Fabricated Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω ρε παιδιά , όλες αυτές οι εφαρμογές τι παραπάνω έχουν από τους χάρτες Google ? Και κίνηση βγάζουν και οδηγίες έχουν και από ολα
GR1337 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που δεν υπάρχουν στο google maps. 3D κτίρια Ανάγλυφο εδάφους Speedcams επιλογή χαρτών Όρια ταχύτητας δρόμου Και διάφορα άλλα
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Χρειάζεται πάντως μεγάλη οθόνη να δείς πολλές λεπτομέρειες πάνω στον χάρτη.
libertyfree Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 αξιζει το tom tom με πληρωμη 20 ευρω για ενα χρονο;το εχει δοκιμασει κανεις; έχει διαφορες με το sygic πληρωμενο;
Fotia Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Βαρύ πρόγραμμα και μεγάλοι σε όγκο χάρτες.Πολλές φορές οι ενημερώσεις είναι για όλη την Ευρώπη 1
Diskimpex Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα προγραμμα ναβιγκον εχει φιλος .Ειναι επισης βαρυ και με μεγαλους χαρτες .Αλλα βγαζει πολυ καλες διαδομες Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Diskimpex
molot12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δωρεάν και offline λειτουργία το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigation.offlinemaps.gps Το Sygic με πληρωμή αξίζει αν και κυκλοφορεί και "σπασμένο" για αποκλειστικά offline χρήση 😈 Επίσης Τοm Tom με πληρωμή. Σε αυτά έχω καταλήξει μετά απο αρκετές δοκιμές.
Fotia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Τom Tom, βγάζει πολύ καλές δρομολογήσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.gplay.navapp 1
john5757 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 καλησπέρα, ψάχνω πρόγραμμα στο οποιο θα βλε΄πω το στίγμα μου πχ στους χαρτες του google earth σε περιπου 1 χιλιομετρο ύψος ή ακομα καλύτερα να ρυθμήζω το ύψος. Το google maps δε το κανει , κατεβαίνει κατω στους δρόμους , εγω θέλω να τα βλέπω απο ψηλά, έχει κάποιος ιδέα ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το Sygic ειναι λιγο βλαμμένο ενω μπορεις να πας ευθεια σε βαζει να πας απο περιστερι Αιγαλεω μεσω καλαματας. Εχω την εκδοση 18.0.10 καλο ειναι το navigon Amazon
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, 19641968 είπε uelo na katebaso eyropi kei balkania Και που κολλάς;
butters Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Γεια σας, υπάρχει κάποιο app που να έχει POI (Points of Interest) από το Google Maps; Όλη η υπόθεση στο Google Maps είναι τα σημεία ενδιαφέροντος, σπάνια βάζω πλέον διεύθυνση για να πάω κάπου. Ωστόσο είναι πολύ κακό το navigation που δίνει και θα προτιμούσα μια πιο αξιόπιστη εφαρμογή (Sygic, TomTom, Here now)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα