i5-7400 Box:163 Euro Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB StormX:168 Euro MSI B250M Pro-VD:61 Euro Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4-2666MHz:97 Euro CoolerMaster MasterWatt Lite 600W:62 Euro Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ:49 Euro
adtakhs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, JackGRHD είπε Kαλησπέρα αγαπητά μέλη του Insomnia! Θα ηθελα ενα build- gaming pc των 500 ευρω ! Ποσό που διαθέτουμε :500 Ευρω Χρήση υπολογιστή :Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τα πιο βαρια ειναι SonyVegasPro,Bandicam,Adobe Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Hyundai 24HYN2403:(1ms αποκριση εχει) και σκευτομαι να αγορασω αλλη στο μελλον αλλα τωρα βολευομαι... Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λέσβος Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ότι ειναι πιο ευκολο για εσας Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμω λειτουργικό συστημα Τι σκέφτεται : Intel Core i5-7400 Box:163 Euro Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB StormX:168 Euro MSI B250M Pro-VD:61 Euro Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4-2666MHz:97 Euro CoolerMaster MasterWatt Lite 600W:62 Euro Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ:49 Euro AMD R5 1600 6CORE/ 12 THREADS https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html ASROCK AB350M PRO 4 https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html G. SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000Mhz https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html PALIT GTX 1050TI 4GB DDR5 THERMALTAKE SMART RGB 500WATT https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html SEAGATE FIRECUDA SSHD 1TB SATA III https://www.skroutz.gr/s/9513108/Seagate-Firecuda-1TB.html AEROCOOL QS 240 CASE https://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html Από την στιγμή που δεν βάζεις SSD , θα βάλεις τουλάχιστον έναν υβριδικό. Αν τα 240GB σου φτάνουν για αποθήκη, μην βάλεις υβριδικό αλλά βάλε έναν SSD έστω και από τους οικονομικότερους 240-250-275gb. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Aυτο που μου απαντησες κοστιζει 600+ Τελωπαντων..Ευχαριστω πολυ αν μπορεις καποια στιγμη στειλε μου και ενα με 500 ευρω γιατι απο οτι φενεται αυτο κοστιζει 600+ και δεν εχω το budget ;(
adtakhs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, JackGRHD είπε Aυτο που μου απαντησες κοστιζει 600+ Χωρίς να τα υπολογίσω, σε σχέση με αυτό που έχεις παραθέσει το δικό μου σύνολο έχει τις παρακάτω διαφορές τιμών ανά εξάρτημα. + 15€ ο επεξεργαστής. + 6€ η μητρική - 7€ οι μνήμες - 19€ το τροφοδοτικό + 20€ ο υβριδικός 0 διαφορά στην κάρτα γραφικών. Βάζεις την ίδια. Εχω προσθέσει και κουτί που η δικιά σου σύνθεση δεν έχει κοντά στα 30€ ---------------------------- Δηλαδή το σύστημα που σου προτείνω είναι 15€ ακριβότερο από αυτό που έχεις παραθέσει. Απλά έχει επιπροσθέτως και κουτί που στην σύνθεσή σου δεν έχεις υπολογίσει. Τα +15€ σου δίνουν. - 6πύρηνο επεξεργαστή με 12 threads ξεκλείδωτο . Το καλύτερο VFM αυτή την στιγμή. Πολύ δυνατός με πολύ καλή μαμά ψύκτρα ακόμα και για κλοκάρισμα. Πολύ καλή θερμική και ενεργειακή συμπεριφορά. - Μητρική αναβαθμίσιμη σε νέους επεξεργαστές έως το 2020. Αυτό σημαίνει εύκολη μελλοντική αναβάθμιση σε επεξεργαστές επόμενης γενιάς. Επίσης σημαίνει πως αν πάθει κάτι η μητρική , θα μπορείς να βρεις διαθέσιμη μητρική στην αγορά να την αντικαταστήσεις είτε στα πλαίσια της εγγύησης είτε εκτός. - Μητρική με NVME PCI-E X4 υποστήριξη κατευθείαν από το CPU και USB 3,1 υποστήριξη NATIVE. - Μητρική που κλοκάρει ξεκλείδωτους επεξεργαστές. - Σου δίνει υψηλότερα χρονισμένες μνήμες . - Σου δίνει υβριδικό hdd για μεγαλύτερη αποκρισιμότητα. Από την στιγμή που δεν θα βάλεις SSD, ο υβριδικός είναι η μοναδική επιλογή. O HDD θα σκοτώσει το σύστημα σε αποκρισιμότητα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs 1
billiboo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά έμενα η μονή μου ένσταση είναι η gpu, δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρεις με 1 ανεμιστήρα καλύτερα βάλτε ένα 20αρι παραπάνω και πάρτε την αντίστοιχη με 2 ανεμιστήρες ps μολις ειδα τον υβριδικο, πεταμενα λεφτα για μενα καλυτερα βαλε εναν απλο hdd και αργοτερα εναν ssd. δεν επιρεαζει το gaming ο ssd εκτός των loading times, επισης το ποσοστο του χωρου του ssd στον hybrid ειναι τραγικο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από billiboo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα