prefuse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) MOΛIΣ EΛABEΣ 1GB AΠO THN YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ME XPEΩΣH 2E EΩΣ KAI AYPIO TA MEΣANYXTA. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ OΣO ΘEΣ, MΠEΣ ΣTO MYQ.GR/ MYQ APP 'H KAΛEΣE 12200 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO AΓAΠHMENO ΣOY NTATA ΠAKETO! Το ενεργοποίησαν 2 φορές, ανά 2 μέρες. Γνωρίζετε πως απενεργοποιείται να μην γίνεται αυτόματη ανανέωση; Αν κλείσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από τη συντόμευση στο πάνω μέρος της οθόνης όπου ενεργοποιούμε/απενεργοποιουμε, δεν θα σταματήσει η αυτόματη ενεργοποίηση; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
Bitbit Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν κλείσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από τη συντόμευση στο πάνω μέρος της οθόνης όπου ενεργοποιούμε/απενεργοποιουμε, δεν θα σταματήσει η αυτόματη ενεργοποίηση; Καμία σχέση. Θα είναι ενεργοποιημένα απλά δε θα μπορείς να κάνεις χρήση. Επικοινώνησε με τον πάροχο
dimitris_sal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Το κουμπί ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ των δεδομένων αυτό κάνει! Απενεργοποιει τα δεδομένα!
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 16 hours ago, dimitris_sal said: Το κουμπί ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ των δεδομένων αυτό κάνει! Απενεργοποιει τα δεδομένα! και μετα θα σου ερθει μυνημα οτι χρεωθηκες επειδη το κινητο εβγαλε κληση 4g μαζι με data:p παθον και εγω.εχω δικαρτο και εχω τα data στη μια καρτα.στην αλλη δεν ειχα καποιο προγραμμα.ελα που ειχα αφησει ομως ανοιχτο κατι για το 4g και να χρησιμοποιει data οποτε με το που με πηραν τηλεφωνο εσκασε το μυνημα οτι χρεωθηκατε χ ποσο για x data για μια ημερα. 1
csontheline Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 1:15 ΜΜ, prefuse είπε MOΛIΣ EΛABEΣ 1GB AΠO THN YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ME XPEΩΣH 2E EΩΣ KAI AYPIO TA MEΣANYXTA. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ OΣO ΘEΣ, MΠEΣ ΣTO MYQ.GR/ MYQ APP 'H KAΛEΣE 12200 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO AΓAΠHMENO ΣOY NTATA ΠAKETO! Το ενεργοποίησαν 2 φορές, ανά 2 μέρες. Γνωρίζετε πως απενεργοποιείται να μην γίνεται αυτόματη ανανέωση; Αν κλείσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από τη συντόμευση στο πάνω μέρος της οθόνης όπου ενεργοποιούμε/απενεργοποιουμε, δεν θα σταματήσει η αυτόματη ενεργοποίηση; Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση (βρες τηλέφωνο με αστική χρέωση ή χωρίς χρέωση) ή μέσω chat καί ζήτα τους να σου πιστώσουν το ποσό των αυτόματων ενεργοποιήσεων και να σου την απενεργοποιήσουν. Στην χειρότερη, άλλαξε εταιρεία. Σε προσωπική περίπτωση, ενεργοποίησα πακέτο 10GB, μπήκε το αυτόματο daily pack, μου τελείωσε και την κάρτα και το πακέτο των 10GB παρέμεινε άθικτο. Ακολούθησα την παραπάνω διαδρομή και μου πίστωσαν και ότι μου έφαγαν και το κόστος αγοράς του πακέτου 10GB, γιατί δεν λειτουργεί στο εξωτερικό (ενώ δεν αναφερόταν) και δώρο 2GB για χρήση στο εξωτερικό. Απλά επέμενα να μου πουν γιατί ακριβώς χρεώθηκα , ενώ είχα πακέτο ενεργοποιημένο (και την 2η φορά ήταν κλειστό το κινητό :P)
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Smart phone χωρίς δεδομένα; Yπάρχουν εφαρμογες που στέλνουν λαμβανουν δεδομένα ακόμα και να τα έχεις κλειστά.Μονη λύση να αλλάξετε το apn σε κάτι ανύπαρκτο. 1 1
nbtz89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παθών και εγώ με την Q. Μάλιστα όταν μου ήρθε το sms της χρέωσης δεν έκανα κάτι με το κινητό, απλά το είχα δίπλα μου. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι δε γίνεται να απενεργοποιηθεί και ότι ο μόνος τρόπος να το σταματήσω είναι να απενεργοποιώ τα data. Τρίχες κατσαρές, θυμάμαι όταν είχα καρτοκινητό cosmote, μόλις μηδένιζαν τα δεδομένα δε μπορούσες να περιηγηθείς, ο browser έβγαζε no connection κλπ. Άρα γίνεται και παραγίνεται. Απλά είναι ότι λέει και ο τίτλος του topic, διακριτικό κλέψιμο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από nbtz89
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 On 28/01/2022 at 22:34, csontheline said: Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση (βρες τηλέφωνο με αστική χρέωση ή χωρίς χρέωση) ή μέσω chat καί ζήτα τους να σου πιστώσουν το ποσό των αυτόματων ενεργοποιήσεων και να σου την απενεργοποιήσουν. Στην χειρότερη, άλλαξε εταιρεία. Σε προσωπική περίπτωση, ενεργοποίησα πακέτο 10GB, μπήκε το αυτόματο daily pack, μου τελείωσε και την κάρτα και το πακέτο των 10GB παρέμεινε άθικτο. Ακολούθησα την παραπάνω διαδρομή και μου πίστωσαν και ότι μου έφαγαν και το κόστος αγοράς του πακέτου 10GB, γιατί δεν λειτουργεί στο εξωτερικό (ενώ δεν αναφερόταν) και δώρο 2GB για χρήση στο εξωτερικό. Απλά επέμενα να μου πουν γιατί ακριβώς χρεώθηκα , ενώ είχα πακέτο ενεργοποιημένο (και την 2η φορά ήταν κλειστό το κινητό :P) το κακο ειναι οτι γινεται και σε αλλες εταιρειες. 8 hours ago, Ukforthemoment said: Smart phone χωρίς δεδομένα; Yπάρχουν εφαρμογες που στέλνουν λαμβανουν δεδομένα ακόμα και να τα έχεις κλειστά.Μονη λύση να αλλάξετε το apn σε κάτι ανύπαρκτο. Καποτεοταν το ειπα αυτο επεσαν να με φανε οτι θα αλλαζουμε το apn επειδη η εταιρεια μας χρεωνει; 7 hours ago, nbtz89 said: Παθών και εγώ με την Q. Μάλιστα όταν μου ήρθε το sms της χρέωσης δεν έκανα κάτι με το κινητό, απλά το είχα δίπλα μου. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι δε γίνεται να απενεργοποιηθεί και ότι ο μόνος τρόπος να το σταματήσω είναι να απενεργοποιώ τα data. Τρίχες κατσαρές, θυμάμαι όταν είχα καρτοκινητό cosmote, μόλις μηδένιζαν τα δεδομένα δε μπορούσες να περιηγηθείς, ο browser έβγαζε no connection κλπ. Άρα γίνεται και παραγίνεται. Απλά είναι ότι λέει και ο τίτλος του topic, διακριτικό κλέψιμο. ειπαμε καποιες λυσεις. α.αλλαξε το apn οπωςειπε ο @Ukforthemoment β.κλεισε τα data. γ.μην βαλεις 4g στην καρτα, δ.κλεισε το volte. ε.κλεισε το auto data switching αν εχεις δικαρτο κινητο.
Stefanos683 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 1:15 ΜΜ, prefuse είπε MOΛIΣ EΛABEΣ 1GB AΠO THN YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ME XPEΩΣH 2E EΩΣ KAI AYPIO TA MEΣANYXTA. ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ OΣO ΘEΣ, MΠEΣ ΣTO MYQ.GR/ MYQ APP 'H KAΛEΣE 12200 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO AΓAΠHMENO ΣOY NTATA ΠAKETO! Το ενεργοποίησαν 2 φορές, ανά 2 μέρες. Γνωρίζετε πως απενεργοποιείται να μην γίνεται αυτόματη ανανέωση; Αν κλείσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από τη συντόμευση στο πάνω μέρος της οθόνης όπου ενεργοποιούμε/απενεργοποιουμε, δεν θα σταματήσει η αυτόματη ενεργοποίηση; αυτοι που σκεφτηκαν να τραβανε ΔΥΟ Ευρω αυτοματα, ΧΩΡΙΣ Καμια επιβεβαιωση ή εγκριση απο τον καταναλωτη, αλλα να τον ειδοποιουν Μετα τη χρεωση των Δυο ευρωπουλων μιλαμε ειναι μεγαλα σαινια, μυαλα απο μενα απλα respect παλι καλα που δε στελνει μην μπραβο νταλαρα
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 On 31/01/2022 at 01:57, Stefanos683 said: αυτοι που σκεφτηκαν να τραβανε ΔΥΟ Ευρω αυτοματα, ΧΩΡΙΣ Καμια επιβεβαιωση ή εγκριση απο τον καταναλωτη, αλλα να τον ειδοποιουν Μετα τη χρεωση των Δυο ευρωπουλων μιλαμε ειναι μεγαλα σαινια, μυαλα απο μενα απλα respect παλι καλα που δε στελνει μην μπραβο νταλαρα μα για το καλο σου ειναι .που να τρεχεις να βαλεις Data οταν θα χρειαστει.εκει θα ειναι να σου βαλουν μονοι τους.περα απο την πλακα δυστυχως πολλα απο αυτα ειναι ενεργοποιημενα απο Default και οχι μονο σε πακετα του ενος ευρω.μου εχει γινει αυτοματο πακετο σε τουρκια των 15 ευρω σε εταιρικο κινητο. το καλο ειναι οτι οσο ξερω μπορεις να ζητησεις να απενεργοποιηθουν ή να τα απενεργοποιησεις εσυ πχ να κλεισεις το roaming απο πριν( για την δικη μου περιπτωση).
Stefanos683 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, poulinos είπε μα για το καλο σου ειναι .που να τρεχεις να βαλεις Data οταν θα χρειαστει.εκει θα ειναι να σου βαλουν μονοι τους.περα απο την πλακα δυστυχως πολλα απο αυτα ειναι ενεργοποιημενα απο Default και οχι μονο σε πακετα του ενος ευρω.μου εχει γινει αυτοματο πακετο σε τουρκια των 15 ευρω σε εταιρικο κινητο. το καλο ειναι οτι οσο ξερω μπορεις να ζητησεις να απενεργοποιηθουν ή να τα απενεργοποιησεις εσυ πχ να κλεισεις το roaming απο πριν( για την δικη μου περιπτωση). στη ζωη υπαρχουν οι εξυπνοι , κ εκεινοι που πληρωνουν τους εξυπνους δυο ευρω εως 15 αυτοματη χρεωση χωρις αιτηση ή εγκριση. δεν το εβαλαν ουτε καν 1,20 ή 1,5 ή 10, γιατι τους ακουγοταν λιγο..ειπαν ελα βαλε κατι στρογγυλο , κατι γεματο
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 7 minutes ago, Stefanos683 said: στη ζωη υπαρχουν οι εξυπνοι , κ εκεινοι που πληρωνουν τους εξυπνους δυο ευρω εως 15 αυτοματη χρεωση χωρις αιτηση ή εγκριση. δεν το εβαλαν ουτε καν 1,20 ή 1,5 ή 10, γιατι τους ακουγοταν λιγο..ειπαν ελα βαλε κατι στρογγυλο , κατι γεματο να διναν και τπτ σοβαρο να σου πω οκ.αλλα κατι 100mb για 24ωρες.
Stefanos683 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poulinos είπε να διναν και τπτ σοβαρο να σου πω οκ.αλλα κατι 100mb για 24ωρες. επομενη κινηση να τραβανε τρια,τεσσερα ευρω κ να μη δινουν τιποτα..ετσι, σκετα, να σου γραφει σε χρεωσαμε 5 ευρω, αμα θες κανε ανανεωση το πληρης πακετο φιλε 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε μεχρι να μπει ο μιστερ μπουτια στη βουλη εχουμε ακομη δρομο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Stefanos683
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε επομενη κινηση να τραβανε τρια,τεσσερα ευρω κ να μη δινουν τιποτα..ετσι, σκετα, να σου γραφει σε χρεωσαμε 5 ευρω, αμα θες κανε ανανεωση το πληρης πακετο φιλε μεχρι να μπει ο μιστερ μπουτια στη βουλη εχουμε ακομη δρομο Αν μπεί ο Mr μπούτια στην βουλή εγώ πιστεύω θα είναι αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα