Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Εχω αγορασει εναν κωδικο για μια συνδρομη xbox gold απο γνωστο site του εξωτερικου και το κλειδι που μ ηρθε ηταν χρησιμοποιημενο. Ανοιξα case λοιπον στο εν λογω site και ο πωλητης μου απαντησε το παρακατω μηνυμα '''he Buyer is requested to provide us with screenshots of information from Xbox Support with exact date and time (with timezone) of redeem. Key has to be visible in support answer. You can use services such as imgur in order to host pictures and paste the links here. Regards.'''' Την προσπαθεια για να περασω τον κωδικο της συνδρομης την εκανα χθες αλλα τραβηξα μια φωτογραφια απο χθες για το σφαλμα αλλα δεν φαινεται πουθενα η ωρα και η ημερομηνια που μου ζηταει ο πωλήτης στην φωτογραφια που εχω βγαλει γιατι πολυ απλα στην επιλογη του xbox για να ενεργοποιησω εναν digital κωδικο δεν εμφανιζει πουθενα ημερομηνια. Γραφει το μνμ του κατι απο το xbox Support, παιζει ρολο αυτο? Υπαρχει καποια επιλογη που να μπορει να φαινεται η ημερομηνια και ωρα ακριβως που εκανα την προσπαθεια για να περασω την συνδρομη ή να μπω καλυτερα απο υπολογιστη στο account μου και να προσπαθησω να την βαλω απο εκει και οταν μου βγαλει το σφαλμα να βαλω να φαινεται η ημερομηνια και ωρα απο καποιο αλλο site μαζι?
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Site εννοω που δειχνουν live ωρα κτλ
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που σου ζητάει, τουλάχιστον από όσο καταλαβαίνω, είναι να επικοινωνήσεις με το Xbox Support και να ζητήσεις τις σχετικές πληροφορίες με το πότε ακριβώς έγινε redeem το κλειδι (σύμφωνα με τα στοιχεία τους, καθώς σε σένα φαίνεται ως redeemed). Και να στείλεις στο μαγαζί από όπου έκανες την αγορά screenshots με την απάντηση όπου φαίνεται το κλειδί και η ημερομηνία ενεργοποίησης. Ίσως μπορείς να πεις στο Xbox support και τον λόγο που τα χρειάζεσαι αυτά τα στοιχεία.
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Praetorian είπε Αυτό που σου ζητάει, τουλάχιστον από όσο καταλαβαίνω, είναι να επικοινωνήσεις με το Xbox Support και να ζητήσεις τις σχετικές πληροφορίες με το πότε ακριβώς έγινε redeem το κλειδι (σύμφωνα με τα στοιχεία τους, καθώς σε σένα φαίνεται ως redeemed). Και να στείλεις στο μαγαζί από όπου έκανες την αγορά screenshots με την απάντηση όπου φαίνεται το κλειδί και η ημερομηνία ενεργοποίησης. Ίσως μπορείς να πεις στο Xbox support και τον λόγο που τα χρειάζεσαι αυτά τα στοιχεία. Εγω με το που εβαλα το κλειδι μου εβγαλε σφαλμα οτι ειναι χρησιμοποιημενος ηδη ο κωδικος. Πρεπει να στειλω μνμ στο support και να τους στειλω το κλειδι να μου πουν ποτε εχει γινει η ενεργοποιηση αυτου του κλειδιου δηλαδη? (οχι στον δικο μου λογαριασμο προφανως)
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ναι, αυτό καταλαβαίνω ότι λένε στην απάντησή τους από το μαγαζί που αγορασες τον κωδικό. Και να τονίσεις ότι θέλεις ακριβή ημερομηνία και timezone του redeem, μαζί με το key να εμφανίζονται στην απάντηση του xbox support. Είναι πολύ πιθανό να θέλουν από το μαγαζί να εξακριβώσουν ότι το redeem συνέβη πριν να αγοράσεις εσύ το κλειδί. 1
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Praetorian είπε Ναι, αυτό καταλαβαίνω ότι λένε στην απάντησή τους από το μαγαζί που αγορασες τον κωδικό. Και να τονίσεις ότι θέλεις ακριβή ημερομηνία και timezone του redeem, μαζί με το key να εμφανίζονται στην απάντηση του xbox support. Είναι πολύ πιθανό να θέλουν από το μαγαζί να εξακριβώσουν ότι το redeem συνέβη πριν να αγοράσεις εσύ το κλειδί. Μλησα με το xbox support και μου ειπαν οτι οντως χρησιμοποηθηκε το κλειδι σε διαφορετικο account απο το δικο μου και μου ειπαν οτι η ωρα που χρησιμοποιηθηκε κ μερα ειναι Jan 26, 2018 0:38:27 UTC ενω εγω εχω email με την επιβεβαιωση της αγορας στις 26 January 2018 14:44:10 CET Η μερα συμπιπτει ομως, τωρα με την ωρα δενξερω τι παιζει γιατι δεν ξερω τι διαφορα ωρας εχουμε. Ξερεις μηπως να μου πεις?
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το κλειδί ενεργοποιήθηκε 13 ώρες πριν την αγορά σου. Πιθανώς είχαν δώσει το ίδιο και σε άλλον. Στείλε το screenshot που σου ζήτησαν για να σου το αντικαταστήσουν.
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Το κλειδί ενεργοποιήθηκε 13 ώρες πριν την αγορά σου. Πιθανώς είχαν δώσει το ίδιο και σε άλλον. Στείλε το screenshot που σου ζήτησαν για να σου το αντικαταστήσουν. η διαφορα της ωρας που σας στελνω ειναι οντως 13 ωρες πριν την δικη μου αγορα? ειναι σιγουρο αυτο? γιατι δεν εχω ιδεα με τα utc κτλ
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, VaggelisIoan είπε η διαφορα της ωρας που σας στελνω ειναι οντως 13 ωρες πριν την δικη μου αγορα? ειναι σιγουρο αυτο? γιατι δεν εχω ιδεα με τα utc κτλ Αναφορά σε κείμενο Central European Time is 1 hour ahead of Coordinated Universal Time 4:28 PM Saturday, Coordinated Universal Time (UTC) is 5:28 PM Saturday, Central European Time (CET) Η CET ώρα γενικά είναι 1 ώρα μπροστά από την UTC. Άρα Jan 26, 2018 0:38:27 UTC είναι Jan 26, 2018 1:38:27 CET και άρα περίπου 13 ώρες πριν τις 14:44 CET που έγινε η επιβεβαίωση της δικής σου αγοράς.
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Praetorian είπε Η CET ώρα γενικά είναι 1 ώρα μπροστά από την UTC. Άρα Jan 26, 2018 0:38:27 UTC είναι Jan 26, 2018 1:38:27 CET και άρα περίπου 13 ώρες πριν τις 14:44 CET που έγινε η επιβεβαίωση της δικής σου αγοράς. α φαινεται 26 Jan και του πωλητη γιατι εχει περασει η 12 το βραδυ αρα εχει αλλαξει η μερα και καλα. Τωρα το καταλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα