Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 06/02/2022 at 15:45, Stefanos683 said:

επομενη κινηση να τραβανε τρια,τεσσερα ευρω κ να μη δινουν τιποτα..ετσι, σκετα, να σου γραφει σε χρεωσαμε 5 ευρω, αμα θες κανε ανανεωση το πληρης πακετο φιλε

demo πακετο.2 ολοκληρα mb

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

demo πακετο.2 ολοκληρα mb

σε χρεωσαν 2 ευρω κ σου εβαλαν 2 γβ? 

2 η βενζινη, 2 γβ, 2 ο καφες, το τοστ, χρεωσεις λουξεμβουργου ολα 2..λες κ παιρνουμε ολοι 2χ2 χιλιαρικα 

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Stefanos683 said:

σε χρεωσαν 2 ευρω κ σου εβαλαν 2 γβ? 

2 η βενζινη, 2 γβ, 2 ο καφες, το τοστ, χρεωσεις λουξεμβουργου ολα 2..λες κ παιρνουμε ολοι 2χ2 χιλιαρικα 

αστειο ηταν επειδη εγραψες οτι στο τελος θα βαζουμε λεφτα και δεν θα μας δινουν τιποτα.και εγω απανταω οτι θα σου παιρνουν λεφτα και θα σου λενε παρε και 2 Mbyte(οχι gb) ετσι σαν demo:P

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

MOΛIΣ EΛABEΣ 1GB AΠO THN YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ME XPEΩΣH 2E EΩΣ KAI AYPIO TA MEΣANYXTA. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ OΣO ΘEΣ, MΠEΣ ΣTO MYQ.GR/ MYQ APP 'H KAΛEΣE 12200 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO AΓAΠHMENO ΣOY NTATA ΠAKETO!

Μόλις έλαβα κι εγώ το συγκεκριμένο μύνημα από Q 00:01 με τα δεδομένα του κινητού μου απενεργοποιημένα 20 λεπτά πριν, μιας και έληγε το πακέτο.

Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο αλλά μάλλον άκρη δεν θα βγει.Εχουν επιστρέψει σε κάποιον χρήματα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Christos84# είπε

MOΛIΣ EΛABEΣ 1GB AΠO THN YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ME XPEΩΣH 2E EΩΣ KAI AYPIO TA MEΣANYXTA. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ OΣO ΘEΣ, MΠEΣ ΣTO MYQ.GR/ MYQ APP 'H KAΛEΣE 12200 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO AΓAΠHMENO ΣOY NTATA ΠAKETO!

Μόλις έλαβα κι εγώ το συγκεκριμένο μύνημα από Q 00:01 με τα δεδομένα του κινητού μου απενεργοποιημένα 20 λεπτά πριν, μιας και έληγε το πακέτο.

Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο αλλά μάλλον άκρη δεν θα βγει.Εχουν επιστρέψει σε κάποιον χρήματα;

Vodafone CU,μονιμο προβλημα αυτο με τα δεδομενα,αλλα πλεον εχεις την επιλογη να το απενεργοποιησεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Ειμαι σπιτι με wifi,δεν εχω ανοιξει data γιατι θυμαμαι οτι εχουν ληξει τα δεδομενα.

Ανεβαινω στο παπι,δεν κανω καμια απολυτως ενεργεια στο δρομο και μολις φτανω στο μαγαζι βλεπω οτι εχω χρεωθει 2 ευρω ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

Τους πηρα και τους εχεσα,τους λεω ειμαι ΙΤ,εχω εξοικειωση με αυτα τα πραματα και ειμαι 1000% σιγουρος οτι τα δεδομενα μου ηταν κλειστα,ακριβως γιατι ηξερα οτι δεν ειχα MB.

Μου εκανε δηθεν χαρη η τυπισσα και μου ειπε οτι θα επιστραφουν τα χρηματα,κατι που οντως εγινε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Christos84# είπε

Στο πρόσφατο παρελθόν έκαναν κάτι τέτοιες χαριτωμενιές και σε μένα και στη σύζυγο. Μάλιστα ή δεν έστειλαν μήνυμα ή δεν το πρόσεξα. Απλά είδα μείωση στο χρηματικό υπόλοιπο που είχα.

Σε κάθε περίπτωση είχα επικοινωνία με την εξυπηρέτηση και μου πίστωσαν το ποσό. Βέβαια ξανάγινε και την τελευταία φορά τα είπαμε λίγο στα..."γαλλικά" και τους ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιαφέρει αυτή η αυτόματη "προσφορά" (το λανσάρουν σαν διευκόλυνση, για να μη μείνεις από data :P) και ούτε να σκεφτούν να το ξανακάνουν. Μάλιστα ήμουν τόσο ξεκάθαρος και σταθερός σε αυτό, που έκαναν την αντίστοιχη ακύρωση της "προσφοράς" και στα δύο τηλέφωνα (δικό μου και συζύγου) ενώ κανονικά ήθελαν να πάρει εκείνη ξεχωριστό τηλέφωνο για τη συνεννόηση.

Έκτοτε είμαι....χωρίς προσφορές του είδους :(

ΥΓ 2€ για 1gb για 24 ώρες. Ποιο "γαμάτη" προσφορά δεν υπάρχει :P

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Επικοινώνησα το πρωί τηλεφωνικά (με χρέωση φυσικά), και αφού περίμενα κάνα τέταρτο, απάντησε κάποιος ότι θα με καλέσει σε λίγο γιατί κάνουν αναβάθμιση🤔. Όσο με καλέσατε κι εσείς άλλο τόσο με κάλεσαν.

Έστειλα στο chat το βραδάκι κι αφού τούς εξήγησα αυτό έγινε, μου απαντάει μετά από ώρα ότι έπρεπε να είχα απενεργοποιήσει τα δεδομένα, τα οποία είχα απενεργοποιημένα 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, και το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μου ήρθε το μήνυμα ήταν να το τσεκαρω.  Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας,οπότε αποχώρησα αφού τους είπα ότι πιστεύω ότι το κάνουν εσκεμμένα.

Δε με απασχολούν τα 2 ευρώ αλλά με ενοχλεί να μου βάζει κάποιος το χέρι στη τσέπη και να μου τα παίρνει.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσω στη Q/ Wind σκέφτομαι να πάω στη cosmote , μπορεί να πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα θα έχω καλύτερες υπηρεσίες απ αυτούς.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Δε με απασχολούν τα 2 ευρώ αλλά με ενοχλεί να μου βάζει κάποιος το χέρι στη τσέπη και να μου τα παίρνει.

Με τις ευγενιες δεν κανεις τιποτα.
Ξαναπαρε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Με τις ευγενιες δεν κανεις τιποτα.
Ξαναπαρε.

Το μόνο που θα καταφέρω είναι να χάσω αλλά 0,25 και να συγχυστώ.

Εσύ τι θα τους έλεγες παραπάνω; Αφού η συζήτηση είναι τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Εσύ τι θα τους έλεγες παραπάνω; Αφού η συζήτηση είναι τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Εγω τους πηρα απο τα μούτρα και μου τα επέστρεψαν. 

Voda CU

Δημοσ.

Δοκίμασε το next level που είναι η wind, top επίπεδο.

Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να ζητήσω αναλυτική χρέωση για σήμερα και να δω αν πραγματικά χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα και που. Ξέρουν όμως ότι δεν θα κάνει κάποιος κι αυτό εκμεταλλεύονται. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Γιατι δεν τους λες να απενεργοποιησουν την αυτοματη "προσφορα" δεδομενων?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nek4d είπε

Γιατι δεν τους λες να απενεργοποιησουν την αυτοματη "προσφορα" δεδομενων?

Δεν γίνεται να απενεργοποιήθει η συγκεκριμένη προσφορά στη wind. Δηλαδή και 1kb να καταναλώσεις 2 ευρώ θα χρεωθείς γιατί ενεργοποιεί το πακέτο,οκ πολιτική τούς.

Εγώ αμφισβητώ ότι χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα μεταξύ 00:00 με 00:01.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Christos84# είπε

Δεν γίνεται να απενεργοποιήθει η συγκεκριμένη προσφορά στη wind. Δηλαδή και 1kb να καταναλώσεις 2 ευρώ θα χρεωθείς γιατί ενεργοποιεί το πακέτο,οκ πολιτική τούς.

Αα, οκ, νομιζα οτι διαβασα σε προηγουμενο σχολιο οτι καποιος το ζητησε στην Q και οτι γινεται και εκει και στην wind, αλλα μπορει να κανω και λαθος, οποτε κραταω την δικη σου ενημερωση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Christos84# είπε

Δεν υπάρχει "πολιτική τους". Ούτε ότι "αφού έχεις ενεργοποιημένα τα data αυτόματα κάνουμε ανανέωση". Δέχομαι ότι αν δεχτείς το "πακέτο" πληρώνεις το φουλ άσχετα αν καταναλώσεις 1kb αλλά εδώ μιλάμε ότι θες να αρνηθείς την αυτόματη έναρξη του πακέτου.

Και δεν στο λέω υποθετικά, καθώς όπως ανέφερα παραπάνω, το έκανα. Παίρνεις και απαιτείς να εξαιρεθείς αυτής της "προσφοράς", η οποία σημειωτέον είναι τραγικότατη. Αν αρχίσουν τα "αλλά", "ξέρετε" και τα ρέστα απλά τους ενημερώνεις ότι θα προχωρήσεις σε καταγγελία. Και αν δεν αλλάξει κάτι, απλά προχωράς σε καταγγελία. Προσωπικά αυτό θα έκανα αν μου συνέχιζαν το τροπάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...