Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα gaming laptop και σκεφτόμουν να βάλω ssd. Ξέρετε αν γίνετε να το ζητήσω από την αντιπροσωπεία (asus) έτσι ώστε να μην χαλάσω και την εγγυηση; Υπάρχει πιθανότητα να το κάνουν αυτοί;

Δημοσ.

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο αντίστοιχο κομμάτι υποστήριξης της Asus εδώ. Είναι καθαρά πολιτική της εταιρίας, οπότε ότι σου πουν!

Δεν και απίθανο πάντως να σου πουν και ότι σου επιτρέπουν , καθώς πριν 3 μήνες που ήθελα να αναβαθμίσω τον ssd μου σε laptop Dell xps , μου αποκρίθηκαν καταφατικά ότι μπορώ να τον αλλάξω και μόνος μου.

Τώρα άμα θες ,παίρνεις και ρίσκο, να δοκιμάσεις να το ανοίξεις να δεις άμα υπάρχουν ειδικές ταινίες που γράφουν για warranty στο κομμάτι που βρίσκεται ο δίσκος και άμα δεν υπάρχουν, μπορείς να φορέσεις μόνος σου έναν ssd και κρατάς τον hdd όπως έχειν , χωρίς να διαγράψεις απολύτως τίποτα, έτσι ώστε άμα προκύψει κάτι , να τον ξαναφορέσεις για να το στείλεις για service!

Δημοσ.
Στις 27/1/2018 στις 4:43 ΜΜ, vAg0s97 είπε

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο αντίστοιχο κομμάτι υποστήριξης της Asus εδώ. Είναι καθαρά πολιτική της εταιρίας, οπότε ότι σου πουν!

Δεν και απίθανο πάντως να σου πουν και ότι σου επιτρέπουν , καθώς πριν 3 μήνες που ήθελα να αναβαθμίσω τον ssd μου σε laptop Dell xps , μου αποκρίθηκαν καταφατικά ότι μπορώ να τον αλλάξω και μόνος μου.

Τώρα άμα θες ,παίρνεις και ρίσκο, να δοκιμάσεις να το ανοίξεις να δεις άμα υπάρχουν ειδικές ταινίες που γράφουν για warranty στο κομμάτι που βρίσκεται ο δίσκος και άμα δεν υπάρχουν, μπορείς να φορέσεις μόνος σου έναν ssd και κρατάς τον hdd όπως έχειν , χωρίς να διαγράψεις απολύτως τίποτα, έτσι ώστε άμα προκύψει κάτι , να τον ξαναφορέσεις για να το στείλεις για service!

Aν τον ανοίξω δεν θα καταλάβουν ότι το έκανα; όπως παλιά που έχει ταινια ασφαλείας;

Δημοσ.

Πιθανότατα όχι...άμα είσαι προσεκτικός δεν θα καταλάβουν τίποτα! Αλλά προτού μεταβείς σε άνοιγμα καλό θα ήταν να ρωτήσεις πρώτα το service για το τι παίζει γενικά και έπειτα ενεργείς όπως πιστεύεις ;) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...