Προς το περιεχόμενο

Gaming PC 500 Euro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα αγαπητά μέλη του Insomnia!

Θα ηθελα ενα build- gaming pc των 500 ευρω !

Ποσό που διαθέτουμε :500 Ευρω

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τα πιο βαρια ειναι SonyVegasPro,Bandicam,Adobe Photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.   Hyundai 24HYN2403:(1ms αποκριση εχει) και σκευτομαι να αγορασω αλλη στο μελλον αλλα τωρα βολευομαι...

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Λέσβος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ότι ειναι πιο ευκολο για εσας

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμω λειτουργικό συστημα

Τι σκέφτεται :

Intel Core i5-7400 Box:163 Euro
Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB StormX:168 Euro
MSI B250M Pro-VD:61 Euro
Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4-2666MHz:97 Euro
CoolerMaster MasterWatt Lite 600W:62 Euro
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ:49 Euro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, JackGRHD είπε

Kαλησπέρα αγαπητά μέλη του Insomnia!

Θα ηθελα ενα build- gaming pc των 500 ευρω !

Ποσό που διαθέτουμε :500 Ευρω

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τα πιο βαρια ειναι SonyVegasPro,Bandicam,Adobe Photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.   Hyundai 24HYN2403:(1ms αποκριση εχει) και σκευτομαι να αγορασω αλλη στο μελλον αλλα τωρα βολευομαι...

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Λέσβος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ότι ειναι πιο ευκολο για εσας

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμω λειτουργικό συστημα

Τι σκέφτεται :

Intel Core i5-7400 Box:163 Euro
Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB StormX:168 Euro
MSI B250M Pro-VD:61 Euro
Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4-2666MHz:97 Euro
CoolerMaster MasterWatt Lite 600W:62 Euro
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ:49 Euro

AMD R5 1600 6CORE/ 12 THREADS 

https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html

ASROCK AB350M PRO 4

https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html

G. SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000Mhz

https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html

PALIT GTX 1050TI 4GB DDR5

THERMALTAKE SMART RGB 500WATT

https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html

SEAGATE FIRECUDA SSHD 1TB SATA III

https://www.skroutz.gr/s/9513108/Seagate-Firecuda-1TB.html

AEROCOOL QS 240 CASE

https://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html

Από την στιγμή που δεν βάζεις SSD , θα βάλεις τουλάχιστον έναν υβριδικό.

Αν τα 240GB σου φτάνουν για αποθήκη, μην βάλεις υβριδικό αλλά βάλε έναν SSD έστω και από τους οικονομικότερους 240-250-275gb.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Aυτο που μου απαντησες κοστιζει 600+

Τελωπαντων..Ευχαριστω πολυ :) αν μπορεις καποια στιγμη στειλε μου και ενα με 500 ευρω γιατι απο οτι φενεται αυτο κοστιζει 600+ και δεν εχω το budget ;( 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, JackGRHD είπε

Aυτο που μου απαντησες κοστιζει 600+

Χωρίς να τα υπολογίσω, σε σχέση με αυτό που έχεις παραθέσει το δικό μου σύνολο έχει τις παρακάτω διαφορές τιμών ανά εξάρτημα.

+ 15€  ο επεξεργαστής.

+ 6€ η μητρική

- 7€ οι μνήμες

- 19€ το τροφοδοτικό

+ 20€ ο υβριδικός

0 διαφορά στην κάρτα γραφικών. Βάζεις την ίδια.

Εχω προσθέσει και κουτί που η δικιά σου σύνθεση δεν έχει κοντά στα 30€

----------------------------

Δηλαδή το σύστημα που σου προτείνω είναι 15€ ακριβότερο από αυτό που έχεις παραθέσει. 

Απλά έχει επιπροσθέτως και κουτί που στην σύνθεσή σου δεν έχεις υπολογίσει. 

Τα +15€ σου δίνουν.

- 6πύρηνο επεξεργαστή με 12 threads ξεκλείδωτο . Το καλύτερο VFM αυτή την στιγμή. Πολύ δυνατός με πολύ καλή μαμά ψύκτρα ακόμα και για κλοκάρισμα.  Πολύ καλή θερμική και ενεργειακή συμπεριφορά. 

- Μητρική αναβαθμίσιμη σε νέους επεξεργαστές έως το 2020. Αυτό σημαίνει εύκολη μελλοντική αναβάθμιση σε επεξεργαστές επόμενης γενιάς. Επίσης σημαίνει πως αν πάθει κάτι η μητρική , θα μπορείς να βρεις διαθέσιμη μητρική στην αγορά να την αντικαταστήσεις είτε στα πλαίσια της εγγύησης είτε εκτός. 

- Μητρική με NVME PCI-E X4 υποστήριξη κατευθείαν από το CPU και USB 3,1 υποστήριξη NATIVE. 

- Μητρική που κλοκάρει ξεκλείδωτους επεξεργαστές. 

- Σου δίνει υψηλότερα χρονισμένες μνήμες .

- Σου δίνει υβριδικό hdd για μεγαλύτερη αποκρισιμότητα.  Από την στιγμή που δεν θα βάλεις SSD, ο υβριδικός είναι η μοναδική επιλογή. O HDD θα σκοτώσει το σύστημα σε αποκρισιμότητα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά έμενα η μονή μου ένσταση  είναι η gpu, δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρεις με 1 ανεμιστήρα  καλύτερα βάλτε ένα 20αρι παραπάνω και πάρτε την αντίστοιχη με 2 ανεμιστήρες

ps  μολις ειδα τον υβριδικο, πεταμενα λεφτα για μενα καλυτερα βαλε εναν απλο hdd  και αργοτερα εναν ssd. δεν επιρεαζει το gaming ο  ssd εκτός των loading times, επισης το ποσοστο του χωρου του ssd στον hybrid ειναι τραγικο.

Επεξ/σία από billiboo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...