PantKo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια... εχω αυτη την μητρικη https://www.msi.com/Motherboard/support/B350M-MORTAR.html#support-mem-12 και εχω ψιλοπελαγωσει με το θεμα των ram...ψαχνω μια 8αρα στα 100 ευρω με σκοπο μετα απο λιγο καιρο να βαλω αλλη μια. Ξερει κανεις τι μνημες μπορω να βαλω; Υπαρχει προβλημα με τις συμβατοτητες; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παρω μνημη και να μην δουλευει; Οποιος μπορει να ποσταρει μνημες που θα ειναι οκ,παρακαλω να το κανει.Ευχαριστω.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 τώρα πια έχει στρώσει το θέμα με τις μνήμες αλλά για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να πας ακριβώς εκει που έβαλες το Link λεει μια μια αυτό που ζητάς... ειναι τεράστια λίστα με μνήμες που ειναι "οκ" όπως λες εμεις τι παραπάνω να σου πούμε; Μόνο έχε υπόψιν σου πως αυτό ειναι η λίστα για το αν φορέσεις ryzen αν βάλεις APU τότε πάτα απο δίπλα εκει που λέει memory support A series.
PantKo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Manjaro είπε τώρα πια έχει στρώσει το θέμα με τις μνήμες αλλά για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να πας ακριβώς εκει που έβαλες το Link λεει μια μια αυτό που ζητάς... ειναι τεράστια λίστα με μνήμες που ειναι "οκ" όπως λες εμεις τι παραπάνω να σου πούμε; Μόνο έχε υπόψιν σου πως αυτό ειναι η λίστα για το αν φορέσεις ryzen αν βάλεις APU τότε πάτα απο δίπλα εκει που λέει memory support A series. Yπαρχει περιπτωση να μην ειναι ενημερωμενη αυτη η λιστα; να κανουν δλδ και αλλες μνημες που δεν ειναι στην λιστα; θελω πχ να β αλω αυτην και δεν την βλεπω στην λιστα...παιζει να υπαρχει προβλημα; G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB)
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, PantKo είπε Yπαρχει περιπτωση να μην ειναι ενημερωμενη αυτη η λιστα; να κανουν δλδ και αλλες μνημες που δεν ειναι στην λιστα; θελω πχ να β αλω αυτην και δεν την βλεπω στην λιστα...παιζει να υπαρχει προβλημα; G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) δηλαδή καμία απο τις 100000 μνήμες που έχει στην λίστα δεν σου κάνει;
ghost17gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, PantKo είπε Yπαρχει περιπτωση να μην ειναι ενημερωμενη αυτη η λιστα; να κανουν δλδ και αλλες μνημες που δεν ειναι στην λιστα; θελω πχ να β αλω αυτην και δεν την βλεπω στην λιστα...παιζει να υπαρχει προβλημα; G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) Αυτή η λίστα που βλέπεις είναι όσα μοντέλα από μνήμες έχουν δοκιμαστεί με την συγκεκριμμένη μητρική (μπορεί και με άλλες παρόμοιες μητρικές, π.χ. ίδια σειρά, chipset κτλ). Δεν γίνεται ένας κατασκευαστής να δοκιμάσει σε κάθε μοντέλο μητρικής που βγάζει όλες τις μνήμες της αγοράς. Οπότε πολύ λογικό να μην βρίσκεις την συγκεκριμμένη μνήμη που θες να πάρεις. Εγώ στην θέση σου θα την αγόραζα την μνήμη και ας μην υπάρχει στην λίστα. Το ίδιο έκανα και με το δικό μου pc. Μόλις τώρα κοίταξα το memory support list για το αν υπάρχουν οι μνήμες που έχω αγοράσει και δεν υπάρχουν. Το μηχάνημα δουλεύει μια χαρά εδώ και 3 χρόνια που το πήρα και δεν είχα κανένα θέμα. Εφόσον η μητρική υποστηρίζει τον τύπο και τις συχνότητες της μνήμης δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. [EDIT] Κάτι ακόμα. Η μνήμη που θες υπάρχει στην λίστα. Είναι η F4-3000C16D-16GISB. Ακρίβως το ίδιο μοντέλο, χρονισμοί, τάσεις, συχνότητες κτλ. Απλά αλλάζει το product number γιατί είναι 2x8GB (F4-3000C16Dual-16GISB ενώ αυτό που θες να πάρεις F4-3000C16Single-8GISB) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ghost17gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα